LG OPTİMUS G ne zaman Türkiye ye gelecek ? Bilgisi olan var mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Ocean258

Ocean258

Üye
Bu telefon gelene kadar bu konu bitmez arkadaş aralık dediler yok 2013 dediler olmadı ocak şubat :D Mart'a kadar yolu var :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Aynen ya . :D
Ama yılbaşına kadar bekleyeceğim ... O zaman net birşey olmaz ise, hemen 2.planı devreye sokacağım .:)

Ocean258

Ocean258

Üye
2. planda Mart'a kadar Optimus G bekle olmasın ? :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ay sonuna kadar bekleriz ...
Olmadı Htc One x o da olması Galaxy Nexus 4 alacağım ...

Ocean258

Ocean258

Üye
Bunların hiç biri Donanım olarak optimus g kadar iyi değil biliyorsun dimi :)

MyUnwanteD

MyUnwanteD

Üye
Arkadaşlar, ben vazgeçtim optimus G'den , neden derseniz yurt dışına çıkıcak olan akrabam şubatta çıkıcakmış, zaten şuan telefonum yoktu, o yüzden vazgeçtim, Nokia Lumia 920 aldım bu gün artık onunla takılcam artık, teşekkürler..

Ocean258

Ocean258

Üye
Arkadaşlar, ben vazgeçtim optimus G'den , neden derseniz yurt dışına çıkıcak olan akrabam şubatta çıkıcakmış, zaten şuan telefonum yoktu, o yüzden vazgeçtim, Nokia Lumia 920 aldım bu gün artık onunla takılcam artık, teşekkürler..

Hayırlı olsun hocam bir arkadaşım aldı memnun sayılmaz kullandıkça izlenimlerini paylaşırsan sevinirim.Ayrıca şubata kalmadan optimus g burayada gelmiş olur :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Saim hayırlı olsun cuma sana geleyimde inceleme yapalım :D

MyUnwanteD

MyUnwanteD

Üye
Hayırlı olsun hocam bir arkadaşım aldı memnun sayılmaz kullandıkça izlenimlerini paylaşırsan sevinirim.Ayrıca şubata kalmadan optimus g burayada gelmiş olur :)
eyvallah arkadaşım, valla şu anlık bir sıkıntı yok, sadece kusur sayılır ise attığım müzikleri dosya olarak gösterse daha iyi olucak, onu da belki düzeltirim ilerliyen günlerde, gayet iyi bir telefon yani. optimus gelene kadar optimus g2 çıkıcak :D sonra yok onu bekliyelim falan, bu gidişle telefonsuz kalıcaz :D o yüzden aldım ben bir tane, hayırlısı artık

- - - Eklendi - - -

Saim hayırlı olsun cuma sana geleyimde inceleme yapalım :D

tamam federal ajan, ekstra bir süpriz daha var :D onuda artıkın gelince görürsün. ;)

PremiumWork

PremiumWork

Üye

Güzel seçim Hayırlı olsun..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Nexus 4 ilgimi çekiyor yavaş yavaş ...
Optimus g den yine haber yok değil mi ?

Ocean258

Ocean258

Üye
Gelir gelir diyip duruyoruz bakalım ne zaman gelecek.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Nexus 4 gelsin bari ...

Ocean258

Ocean258

Üye
Nexus'un geç gelmesi normal amerikada talebi karşılayamıyorlar o yüzden gecikiyor da bu optimus g neden gelmez aradaş

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Aynen ya ...

Bu arada elektro world de galaxy nexus 1000 tl ...
Nasıl sizce?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Neden .
İnceledin mi kardeşim

Üst Alt