Telefon bozuldu garantiye verdim yenisi gelicek bilgisayar çöktü formatladım herşey gitti Tekrar yaptım sistemi visali ilk sana atayım mesajlardan dene bi sorun falan varmı
ilk sen dene derken ustam telefonumun bozulmasını istemiyorum...Ustam indirdim ama rar dosyası upload etmişsin rardan çıkartıp zip yapıpmı yükleyecemUstam cevabını bekliyorum ona göre yükleme yapacam seni bekliyorum.
sorun nedenleri
1. bağlantı da sorun olabilir (muhtemel başka bilgisayarlar denenmiştir)
2. dosya paylaşım hesabınızda sorun olabilir
3. upload edilen dosyada sorun olabilir boyut, formatı, ismi
4. sorun upload sitesiyle alakalı olabilr, server sorunları ülke sorunları vs..
Rarı çıkartın içinden çıkan clockworkmod dosyasını sdkartın anadizinine atın . Recoveryden restore&backup dan restoreye basınRomu Paylaştım Arkadaşlar . Hayırlı Olsun
Rarı çıkartın içinden çıkan clockworkmod dosyasını sdkartın anadizinine atın . Recoveryden restore&backup dan restoreye basınRomu Paylaştım Arkadaşlar . Hayırlı Olsun
Hayırlı olsun hocam yüklüyorum şuan bakalım nasıl olacakUstam yükledim kullanıyorum eline sağlık çok güzel olmuş....arkadaşlar rom çok güzel olmuş tavsiye ediyorum. ve romun devamını bekliyorum.
Hayırlı olsun hocam yüklüyorum şuan bakalım nasıl olacakUstam yükledim kullanıyorum eline sağlık çok güzel olmuş....arkadaşlar rom çok güzel olmuş tavsiye ediyorum. ve romun devamını bekliyorum.