Lg optimus l7 alsam neler olur

Sponsorlu Bağlantılar

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus l7 alsam neler olur
Arkadaşlar lg optimus l7 telefon alacam sizce nasıldır ondan daha iyi telefonlar varmıdır kullananlar yada öngörü yapanlar bir yorum yapabilirmi

Serhanas35

Üye
ondan daha iyi telefon tbikide var :D

odunuzz

odunuzz

Üye
eger o telefonu alirsan yeni bir telefonun olur

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Yrky

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Git general mobile discovery al

o telefon cok kasiyo...

- - - Eklendi - - -

+1 :oke:

şimdi gmd gmd bu gmd arkadaşım almış
sıkıntılar
1 gmd de kası yor hemde meyve kesme oyunu varya işte onda
2 şarjı fazla dayanmıyor günde en az 2 kere takıyor
3 ekran fazla canlı değil
4 internete girerken çok yavaş giriyor 3g nin bulunduğu ortamda
5 bir aralar aydın denizli izmire gittim oradaki mağazalarda bile yok
6 donanım sıkıntısı var sanki dağılacak gibi

anladınızmı işte bu sorunlardan benim için sınıfta kaldı

kerem28yuksel

Üye
sıkıntılar

kardesim yalan konusmana hic gerek yok ;)

kerem28yuksel

Üye
al işte şimdide yalancı olduk olumuz arkadaş ıstanbuldan almış bizim köye babaannesinin yanına gelince gördüm yav ei değil

neresi iyi degil arkadasim internetten hic izlemedinmi videolarini tum oyunlarda ultrada yag gibi akio teli alayim senin icin bi inceleme cekecem

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
o zaman neden bizimki böyle mesela aramaya cevap verecektik ekran kilitleniverdi sahte olabilirmi

thebancally

Üye
sıkıntılar

Şu telefonun performansına bile iftira atanlar var.Oyun konusunda s3 den farksız telefon mevye kesme oyunun da nasıl kasacak?real racing 3 ,gta,Modern combat 4 hepsinini sorunsuz oynuyorum oynatıyor.İnternette bir sürü video var inanmazsan.S3 ile karşılaştırması var,video incelemeleri var.Şarjı çok iyi telefonun aralıksız 5 saat oyun oynamaya yetecek şekilde.2 kere takılıyormu?Bence bu yalana siz kendinizi inandırmışşınız..Ekran nasıl canlı degil?Piyasadaki birçok telefondan daha canlı.Güneş altında bile rahat gözüküyor telefon.İnternet konusunda s3 den birkaç milisaniye daha erken giriyor sayfalara.Donanımın ne sıkıntısı olacak nesi dagılacak?

kerem28yuksel

Üye
Şu telefonun performansına bile iftira atanlar var.Oyun konusunda s3 den farksız telefon mevye kesme oyunun da nasıl kasacak?real racing 3 ,gta,Modern combat 4 hepsinini sorunsuz oynuyorum oynatıyor.İnternette bir sürü video var inanmazsan.S3 ile karşılaştırması var,video incelemeleri var.Şarjı çok iyi telefonun aralıksız 5 saat oyun oynamaya yetecek şekilde.2 kere takılıyormu?Bence bu yalana siz kendinizi inandırmışşınız..Ekran nasıl canlı degil?Piyasadaki birçok telefondan daha canlı.Güneş altında bile rahat gözüküyor telefon.İnternet konusunda s3 den birkaç milisaniye daha erken giriyor sayfalara.Donanımın ne sıkıntısı olacak nesi dagılacak?

Telefona binlerce lira verip bu telefonu sadece 600 tl ye gorenler tabi iftara atarlar haklilar adamlar

Invoke

Invoke

Üye
gmd beğenmiyorsan alma tabi, ama l7de alma l7 şu devirde alınacak bir telefon değil. Şunu unutma ram 1gb olsun bir kere.
Bütçeni söyle istersen.

Peocawe

Peocawe

Üye
performans peşindeysen uzak durmalısın. ama şekli şemali güzel olsun, ekranı büyük ve kamerası emsallerine iyi + flaşlı olsun diyorsan alabilirsin. kısacası kasası ve ekran kalitesi harika. performans vasat.

anilari35

anilari35

Üye
kliksa.com da optimus l9 1200 den 800 e düşmüş bir bak istersen

Invoke

Invoke

Üye
800liraya Xperia L öneririm ben.

The Shadow

The Shadow

Üye
şu telefonu övmeyi bi bırakın artık güzelse güzel kendinize saklayın

The Shadow

The Shadow

Üye
gmd beğenmiyorsan alma tabi, ama l7de alma l7 şu devirde alınacak bir telefon değil. Şunu unutma ram 1gb olsun bir kere.
Bütçeni söyle istersen.
Katılıyorum. L7 yerine samsung veya sony aynı fiyatlardaki modellerinden kendine uygun birşey bulabilirsin

- - - Eklendi - - -

İftira atanlara cevap veriyorum ve gerçekleri söylüyorum.
Fakat telefonunu birazcık büyütüyorsun da s3 le karşılaştırmalar felan kullanmayı bilmeyen ama s3 ü olan adamı ben de geçerim

thebancally

Üye

Katılıyorum. L7 yerine samsung veya sony aynı fiyatlardaki modellerinden kendine uygun birşey bulabilirsin

- - - Eklendi - - -

Fakat telefonunu birazcık büyütüyorsun da s3 le karşılaştırmalar felan kullanmayı bilmeyen ama s3 ü olan adamı ben de geçerim

s3 le kolayca yapıp,discovery ile aynı performans da yapılamayacak birşey söyle?Oyun olur,program olur.Kamera ve ses de s3 daha iyidir kabul ediyorum.Hem s3 hem discovery kullananlar kendileri söylüyor normal kullanım,oyunda bir fark olmadıgını.Kendim de gördüm arkadaşın s3 ile karşılaştırdıgımda.Arkadaş da gördü

Üst Alt