Lg optimus l7 alsam neler olur

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
s3 le kolayca yapıp,discovery ile aynı performans da yapılamayacak birşey söyle?Oyun olur,program olur.Kamera ve ses de s3 daha iyidir kabul ediyorum.
asphalt 7 yi o telefonda sorunsuz çalıştıramazsın

- - - Eklendi - - -

mutlaka bi kasma olur

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
beyler bizim telefon böyle inanmıyorsanız inanmazsınız :oke:
illa sizin telefon süper dostum sizin deyişinizle aldık şimdi dandik çıktı

- - - Eklendi - - -

asphalt 7 yi o telefonda sorunsuz çalıştıramazsın

- - - Eklendi - - -

mutlaka bi kasma olur

ben ne diyorum meyve kesme oyununu kastı kimse bana inanmıyor siz aldınız güzel dir ama biz ne yapalım kastı

thebancally

Üye
beyler bizim telefon böyle inanmıyorsanız inanmazsınız :oke:
illa sizin telefon süper dostum sizin deyişinizle aldık şimdi dandik çıktı

- - - Eklendi - - -

ben ne diyorum meyve kesme oyununu kastı kimse bana inanmıyor siz aldınız güzel dir ama biz ne yapalım kastı

herkes oynarken senin oynatmadıgını iddaa etmen komik.Youtube da oyun videoları var,inceleme videoları var,s3 ile real racing 3 kıyaslaması var,gta,mc4 videoları var.Donanımını bilsen böyle sallamazsın zaten.S4 de kullanılan ekran kartının tek çekirdeklisi var,S4 de 3 çekirdeklisi var.Onlar yalan söylüyor sen dogru söylüyorsun.Çek bir video inanalım.400 kişi yüksek grafikli oyunları oynadım diyor,sen fruit ninja da kastı diyorsun komik duruma düşüyorsun.
gir bu siteye en altlara in.Discovery de PowerVR SGX544 ekran kartı var.Kıyaslama açısından mesela s4 mini de Qualcomm Adreno 305 var sıralama da PowerVR SGX544 1 sıra üstte.Aynı say sen.

@drebel93
birazdan asphalt 7 i indirip kendim de denemek istiyorum. Video inceleme vardı discovery nin asphalt 7 kasıyordu.Bazı discovery kullanıcıları da sorunsuz oynadım diyordu,yalan söylüyor olabilirler. Yalnız
http://www.maxicep.com/android-oyun/asphalt-7-v1-0-0-hd-42-665152.html şu konuya bakabilirsin.S3 ün de kastıgını söylüyorlar,google a yazarsan yine s3 de kastıgını söyleyenler var.Oyunun sürümü ile de ilgili bu durum.Güncelleme ile oyun optimasyonunun öldügü bir çok oyun var,mesela "minion rush" yüksek grafikli bir oyun olmamasına ragmen her cihazda kasıyor neredeyse googleplay de yorumlara bakabilirsin.

Invoke

Invoke

Üye
Üstteki yorumlara karşılık yazıyorum bir kere s3 ile gmd aynı değil performansı da aynı olmaz.
Ama asphalt7 gmdde de gayet rahat çalışır.

- - - Eklendi - - -

Çalışmıyorsa cihazda bir sorun vardır. Fruit ninjada kasması hele imkansız, kasıyorsa cidden sorun vardır.

- - - Eklendi - - -

Ya da oyun bozuktur.

The Shadow

The Shadow

Üye

herkes oynarken senin oynatmadıgını iddaa etmen komik.Youtube da oyun videoları var,inceleme videoları var,s3 ile real racing 3 kıyaslaması var,gta,mc4 videoları var.Donanımını bilsen böyle sallamazsın zaten.S4 de kullanılan ekran kartının tek çekirdeklisi var,S4 de 3 çekirdeklisi var.Onlar yalan söylüyor sen dogru söylüyorsun.Çek bir video inanalım.400 kişi yüksek grafikli oyunları oynadım diyor,sen fruit ninja da kastı diyorsun komik duruma düşüyorsun.
gir bu siteye en altlara in.Discovery de PowerVR SGX544 ekran kartı var.Kıyaslama açısından mesela s4 mini de Qualcomm Adreno 305 var sıralama da PowerVR SGX544 1 sıra üstte.Aynı say sen.

