Yuklendi kullanıyorum suan
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap coskunay' Alıntı: Yuklendi kullanıyorum suan Genişletmek için tıkla ... Nasıl oldu o iş bizede anlat
coskunay Üye İlk mesajdaki anlatılanların hepsini yaptım hepsi bu yanlız sonradan ekledigi dosyayı recovery den değil pc den değistirdim
İlk mesajdaki anlatılanların hepsini yaptım hepsi bu yanlız sonradan ekledigi dosyayı recovery den değil pc den değistirdim
coskunay Üye BLooD_ReG' Alıntı: Cwm sürümünü nasıl anlarız Genişletmek için tıkla ... Cwm moduna girince altta yaziyo
BLooD_ReG' Alıntı: Cwm sürümünü nasıl anlarız Genişletmek için tıkla ... Cwm moduna girince altta yaziyo
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap coskunay' Alıntı: Cwm moduna girince altta yaziyo Genişletmek için tıkla ... 5.5.0.4 nasıl yükseltecez mesela senin sürümü yapmak için
coskunay' Alıntı: Cwm moduna girince altta yaziyo Genişletmek için tıkla ... 5.5.0.4 nasıl yükseltecez mesela senin sürümü yapmak için
coskunay Üye BLooD_ReG' Alıntı: 5.5.0.4 nasıl yükseltecez mesela senin sürümü yapmak için Genişletmek için tıkla ... Kardesim yanlis bilgi vermek istemem benimde fazla bi bilgim yok forumda anlatildigi gibi yapmistim
BLooD_ReG' Alıntı: 5.5.0.4 nasıl yükseltecez mesela senin sürümü yapmak için Genişletmek için tıkla ... Kardesim yanlis bilgi vermek istemem benimde fazla bi bilgim yok forumda anlatildigi gibi yapmistim
coskunay Üye tcfb' Alıntı: Konuda yazdim 6.0.4.4 un üzerine bas indir flaşla 6.0.4.4 olur Genişletmek için tıkla ... Hocam benim rehber isine bi care yokmu
tcfb' Alıntı: Konuda yazdim 6.0.4.4 un üzerine bas indir flaşla 6.0.4.4 olur Genişletmek için tıkla ... Hocam benim rehber isine bi care yokmu
coskunay Üye tcfb' Alıntı: Google play kisilerr senkronizasyonunu kaldırdım apk olarak paylaşırım Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hocam bekliyorum
tcfb' Alıntı: Google play kisilerr senkronizasyonunu kaldırdım apk olarak paylaşırım Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hocam bekliyorum
hasaneness Üye hasaneness' Alıntı: Touchwi3 romumu bu rommu?? Genişletmek için tıkla ... Hangisi daha iyidir hocam?