Liderlerimiz hakkında programlar--Atatürk,Unutulmaz Türk liderleri,Atatürk lockscreen

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Liderlerimiz hakkında programlar--Atatürk,Unutulmaz Türk liderleri,Atatürk lockscreen
Selam arkadaşlar öncelikle ayrı ayrı konu açmak yerine zaten amaçları aynı olan programları bir konuda paylaşmak istedim.Programlarımızın amaçları Türk milletinin önde gelen liderlerini konu edinmiştir.Oğuz kağan,Fatih Sultan Mehmet ve Atatürk gibi nice Türk önderlerimizi anlatan programlardır.
İlk programımız
Atatürk

Bu program Atatürk hakkında gerçekten çok geniş bir bilgi içeriyor arkadaşlar gerek sözler olsun gerek hayatı olsun ayriyetten AtaTÜrk'e ait videolarıda bulundurmaktadır ona hitaben sözleride içermektedir.Resimlere geçelim

LİNK:
Resimlerin açıklamasını yapmak ihtiyacı duymadım arkadaşlar herşey açıkca yazdığı için.

Şimdi sıra Atatürk LockScreen'de.Arkadaşlar bu program içeriği çok az gerçektende buradaki amaç Kilit ekranınızı 64 adet AtaTürk resminden birini yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Resimler şu şekilde sıralandı
1)Program ana görüntü
2)Seçenekler
3)Önizleme seçeneği
4)Kilit ekrana ayarlama seçeneği fotoğraflarıdır bunlar.

LINK:

Sıra geldi Unutulmaz Türk lideleri adlı programa

Arkadaşlar bu programda paylaşabileceğim resim 2 tane içerik sizlere az gelebilir ama bir özelliğiyle diğerlerinden daha iyi diyebilirim.Bu programda Bir kişi tarafından 9 Türk önderimizin hayatı seslendirilmiş.Hem Oku özelliğiylede önderimize ait kısa bilgide bulabiliyoruz.En altta ki Başlat-Durdur kısmıda 1 adet mehter takımından bir şarkı çalmaktadır

Lınk:

• Beğen
Tepkiler: nanotex, PureFood ve bulutsuzgece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İnceleme ve bilgiler için teşekkürler.
Uzun zaman önce ben de indirmiştim gerçekten güzel bir uygulama.

• Beğen
Tepkiler: nanotex ve PureFood
Web Designer

Web Designer

Üye
Bu güzel uygulama için Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
ÖEY

ÖEY

Üye
Teşekkürler :D

PureFood

PureFood

Üye
İnceleme, bilgilendirme ve konuya olan öneminiz için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize ben ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Önderlere olan ilgi gerçekten güzel birşey şahsen düşündüm kötü yorum alır mıyım diye :)

saynesim

saynesim

Üye
Harika bir şey

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu ve paylaşımın için teşekkürler.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi
Ben Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim :)

ademoz05

ademoz05

Üye
duyarlılığınız için teşekkürler. Umarım bu uygulamaları yükleme şansım ilerde olur :)