Haber LG Windows Phone'lu Bir Cihaz Hazırlığında Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Bay H

Bay H

Üye
Stock Windows Phone 8.1 yüklü Uni8 ekran görüntüsü. @Mr.H yalnız benim dikkatimi çeken görev çubuğunda saat dışında hiç bir şeyin olmayışı. :hmmm
Aynen abi o kısım benimde dikkatimi çekti. Üst kısımda bulunan saat de koyu tonda değil ana sürümde farklılıklar olacak ya da LG bazı kısımlarda kendi düzenleme yapıyor :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aynen abi o kısım benimde dikkatimi çekti. Üst kısımda bulunan saat de koyu tonda değil ana sürümde farklılıklar olacak ya da LG bazı kısımlarda kendi düzenleme yapıyor :hmmm
Stock Windows Phone 8.1 denilmiş. Yani Lg bişeyler yapmamış.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mtoyanik

mtoyanik

Üye
Nexus 5 formunda bir telefon üretse mükemmel olurdu.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
LG'nin yaptığı bir marka başvurusunda Windows Phone hazırlığında olduğuna dair ipuçları biraz daha kuvvetlendi.

G Prime, F Prime, L Prime isimleriyle birlikte "W Prime" ismi için de marka başvurusunda bulunulması, WP8.1'in yayınlanmasıyla birlikte LG'den Windows Phone'lu bir telefon geleceği söylentilerini iyice pekiştirmiş oldu.

Bilindiği gibi firmanın şu an G, F ve L serilerinden bazı Android telefonları bulunuyor.
Bunların sonuna getirilen "Prime" eki, söz konusu serilerden gelecek yeni "amiral gemilerin" habercisi.

"W Prime" markası ile de üst düzey bir Windows Phone'un yolda olduğu sonucuna varabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Bay H
fk555897

fk555897

Üye
Bence güzel olur. Tasarımı da güzel yaparsa.

Serhan

Serhan

Üye
G2 tasarımı olsun wp8.1 olsun telefon tukenmesse ben neyim. G2 dediğim ses kısma - açma ve off-on tuşu g2 olsun telefon tukenir. Almassam t.... um :D

404 Not Found !

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Hep böyle haberler çıkıyor ama 2015 de çıkartacaklar.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

PureFood

PureFood

Üye
Herhalde 8.1 finalden sonra çeşitlilik artacak. Lenovo'dan da ataklar bekliyoruz, ayrıca Samsung abimiz de Avrupa'ya özel bir şeyler yapsa iyi olacak. Nokia tekelini açıkçası ben istemeyenlerdenim. Daha Sony var ancak o resmi olarak anlaşmadı diye hatırlıyorum Microsoft ile.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lg yada htc güzel bir windows phonelu cihaz çıkarırsa alırım

Üst Alt