Lg Viewty Tema Yükleme(resimli anlatım) Agu-09

Sponsorlu Bağlantılar

ramone01

ramone01

Üye
    Konu Sahibi
Lg Viewty Tema Yükleme(resimli anlatım) Agu-09
Öncelikle tüm viewty cileri selamlıyorum. Forumlarda dolaştım ama tema yükleme ile ilgili konuların kalktıgını ve biz eskilerin de yardımcı olmadıgını gördüm ve tema yükleme ile ilgili ayrıntıları hazırladım.

1. Aşama: Telefonun cd sini takıp usb deriverini kurun. Ve kablosunu hazır edin.

2. Aşama: Telefondan, ayarlar, bağlantı,usb bağlantı modu nu veri servisi yapın. Ve pc ye bağlanın.

3. Aşama: Aşagıda linkini verdigim rar dosyasının içindekileri masaüstüne atalım ve çıkaralım.

4. Aşama: Telefonu pc ye bağlayalım. Ve rar dosyasının içindeki efs media builder programını açalım.

5. Aşama: Bu programda sag üst köşedeki "efs explorer" seçenegine tıklayalım. Ve telefonun baglı oldugu portu seçelim.

6. Aşama: Dikkat burdan sonraki kısımda dikkatli olun. Küçük bir hatada telefon srvise gidebilir.

7. Aşama: Yukarıdaki bölümde "LGAPP/Media/swf/themes/" in içerisine, aşagıdaki bölümdeki(programın) rar ın içindeki thememanager dosyasının içinde bulunan "theme_bg2.swf" yi seçip "write" ye basalım.

8. Aşama: Tekrar yukarıdaki bölümden "LGAPP/Media/swf" klasörünün içine, aşagıdaki bölümden "widged2.swf" ve "widged4.swf" yi seçip "write" ye basıyoruz.

9. Aşama: Programı kapatıyoruz ve çıkan uyarıya evet dedikten sorna telefonumuz kendine reset atacaktır.

10.Aşama: Telefon açıldıktan sonra ayarlar dan tekrar usb bağlantı modunu "yığın depolama" olarak ayarlayalım. Ve pc ye bağlayalım.

11.Aşama: Thememanager dosyasının içindeki "Themes" klasörünü telefonun içine kopyalayalım.

12.Aşama: Sonra telefondan ekran ayarları ve telefon teması nı "Gümüş" olarak ayarlayalım.

13.Aşama: Ana ekranda 2 kez hızlıca "c" tuşuna basalım. Tema seçeneklerinin çıktıgını görürüz.

14.Aşama: Ordan herhangi bir temayı seçip kullanabilirsiniz. Geçmiş Olsun :)

Son Olarak: Aşağıda ekledigim resimlerden yardım alabilirsiniz.

Program linki:

Rar kodu yoktur. İçinde temalar ve efs media builder vardır. Virüs taraması yaptım.

Sorularınız için: [email protected]

Not: Temalar telefonu yavaşlatacaktır. Ve geri dönüşü zordur. Ancak yapılabilir. Bana ulaşmanız yeterli. Güle güle kullanın. Herhangi bir hata yapılmasından şahsım sorumlu degildir. Anlatım resimlerini çekerken kendim de tekrar tema yüklemiş oldum.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyiniz.....

LİNKLER 27 OCAK İTİBARİYLE DÜZELTİLMİŞTİR. GEÇİCİ LİNK SORUNU İÇİN ÖZÜR DİLERİM.

• Beğen
Tepkiler: batuhan__41, satim, kanaryavcisi ve 1 kişi daha

umit_fb

Üye
valla kac gundur ugrasiyorum beceremedim birturlu hersey oluyor dediginiz gibi en sonda iki defa c tusuna basinca (error loading theme menager.chech you have installed theme menager correctly). diye bir yazi cikiyor yardim edersen sevinirim.

facacan

facacan

Üye
Güzel paylaşım sağol.Keşke general mobilede olsa.

ramone01

ramone01

Üye
    Konu Sahibi
biraz geç oldu ama k.bakmayın bazı işlerim vardı. umit_fb kardeş sen temaları hazfıza kartına yanlış kopyalamışsın. "G:/Themes" olacak dosya yolu. direk kartın içinde Themes diye klasör olacak. onun içinde de tema klasrleri olacak. birde öyle dene sen komple rar ı karta boşalttıysan olmaz

erosbosa

Üye
ramone01 kardeşim bu lg kp500 içinde uyarmı?????

metode

Üye
ya bu rapid share habire hata veriyo lütfen şu sorunu kaldıralım

alperenhasan

Üye
bu tüm lgler için olur mu

hilmisoylu

Üye
paylaşım için saolda kf750 ye uyarmı bu ayrıca telefonu çokmu yavaşlatır?

dskalafat

Üye
tum lg ler ıcın olurmu kardesım bende gd 900 var krıstal olurmu cevabını beklıyorum

metode

Üye
şimdi indirdim yapacam işallah olur olmazsa size ulaşırım arkadaşlar bana yardımcı olursunuz kolay gelsin iyi akşamlar

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
kardes bendede ku990 var ben bunu satmıstım adamın biri once aldı sonra kayıtsız diye geri gonderdi halbuki kayıtlıydı bende sorunsuz calısıyordu avea hattımla. neyse simdi geri gonderdi taktım simi ''etkin olmayan USİM'' yazıyor be ne araa yapıyor ne msj atıyor sanırım telefon kilitlenmiş. acaba cozumu varmıdır ya_? 450 liraya almıstım içim cız ediyor telefonum gitti :S:S

Kardes programı indirdim ama o exe uzantılı olan dosyada hata var acmıyor . 3. Asamada kaldım linki yenilermisin

bk55

Üye
GC 900 var bnunu uygulasak begenmesek sılebılıyormuyuz yanı telefponu orjınalıne cevırebılıyormuyuz?

mustafavarol

Üye
kardeş link yine ölmüş sanırım

tlfnu açtırman lazım birader. bende ku 990 aldım turistin birinde başta onda da öyle yazıyordu, açtırdım şimdi sorunsuz tum simlerde çalışıyor

safazade

Üye
Rapit sürekli hata veriyor indirme işlemin birtürlü gerçekleştiremedim

ilovij

Üye
teşekkürler ağa çok saol

hsngltkn

Üye
süpersin kardeş eline sağlık çok güzel paylaşım .

musti2936

Üye
lg kp500 cookie içinde olur mu

hsngltkn

Üye
ya bu theme manager i nerden bulacaz link var mı ?

legolla1

Üye
kp500 için olurmu birader

salihtr99

Üye
lg kp500 de olurmu

Üst Alt