Yardım LG V10 Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

kaanmtlr

kaanmtlr

Üye
    Konu Sahibi
LG V10 Yardım
Merhaba arkadaşlar bundan 2 hafta önce V10 aldım telefonun herşeyinden çok memnunum fakat Mortal Kombat X veya Magic Rush, Hitman Sniper gibi oyunlarda kasma yaşıyorum bundan önce Note 2'im vardı hiç sorunsuz oynuyordum gram kasma yoktu birde ekrana koyduğum widgetların guncellemesini yapmıyor yani diyelim ki hava sabah 5 dereceydi 10 derece oldugunda guncellemiyor uygulamadan kaynaklı bir sorun da yok guncellemeye ayarlı ve son olarak bir uygulamadan çıkıp ana ekrana giderken çok kısa bir şekilde yükleniyor yazısı çıkıyor ekrana lütfen yardımcı olun arkadaşlar sebebini bir türlü bulamadım.

byAndroid

byAndroid

Üye
Merhaba arkadaşlar bundan 2 hafta önce V10 aldım telefonun herşeyinden çok memnunum fakat Mortal Kombat X veya Magic Rush, Hitman Sniper gibi oyunlarda kasma yaşıyorum bundan önce Note 2'im vardı hiç sorunsuz oynuyordum gram kasma yoktu birde ekrana koyduğum widgetların guncellemesini yapmıyor yani diyelim ki hava sabah 5 dereceydi 10 derece oldugunda guncellemiyor uygulamadan kaynaklı bir sorun da yok guncellemeye ayarlı ve son olarak bir uygulamadan çıkıp ana ekrana giderken çok kısa bir şekilde yükleniyor yazısı çıkıyor ekrana lütfen yardımcı olun arkadaşlar sebebini bir türlü bulamadım.
Aynı şeyi hem g2 hem g4 te gördüm ana ekrana geçerken bekletiyor. Vala soğudum resmen ram mi yetmiyor anlamadım mi neden bekletiyor öyle.

kaanmtlr

kaanmtlr

Üye
    Konu Sahibi
Bende anlayamadım nedenini hayır telefonu çok sevdim ama bu ufak tefek şeyleri soğutuyor özellikle böyle bir donanımdan kasma beklemem hiç ama işte umarım bilen birileri vardır çözümü.

byAndroid

byAndroid

Üye
Sırf bu küçük sebeplerden dolayı zaten lg, sony, gözümden düştü bi nebze htc de öyle. Neyse yardım eden biri olur inşallah ama yani bilmiyorum tek sende değil g2 ve g4 te bizzat kendim de gördüm ana ekrana dönerken. Diğer sorunlar hakkında bilgim yok Snapdragon 810 kullanıyordu galiba belki onun içindir bir Snapdragon 810 faciası daha :D

kaanmtlr

kaanmtlr

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım Snapdragon 808 kullanıyordu hocam, valla duygularımı özetledin Sony Htc şimdide Lg de başıma gelmez aynı şeyler inşallah :D

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Android Pişmanlık Abi. Şu An V10 İle Giriyorum. 10 Dakikadır İnceliyorum. Bir Ara iPhone'umu Aldım Elime, Gerçekten iPhone Bambaşka.
Şunu Söyleyeyim ; Ana Ekrana Dönerken Elimdeki V10'da Sorun Yok. Diğer Konularda Bişey Diyemeyeceğim Ama

kaanmtlr

kaanmtlr

Üye
    Konu Sahibi
Abi iPhone bambaşka tabi de Android in de iPhone gibi sağlam bir donanımı olsa en mükemmel OS olur neden her androidde bir sorun çıkıyor anlamış değilim :/

byAndroid

byAndroid

Üye
Yalnız bu dediğin sorunlar benim Gm 4g de bile yok yani şu ana ekrana dönerken sıfır bekletme. Ya da bu sorunları Samsung da yaşayacağını düşünmüyorum sony yada htc de ana ekranda bekletmez ama onların da farki sorunları var

kaanmtlr

kaanmtlr

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z3 kullandım bundan önce de onunda farklı sorunları vardı ama ana ekranda kasmıyordu cidden

vegatablo

vegatablo

Üye
Oyun telefonda 2k olarak oynanıyor g3 de öyle arada takiliyor güncelleme ile halledilir donanım olarak yetmemesine imkan yok.

kaanmtlr

kaanmtlr

Üye
    Konu Sahibi
Aynı şekilde bende öyle düşünüyorum hocam donanım olarak gerçekten güçlü bir cihaz ama daha çok yeni umarım en kısa zamanda güncelleme gelir beklemekten başka çaremiz yok sanırım.

boran9999

boran9999

Üye

Merhaba LG v10 kullanıyorum ve oyun olalark Modern combat 5 oynuyorum kasma sorunum hiç olmadı hatta iphone 6S plustada yüklü aynı oyun kıyaslandığımda hiç bir fark ben göremedim bence yüklediğiniz bir proğramdan o tür sorunlar olabilir diye düşünüyorum yoksa Android pişmanlıktır vs vs gibi sözler sizi etkilemesin marka yada işletim sistemi funları oldukca fazla bende android candır diyorum :)

kaanmtlr

kaanmtlr

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba bende sizinle aynı şekilde düşünüyorum ama Xperia Z3 te de Note 2 de bu kasma sorunlarını hiç yaşamadım bana garip geldi donanım olarak daha üstün bir cihaz olmasına rağmen boyle olması beni üzdü açıkçası peki sizde ana ekrana geçerken yükleniyor yazısı çıkıyor mu cok kısa bir süre bile olsa?

The Pancar

The Pancar

Üye
Android Pişmanlık Abi. Şu An V10 İle Giriyorum. 10 Dakikadır İnceliyorum. Bir Ara iPhone'umu Aldım Elime, Gerçekten iPhone Bambaşka.
Şunu Söyleyeyim ; Ana Ekrana Dönerken Elimdeki V10'da Sorun Yok. Diğer Konularda Bişey Diyemeyeceğim Ama
İos Pişmanlık. Android bambaşka

smh60

smh60

Üye
Herkes kendi fikrini söylemiş burda ama işin özeti V10 gibi bir cihazın oyunlarda kasmaması lazım telefonu sıfırlamayı deneyebilirsin olmadı güncelleme ile düzelir diye düşünüyorum.

kaanmtlr

kaanmtlr

Üye
    Konu Sahibi
Anlıyorum umarım en kısa zamanda guncelleme gelir hocam. Hepinize çok tesekkur ederim yardımcı oldunuz, yorumlarınız için:)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
g3 kullanıyorum dediğin o sorunları yaşamadım.

ana ekranda bekletiyorsa ram yetmiyordur lmk devreye girmiştir.baskada bir ihtimali yok.

siz cihazi hor kullanıyorsunuz anladigim kadarıyla

Takipçi Satın Al

Üst Alt