LG Optimus Black Sorunları ve Çözümleri Hakkında ! Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Sorunlarınız Çözüldümü ?

• Evet

Kullanılan: 7 30.4%
  • Hayır

Kullanılan: 16 69.6%

• Kullanılan toplam oy
    23
justblood

justblood

Üye
Beyler size bi sorum olacak
Benim cihazin arka kapagi tam oturmamis gibi gıcırdıyor ve bu beni asıri derece rahatsiz ediyor sizde de boylemi ? garanti ye getircem istanbul mecidiyekoydeki yerine.

adem-t

adem-t

Üye
Arkadaşlar fransız romu kurdum ama ;
1)Lg Notifications'dan tuşa bastığım zaman mavi yanmasını nasıl sağlayabilirim?
2)Radyoyu uçak modunda dinlemek için ne yapabilirim?

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
merhabalar, ben fransa v30b android 4.0.4 romunu kullanıyorum. Ama real racing2, hot pursuit, most wanted ve Nova 3 gibi oyunlarda introdan sonra veya direk girişte atıyor. Bunun bir çözümü varmıdır?

• Beğen
Tepkiler: alaStar
justblood

justblood

Üye

1- Mavi ledler çalışmıyor
2-uçak modunda radyo dinlenmiyor

- - - Eklendi - - -

merhabalar, ben fransa v30b android 4.0.4 romunu kullanıyorum. Ama real racing2, hot pursuit, most wanted ve Nova 3 gibi oyunlarda introdan sonra veya direk girişte atıyor. Bunun bir çözümü varmıdır?

Ben gta3 ve real racing 2 yi yükledim ve oynuyorum bi sıkıntı yok .

alaStar

alaStar

Üye

Valla ben most wanted ı 0 kasmayla oynuyorum :d: dead space te var oda 0 kasma yani daha ne diyim birtek modern combat 4 ü yükledim açılmadı onunda sd dosyasının nereye atılacağını oyunu paylaşan arkadaş hariç herkes başka başka yerlere atmış birtürlü doğru yeri tutturamadım yoksa optimus blackte oda kasmasız oynanıyor :oke: :ehe

alaStar

alaStar

Üye

Lg mavi ledleri kaldırmış kanımca ics de mavi ledler çalışmıyor radyo konusunda bi bilgim yok ama neden uçak modunda dinliyosun anlamadım :ehe

adem-t

adem-t

Üye

Lg mavi ledleri kaldırmış kanımca ics de mavi ledler çalışmıyor radyo konusunda bi bilgim yok ama neden uçak modunda dinliyosun anlamadım :ehe

Mavi ledlere çok alışmıştım hiç iyi olmadı bu.
Radyo dinleyerek uyuduğum için uçak modunda bi nebzede olsa yaydığı elektromanyetik dalgaları azalttığı için.:)

alaStar

alaStar

Üye
Kardeş o zamanda radyoaktif dalgaya maruz kalıyosun pek bi farkı olmuyor uçak modunun yani :)

adem-t

adem-t

Üye
Aşağı sakal yukarı bıyık hesabı :)

• Beğen
Tepkiler: alaStar
huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
hocam bide bu teli tvye baglamanin bir yolu varmi?

quiet_young55

quiet_young55

Üye
Lg Mobile Update Tool'da Optimus Black kaldırırmış neden...

enver_techno

enver_techno

Üye
ben update tool a sorgulattığımda hala güncelleme yok diyo deli olacağım ya

- - - Eklendi - - -

Lg Mobile Update Tool'da Optimus Black kaldırırmış neden...

tahminlerime göre ya optimus black için güncelleme yükleniyor ya da artık güncelleme vermeyecekleri için listeden kaldırıyorlar

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
ben update tool a sorgulattığımda hala güncelleme yok diyo deli olacağım ya

tahminlerime göre ya optimus black için güncelleme yükleniyor ya da artık güncelleme vermeyecekleri için listeden kaldırıyorlar

Güncellemeleri gelecek ama artık telefon üzerinden yüklenebiliyor olacak :)

enver_techno

enver_techno

Üye
Tahmininize göre ne zaman gelir bu ICS ? Gelirse nasıl yüklenir ?

alaStar

alaStar

Üye
Şef ics yi beklemeyin kendiniz manuel sft ile yükleyin adamlar avrupaya çıkardı bu bile yeterli samsung aynı özelliklere sahip s modeline hiç güncelleme vermiyor birde böyle düşünün :oke:

justblood

justblood

Üye
Kesinlikle katılıyorum sana ICS gelirse olur, ancak belki ICS gelmeden JB gelir :) Bu kadar beklentiye cevap olarak ?

Jellybean in bence gelme olasiligi yok . Gelecek olsa beta surumu cıkmış olurdu veya 4x hd için yayınlanmış olurdu .

acati

acati

Üye
Hafıza kartımdan istediğim bir ses dosyasını bildirim yada zil sesi yapmak için Es File explorer'ı kullanıyorum ben, ses dosyasını seçtiğinde dosya isminin sağında çan simgesine tıkladığında böyle bir menü çıkıyor,

Buradan zil sesi, alarm tonu veya bildirim sesi olarak ayarlayabilirsin. :oke:

Tşk. ama bu soruma cevap olmadı. Bu işlem sadece tek bir sesi atıyor. Diğerleri yine listede görünmüyor. Ayrıca gruplara ses atama işlemini yapmıyor. marketten DW Contact isimli bir program indirdim. Bu program gruplara zil sesi atayabiliyor. Lakin yine önceden sesi seçip zil sesi olarak ata dememeiz gerekiyor, zil sesleri listesinde görünmesi için.
En basit bir telefonda bile zil sesleri kısmında Diğer.. seçeneği varken androidde olmaması çok güzel(!)
Android'in güzelliği bu herhalde. En ufak işlere bile program yüklemek gerekiyor.....

ofpistan

ofpistan

Üye
Tşk. ama bu soruma cevap olmadı. Bu işlem sadece tek bir sesi atıyor. Diğerleri yine listede görünmüyor. Ayrıca gruplara ses atama işlemini yapmıyor. marketten DW Contact isimli bir program indirdim. Bu program gruplara zil sesi atayabiliyor. Lakin yine önceden sesi seçip zil sesi olarak ata dememeiz gerekiyor, zil sesleri listesinde görünmesi için.
En basit bir telefonda bile zil sesleri kısmında Diğer.. seçeneği varken androidde olmaması çok güzel(!)
Android'in güzelliği bu herhalde. En ufak işlere bile program yüklemek gerekiyor.....

Dediğine katılıyorum akıllı telefonlarda durum böyle androidte olsa iphone'da olsa en basit işlemler için fazladan program yüklemen gerekebiliyor. Bahsettiğin olayda da dosya ismi değişirse yada telefonu sessiz/sesli olarak ard arda değiştirmenle zil sesi sıfırlanabilir. Bir iki defa başıma geldi :hmmm

Üst Alt