Lg'ye rakip telefon üreteceğim

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
Bunu şimdi dikkatini çeken :D
Evet. Çünkü Apple veya Samsung diyebilirdi. LG'yi seçmesindeki amaç nedir merak ettim. Marka verecek kadar net konuştuğuna göre iyi bir piyasa analizi yapmış olmalı :D

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
MaxiPhone iyimiş :D
512 ram, qualcoom s4 işlemci, adreno 801 , Maxicep 1.0.0 işletim sistemi :DŞaka la 801 kullanıyorsak en az 1-2 gb ram olur çünkü bunu kullanan genelde üst seviye cihazlardır
aynen o isim en iyisi şu ana kadarki yorumlarda :D
Evet. Çünkü Apple veya Samsung diyebilirdi. LG'yi seçmesindeki amaç nedir merak ettim. Marka verecek kadar net konuştuğuna göre iyi bir piyasa analizi yapmış olmalı :D
elma zaten yıllardır baydı samsung deyince aklıma samsun 216 geliyor başka fikrim yok :ehe

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
MaxiFo olsun işletim sistemi

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve MaxipmaN

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Ne diyoruz la biz durun cihaz hakkında konuşalım destek olmak isteyenler Tr017379926904238 ıban nolu hesaba 3 gün içinde 100₺ yatırsınlar ben sizle bir kaç aya iletişime geçerim :DNot hesap numarasını sıktın

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Ne diyoruz la biz durun cihaz hakkında konuşalım destek olmak isteyenler Tr017379926904238 ıban nolu hesaba 3 gün içinde 100₺ yatırsınlar ben sizle bir kaç aya iletişime geçerim :DNot hesap numarasını sıktın
dolandırıcılar basmış konumu :box

NEXUS

NEXUS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Marka: MaxiPhone
İşletim S: MaxiFo
Mağaza: ?Mağazaya ad bulun

• Beğen