Burada amaç fazla performans değil zaten 4.4.2 kullanmak . Çok yavaşlığıda yok 1 aydır kullanıyorum yavaşlığını görmedim belkide sen androidden anlamıyorsundur .
tcfb arkadaşım rom cok güzel ama bişi farkettim sms engelleme proğramlarından hiç biri görevini yapmıyordaha önce kullandığım romlarda böyle bir sıkıntı yaşamadım hiç. afirewal proğramı kullanıyorum istemediğim sms ler gizli bir yere atıyordu ve başka uygulamalarda denedim olmadı.bu sorun hakkında düşüncelerini nelerdir acaba
tcfb arkadaşım rom cok güzel ama bişi farkettim sms engelleme proğramlarından hiç biri görevini yapmıyordaha önce kullandığım romlarda böyle bir sıkıntı yaşamadım hiç. afirewal proğramı kullanıyorum istemediğim sms ler gizli bir yere atıyordu ve başka uygulamalarda denedim olmadı.bu sorun hakkında düşüncelerini nelerdir acaba
tcfb arkadaşım en son touchwiz kullandım sms engellemede bi sorun yaşamadım bir sorun daha oldum bir mp3 şarkısını zil sesi yaptığımda kesik kesik çalıyor
kardeş hala v1 i kullanıyorum v2.1 i bekliyorum ne zaman geliyor 2.1 ...
bu arada kolay gelsin v1 gerçekten çok güzel ve kullanışlı herkese tavsiye ederim. Ellerine sağlıkkardeş xperia klavye veya ona benzer güzel bi klavyede ekleyiver androidin kendi klavyesi hiç iyi değil iki saat tuş arıyorum
ama xperia klavyede F KLAVYE gene var çok güzel yani ben F Klavyede kullanıyorum. parmağımı kaydıra kaydıra yazıyorum yazacaklarımı
kardeş hala v1 i kullanıyorum v2.1 i bekliyorum ne zaman geliyor 2.1 ...
bu arada kolay gelsin v1 gerçekten çok güzel ve kullanışlı herkese tavsiye ederim. Ellerine sağlıkkardeş xperia klavye veya ona benzer güzel bi klavyede ekleyiver androidin kendi klavyesi hiç iyi değil iki saat tuş arıyorum
ama xperia klavyede F KLAVYE gene var çok güzel yani ben F Klavyede kullanıyorum. parmağımı kaydıra kaydıra yazıyorum yazacaklarımı
Kardeş ben v2 yi kurdum fakat telefon v1 e göre:......
*v1 telefonun orjinal android inden daha hızlı çalışıyor.
*v2 --- v1 e göre yavaş
*v1 de xperia klavye çok güzel (Not: Telefonun orjinal android 2,3,6 sürümünde Swipe diye bi tuş takımı var aslında swipe daha kullanışlı ama xpreria klavyeninde aşağı kalır yanı yok.
*v2 de bildirim çubuğuhu aşağı indirdiğim zaman şeffaflık yok.
zaten v2 yi bikaç gün kullandım fazlada bi kurcalamadım gözüme çarpanlar bunlar kardeş.
bu yüzden v1 e geri döndüm.bide v1 de ekrandaki simgeler daha küçük olduğu için daha güzel görünürüy
v2 de ise ekrana sığacak widget sayısı azalmış gibi simgeler büyük olduğu için bana hoş görünmedi
tcfb arkadaşım başka 4.4.2 yükledim ondada sms engelleyici çalışmadı başka sms engelleyicileri kurdum onlarda görevini yapmadı bu 4.4.2 ler neden böyle acaba