eger o telefonu alirsan yeni bir telefonun olur

Git general mobile discovery al
o telefon cok kasiyo...
- - - Eklendi - - -
+1![]()
şimdi gmd gmd bu gmd arkadaşım almış
sıkıntılar
1 gmd de kası yor hemde meyve kesme oyunu varya işte onda
2 şarjı fazla dayanmıyor günde en az 2 kere takıyor
3 ekran fazla canlı değil
4 internete girerken çok yavaş giriyor 3g nin bulunduğu ortamda
5 bir aralar aydın denizli izmire gittim oradaki mağazalarda bile yok
6 donanım sıkıntısı var sanki dağılacak gibi
anladınızmı işte bu sorunlardan benim için sınıfta kaldı
kardesim yalan konusmana hic gerek yok![]()
al işte şimdide yalancı olduk olumuz arkadaş ıstanbuldan almış bizim köye babaannesinin yanına gelince gördüm yav ei değil
o zaman neden bizimki böyle mesela aramaya cevap verecektik ekran kilitleniverdi sahte olabilirmi

şimdi gmd gmd bu gmd arkadaşım almış
sıkıntılar
1 gmd de kası yor hemde meyve kesme oyunu varya işte onda
2 şarjı fazla dayanmıyor günde en az 2 kere takıyor
3 ekran fazla canlı değil
4 internete girerken çok yavaş giriyor 3g nin bulunduğu ortamda
5 bir aralar aydın denizli izmire gittim oradaki mağazalarda bile yok
6 donanım sıkıntısı var sanki dağılacak gibi
anladınızmı işte bu sorunlardan benim için sınıfta kaldı
Şu telefonun performansına bile iftira atanlar var.Oyun konusunda s3 den farksız telefon mevye kesme oyunun da nasıl kasacak?real racing 3 ,gta,Modern combat 4 hepsinini sorunsuz oynuyorum oynatıyor.İnternette bir sürü video var inanmazsan.S3 ile karşılaştırması var,video incelemeleri var.Şarjı çok iyi telefonun aralıksız 5 saat oyun oynamaya yetecek şekilde.2 kere takılıyormu?Bence bu yalana siz kendinizi inandırmışşınız..Ekran nasıl canlı degil?Piyasadaki birçok telefondan daha canlı.Güneş altında bile rahat gözüküyor telefon.İnternet konusunda s3 den birkaç milisaniye daha erken giriyor sayfalara.Donanımın ne sıkıntısı olacak nesi dagılacak?
şu telefonu övmeyi bi bırakın artık güzelse güzel kendinize saklayınŞu telefonun performansına bile iftira atanlar var.Oyun konusunda s3 den farksız telefon mevye kesme oyunun da nasıl kasacak?real racing 3 ,gta,Modern combat 4 hepsinini sorunsuz oynuyorum oynatıyor.İnternette bir sürü video var inanmazsan.S3 ile karşılaştırması var,video incelemeleri var.Şarjı çok iyi telefonun aralıksız 5 saat oyun oynamaya yetecek şekilde.2 kere takılıyormu?Bence bu yalana siz kendinizi inandırmışşınız..Ekran nasıl canlı degil?Piyasadaki birçok telefondan daha canlı.Güneş altında bile rahat gözüküyor telefon.İnternet konusunda s3 den birkaç milisaniye daha erken giriyor sayfalara.Donanımın ne sıkıntısı olacak nesi dagılacak?
şu telefonu övmeyi bi bırakın artık güzelse güzel kendinize saklayın
Katılıyorum. L7 yerine samsung veya sony aynı fiyatlardaki modellerinden kendine uygun birşey bulabilirsingmd beğenmiyorsan alma tabi, ama l7de alma l7 şu devirde alınacak bir telefon değil. Şunu unutma ram 1gb olsun bir kere.
Bütçeni söyle istersen.
Fakat telefonunu birazcık büyütüyorsun da s3 le karşılaştırmalar felan kullanmayı bilmeyen ama s3 ü olan adamı ben de geçerimİftira atanlara cevap veriyorum ve gerçekleri söylüyorum.
Katılıyorum. L7 yerine samsung veya sony aynı fiyatlardaki modellerinden kendine uygun birşey bulabilirsin
- - - Eklendi - - -
Fakat telefonunu birazcık büyütüyorsun da s3 le karşılaştırmalar felan kullanmayı bilmeyen ama s3 ü olan adamı ben de geçerim