herkes oynarken senin oynatmadıgını iddaa etmen komik.Youtube da oyun videoları var,inceleme videoları var,s3 ile real racing 3 kıyaslaması var,gta,mc4 videoları var.Donanımını bilsen böyle sallamazsın zaten.S4 de kullanılan ekran kartının tek çekirdeklisi var,S4 de 3 çekirdeklisi var.Onlar yalan söylüyor sen dogru söylüyorsun.Çek bir video inanalım.400 kişi yüksek grafikli oyunları oynadım diyor,sen fruit ninja da kastı diyorsun komik duruma düşüyorsun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gir bu siteye en altlara in.Discovery de
PowerVR SGX544 ekran kartı var.Kıyaslama açısından mesela s4 mini de Qualcomm Adreno 305 var sıralama da PowerVR SGX544 1 sıra üstte.Aynı say sen.
@drebel93
birazdan asphalt 7 i indirip kendim de denemek istiyorum. Video inceleme vardı discovery nin asphalt 7 kasıyordu.Bazı discovery kullanıcıları da sorunsuz oynadım diyordu,yalan söylüyor olabilirler. Yalnız
http://www.maxicep.com/android-oyun/asphalt-7-v1-0-0-hd-42-665152.html şu konuya bakabilirsin.S3 ün de kastıgını söylüyorlar,google a yazarsan yine s3 de kastıgını söyleyenler var.Oyunun sürümü ile de ilgili bu durum.Güncelleme ile oyun optimasyonunun öldügü bir çok oyun var,mesela "minion rush" yüksek grafikli bir oyun olmamasına ragmen her cihazda kasıyor neredeyse googleplay de yorumlara bakabilirsin.