LG Q6 (LG G6 mini) Video Teaser, 11 Temmuz'daki Tanıtımı Onayladı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
LG Q6 (LG G6 mini) Video Teaser, 11 Temmuz'daki Tanıtımı Onayladı
LG, duyurusunu yapmaya hazırlandığı yeni akıllı telefonu LG Q6 ( LG G6 mini) için yayınladığı yeni tanıtım videosu ile 11 Temmuz tarihinde yapılacak duyuruyu onaylamış oldu.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

LG, yeni bir akıllı telefonun yaklaşan bir duyurusunu işaret eden bir video yayınladı. Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi, 11 Temmuz'da duyurulacak cihazın adını vermese de, zaten bu cihazın LG Q6 ya da LG G6 mini olduğunu biliyoruz.

LG'nin LG Q6'yı sadece birkaç gün içinde resmi olarak tanıtacağı dair bir diğer ipucu, video fragmanının açıklamasında bulunuyor: "İhtiyacınız olan şey tam olarak "Nefis" bir görünüm. 11 Temmuz? çok yakında! "

Şirketin fragmandaki açıklamasına göre 11 Temmuz'da ne olacağını merak ediyorsanız bizi izlemeye devam edin vurgusu yapılıyor. Yeni akıllı telefon, LG G6 modelinde yer alan aynı "Full Vision" (18: 9 en / boy oranı) ekrana sahip olacak, ancak daha küçük olacak.

Daha önce ortaya çıkan söylentilere göre, LG Q6'nın 5.4 inç Full HD (1080p) ekranın yanı sıra 1.4GHz Octa çekirdekli Qualcomm Snapdragon 430 yonga seti ve 3GB RAM’e sahip olacağı iddia ediliyor. Akıllı telefonun diğer önemli özellikleri arasında 13 megapiksel birincil kamera ve Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi yer alıyor.

Akıllı telefon yakın zamanda LG-M700 model numarası ile bir benchmark veritabanında fark edildi. LG Q6'nın başlangıçta Avrupa'da tanıtılması bekleniyor, ancak diğer bölgelerde de satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Bu arada LG Türkiye tarafından LG Q6 için resmi sosyal medya hesabı üzerinden #Q6 etiketi ile yayınlanan kısa videoya da aşağıda göz atabilirsiniz.


 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: DeV/AsA ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
valla f/p bir cihaz yapsalar iyi olacak yoksa telefon bölümünü kapatırlar yakında.
 
  • Beğen
Tepkiler: TheNightMare.


Üst Alt