LG Optimus Black Sorunları ve Çözümleri Hakkında ! Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Sorunlarınız Çözüldümü ?

• Evet

Kullanılan: 7 30.4%
  • Hayır

Kullanılan: 16 69.6%

• Kullanılan toplam oy
    23

ahmet-212

Üye
Arkadaslar merhaba.
http://www.maxicep.com/android-gps-...urkiye-basarsoft-2012-07-haritasi-672655.html
Bu linkteki igo programını yukledim, telefonum optimus black ve yazılım da v30b fransa romunun marvel versiyonu.
Problemim şu: igo programını acıyorum ilk acılısta dil secimini yapıyorum ve 5 sn durmadan uygulama kendiliginden kapanıyor bir turlu calıstıramadım su programı yardımcı olursanız cok sevinirim.

Problemi cozdum. eger sd kartınızda yada dahili hafızanızda DCIM adlı bir klasor varsa onun adını degistirin yada silin. DCIM klasoru igo primonun calısmasını engelliyor heralde.

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Telefon açılıca sadece LG yazısı çıkıyor, gerisi yok, ana ekran siyah, güç tuşu+seskısma+home tuşlarına basılı tuttum yine olmadı. Telefonu açabilmem için ne yapmam lazım?

alaStar

alaStar

Üye
Telefon açılıca sadece LG yazısı çıkıyor, gerisi yok, ana ekran siyah, güç tuşu+seskısma+home tuşlarına basılı tuttum yine olmadı. Telefonu açabilmem için ne yapmam lazım?

İmzamda ki ics v30b linkine tıkla smartflastool programı bul onu indir ve linkteki smartflashtool dosyasını indir anlattığım şekilde yükleme yap düzelecektir

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Optimus White

Optimus White

Üye
Merhaba Arkadaşalr. Forumda daha yeniyim.
13.01.2013 itibariyle ben de Optimus White aldım.
ilk defa android işletim sistemi bir telefon kullanıyorum.

size birkaç sorum olacak.

1- bana ilk başta telefonla ilgili ne yapmamı önerirsiniz.
2- telefonun sesi biraz düşük gibi geldi bana. sesini yüksekltebileceğim bir program var mı
3- normal mp3 leri zil sesi olarak atayabiliyor muyuz. kurcaladım biraz ama bulamadım.
4- kişiye özel zil sesi atayabiliyor muyuz.
5- bundan önceki telefonum sony ericcson k770i idi. ondaki rehberi bu telefona nasıl aktaracağım. Sİm kartımın almayacağı kadar çok kayıt var?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ICS kurduğun zaman sorun tamamdır. yapman gereken videoda güzel bir şekilde anlatılmış videolu anlarım der isen ;)

• Beğen
Tepkiler: mtngln

algerino85

Üye
Arkadaşlar forumda lg optimus black hakkında sorunu olan arkadaşlar bu başlık altında, özellikle etiketleme işlemi yaparak belirtirlerse sorunlarını elimden geldiğince hepsine cevap vermeye çalışacağım..

Arkadaşlar Burada yazılanlar olursada okumadan soru sormamanızı tavsiye ederim, çünkü tekrar tekrar aynı şeyleri yazmıyalım.. Ana konu olsun ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Etiketleme işlemini : Konuyu beğenirseniz dahi muhakkak oraya yönleneceğimdir.. güncell olarak sorunlarınıza çare bulmaya çalışacağım... Bilginiz olsun...

İyi günler.

meb lg optimus e 612 de sms gönderdikten sonra o sms nin gidip gitmediğini yani iletim raporunu nasıl görebilirim. nokia kullanıyordum daha önce iletim raporları menüsünden takip ediyordum.bu lg lerde böyle bişey yok. mesajı atım bakiye eksildi ama gittimi gitmedi mi haber yok ?

