Arkadaşlar, ben vazgeçtim optimus G'den , neden derseniz yurt dışına çıkıcak olan akrabam şubatta çıkıcakmış, zaten şuan telefonum yoktu, o yüzden vazgeçtim, Nokia Lumia 920 aldım bu gün artık onunla takılcam artık, teşekkürler..

eyvallah arkadaşım, valla şu anlık bir sıkıntı yok, sadece kusur sayılır ise attığım müzikleri dosya olarak gösterse daha iyi olucak, onu da belki düzeltirim ilerliyen günlerde, gayet iyi bir telefon yani. optimus gelene kadar optimus g2 çıkıcakHayırlı olsun hocam bir arkadaşım aldı memnun sayılmaz kullandıkça izlenimlerini paylaşırsan sevinirim.Ayrıca şubata kalmadan optimus g burayada gelmiş olur![]()
sonra yok onu bekliyelim falan, bu gidişle telefonsuz kalıcaz
o yüzden aldım ben bir tane, hayırlısı artıkSaim hayırlı olsun cuma sana geleyimde inceleme yapalım![]()
onuda artıkın gelince görürsün. Arkadaşlar, ben vazgeçtim optimus G'den , neden derseniz yurt dışına çıkıcak olan akrabam şubatta çıkıcakmış, zaten şuan telefonum yoktu, o yüzden vazgeçtim, Nokia Lumia 920 aldım bu gün artık onunla takılcam artık, teşekkürler..
Ooo hadi bağalım hadi bağalım
tamam federal ajan, ekstra bir süpriz daha varonuda artıkın gelince görürsün.
![]()

Eyvallah sağolasın
Güzel seçim Hayırlı olsun..
Aynen ya ...
Bu arada elektro world de galaxy nexus 1000 tl ...
Nasıl sizce?
Aynen ya ...
Bu arada elektro world de galaxy nexus 1000 tl ...
Nasıl sizce?