LG OPTİMUS G ne zaman Türkiye ye gelecek ? Bilgisi olan var mi?

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
İnşallah .
Bekliyoruz valla . Kismetse iyi inceleyip alacağız . :)

by_psycho

by_psycho

Üye
Daha yurt disinda bile satisa cikmamis bu cihaz turkiyeye gelmesi baya surer.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Nasıl yok yurt dışında satışı ...
Var var .

MyUnwanteD

MyUnwanteD

Üye
Yurt dışından telefon alırken 3,5 fazla para verip uluslar arası garanti yaptırmak istediğini belirtirsen dünyanın her yerinde garantisi geçerli olur.

Bak bunu bilmiyordum, şayet alıcak olursam bu bilgi iyi oldu, eyvallah.

Ürün'ü teyze oğlu alıcak yurt dışından, sordurdum eğer doğru ürünü sorduysa 299€ demişler, şayet öyle ise ben ürünü aldırıcam, bu uluslar arası garanti olayını da var ise onuda kattık mı en fazla 1000tl ye patlıcak gibi gözüküyor şuanlık. Tabi o ürün doğru ürün ise.

technoshark

technoshark

Üye

Ürün'ü teyze oğlu alıcak yurt dışından, sordurdum eğer doğru ürünü sorduysa 299€ demişler, şayet öyle ise ben ürünü aldırıcam, bu uluslar arası garanti olayını da var ise onuda kattık mı en fazla 1000tl ye patlıcak gibi gözüküyor şuanlık. Tabi o ürün doğru ürün ise.

Son durum nedir ? Öğrendin mi doğru üründen mi bahsediyormuş ? Alırsan izlenimlerini paylaşırsan sevinirim senin gibi almak isteyen bir çok insan var çünkü (:

Ocean258

Ocean258

Üye

Yanlız yazdığınız fiyata bakılırsa Optimus G İle Nexus 4 ü karıştırıyorsunuz gibi geldi bana ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Optimus g daha pahalı olmalı .

MyUnwanteD

MyUnwanteD

Üye
Evet, banada biraz ucuz geldi zaten :) daha görüşemedim ürünün elime geçmesi zaten o ise bile 1 ay'ı bulucak.
Perşembe günü gelicek, hafta sonu falan göşebilirim ben anca.
Alırsam zaten gerekli bilgileri sunarım.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bekliyoruz kardeşim .
İnşallah artik net bir tarih verirler .

Ocean258

Ocean258

Üye
Hangisi olursa olsun Şimdiden hayırlı olsun hocam ikiside güzel telefon ama Optimus G bence ocak şubat gibi anca gelir açıklama olmayınca durum onu gösteriyor

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Şurada yeni yıla ne kaldı ki? :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Bir şey kalmadı 15 gün bir şey var zaten ama daha fazla uzamaz umarım bu telefonun gelmesi :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Gelmez ise lg müşteri kaybedecek az kaldı . :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Müşteri kaybetmez de hızlı olsalar buraya da avrupa ile birlikte gelse daha fazla kullanıcı kitlesi oluşturma şansı olur.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Beni kaybedecek yani . :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Ne zaman gelecek bu telefon artık .? :)

komando04

komando04