@drebel93
birazdan asphalt 7 i indirip kendim de denemek istiyorum. Video inceleme vardı discovery nin asphalt 7 kasıyordu.Bazı discovery kullanıcıları da sorunsuz oynadım diyordu,yalan söylüyor olabilirler. Yalnız
http://www.maxicep.com/android-oyun/asphalt-7-v1-0-0-hd-42-665152.html şu konuya bakabilirsin.S3 ün de kastıgını söylüyorlar,google a yazarsan yine s3 de kastıgını söyleyenler var.Oyunun sürümü ile de ilgili bu durum.Güncelleme ile oyun optimasyonunun öldügü bir çok oyun var,mesela "minion rush" yüksek grafikli bir oyun olmamasına ragmen her cihazda kasıyor neredeyse googleplay de yorumlara bakabilirsin.
farkındayım ondan diyorum zaten google playdaki leri ne takıyon sen bosver ben s3 te sorunsuz çalıştığını arkadaşımda gordum hiç kasma yoktu gorelim bakalim :)

bi de yanlış anlama gmd yi kotulemiyorum telefon fena değil ama s3 le karşılaştırılamaz diyorum
- - - Eklendi - - -

Üstteki yorumlara karşılık yazıyorum bir kere s3 ile gmd aynı değil performansı da aynı olmaz.
Ama asphalt7 gmdde de gayet rahat çalışır.

- - - Eklendi - - -

Çalışmıyorsa cihazda bir sorun vardır. Fruit ninjada kasması hele imkansız, kasıyorsa cidden sorun vardır.

- - - Eklendi - - -

Ya da oyun bozuktur.
Haklisin ben de onu diyorum fakat adamlar gmd yle s3 kafa tutuyolar bu yanlis demek istiyorum

Invoke

Invoke

Üye
Konu yine gmd tartışmasına dönmüş ama şunu söyleyim ben başlıkla ilgili l7 şu devirde alınacak bir telefon değil.

The Shadow

The Shadow

Üye
biri bu konuyu kapatsa iyi olcak :D

kerem28yuksel

Üye
Biri fruit ninja da kastı dio biri asphalt 7 de kasar dio mc4 rc3 gta vc de grafiklerle yağ gibi akıo siz hala konusuyosunuz :(

- - - Eklendi - - -

Telefonun baska ulkelerde adı blue life inanmayan baksın

- - - Eklendi - - -

Bide s3 ile karsılastırabilinir inceleme videolarına bakın :) ama ustun s3 bence cunku marka degeri var

The Shadow

The Shadow

Üye
Biri fruit ninja da kastı dio biri asphalt 7 de kasar dio mc4 rc3 gta vc de grafiklerle yağ gibi akıo siz hala konusuyosunuz :(

- - - Eklendi - - -

Telefonun baska ulkelerde adı blue life inanmayan baksın

- - - Eklendi - - -

Bide s3 ile karsılastırabilinir inceleme videolarına bakın :) ama ustun s3 bence cunku marka degeri var
mc 4 gta vc ve rr3 ü ben de ace 2 de kasmadan oynuyorum fazla büyütülcek oyunlar değiller :)

ozel1978

Üye
Lg Optimus G Pro al.. Pişman olmazsın..

Invoke

Invoke

Üye
Lg Optimus G Pro al.. Pişman olmazsın..

Adamın söylediği telefonla senin önerdiğin telefon arasındaki fiyat farkına baktın mı?

- - - Eklendi - - -

mc 4 gta vc ve rr3 ü ben de ace 2 de kasmadan oynuyorum fazla büyütülcek oyunlar değiller :)

Gayette büyütülecek oyun rr3 şuan en iyi oyunlardan biri, ace2de kasmadan oynasan da aldığın görüntü bir s4le ya da htc one la bir değildir, yani kasmadan oynarsın ama grafikler düşükte oynarsın.

The Shadow

The Shadow

Üye

Adamın söylediği telefonla senin önerdiğin telefon arasındaki fiyat farkına baktın mı?

- - - Eklendi - - -

Gayette büyütülecek oyun rr3 şuan en iyi oyunlardan biri, ace2de kasmadan oynasan da aldığın görüntü bir s4le ya da htc one la bir değildir, yani kasmadan oynarsın ama grafikler düşükte oynarsın.
tabii ki de aynı goruntuyu alamam fakat düşükte oynamıyorum :)

Üst Alt