alaStar

alaStar

Üye
Mesajlardan seceneklere bas ayarlara gir ordan iletim raporlarını işaretle

• Beğen
Tepkiler: technoshark ve mtngln

beck4us

Üye
Merhaba Lg Optimus Black p970 telefonum var dün akşam bir şey yoktu telefonumu sabaha kadar şarja koymuştum bu sabah dokunmatik ekranım basmıyor kapattım bu sefer pin kodu giremiyorum bazen çalışıyor bazen çalışmıyor şimdi ise hiç basmıyor telefonumun açılmasında ve ekran ışığında renginde bi sıkıntı yok ancak telefonumun dokunmatiği basmıyor burada bir telefonuya gösterdim dokunmatik ekran bozulmus 200 TL dedi bana :( acaba sizin bu konuda bir bilginiz var mıdır? yada dokunmatik ekran alabileceğim uygun ve güvenilir bir yer var mı bildiğiniz..

justblood

justblood

Üye
Merhaba Lg Optimus Black p970 telefonum var dün akşam bir şey yoktu telefonumu sabaha kadar şarja koymuştum bu sabah dokunmatik ekranım basmıyor kapattım bu sefer pin kodu giremiyorum bazen çalışıyor bazen çalışmıyor şimdi ise hiç basmıyor telefonumun açılmasında ve ekran ışığında renginde bi sıkıntı yok ancak telefonumun dokunmatiği basmıyor burada bir telefonuya gösterdim dokunmatik ekran bozulmus 200 TL dedi bana :( acaba sizin bu konuda bir bilginiz var mıdır? yada dokunmatik ekran alabileceğim uygun ve güvenilir bir yer var mı bildiğiniz..

Oncelikle gecmis olsun ekran yaptiracaksan kesinlikle servise getir telefoncuyu filan bosver .

beck4us

Üye
Oncelikle gecmis olsun ekran yaptiracaksan kesinlikle servise getir telefoncuyu filan bosver .

Servisi aradım 120 TL fiyat verdiler. İnternette dokunmatik ekranlar 65 ile 90 TL arasında değişiyor kafam biraz karıştı şahsen..

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Servisi aradım 120 TL fiyat verdiler. İnternette dokunmatik ekranlar 65 ile 90 TL arasında değişiyor kafam biraz karıştı şahsen..

Fiyatlar aynen o civarda bende o fiyata yaptırmıştım.. dokunmatik değişimini.

enver_techno

enver_techno

Üye
Orjinal Türkiye V20D rom linkini atar mısınız?

umtklc

umtklc

Üye
merhaba,ben bir iki hafta önce lg optimus p970 aldım ancak özellikle canımı sıkan bir yönu var. internette biraz arastırdım da daha önce bu sıkıntıyı yasayanı göremedim o yüzden konuyu buraya actım. Telefonu iyi güzel de sarja takılıyken ekranın dokunmatik ayarında sacma spaan seyler oluyor. Sarjda degilken dokunmatiği gayet hassas ve gzel ancak sarja takıp bir iki ugrasayım dyince insanı deli ediyor. mesela mesaj yazarken sizin bastıgınız tuslardan alakasız tuslara basılıyor kendiliğinden. Yardım edebilecek biri var mı yoksa servise mi götursem telefonu ?

justblood

justblood

Üye
merhaba,ben bir iki hafta önce lg optimus p970 aldım ancak özellikle canımı sıkan bir yönu var. internette biraz arastırdım da daha önce bu sıkıntıyı yasayanı göremedim o yüzden konuyu buraya actım. Telefonu iyi güzel de sarja takılıyken ekranın dokunmatik ayarında sacma spaan seyler oluyor. Sarjda degilken dokunmatiği gayet hassas ve gzel ancak sarja takıp bir iki ugrasayım dyince insanı deli ediyor. mesela mesaj yazarken sizin bastıgınız tuslardan alakasız tuslara basılıyor kendiliğinden. Yardım edebilecek biri var mı yoksa servise mi götursem telefonu ?

Oncelikle gecmis olsun bi arkadstada vardi bu sorun ama bnde olmadi orjinal sarj aletiyle sarj ediyorsunuz di mi ?

umtklc

umtklc

Üye
evet orjinal kutusundan cıkan sarj aleti. Yapabilecek birsey var mı ?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Açıkcası orjinal kutusunda ki şarjında herhangi bir sorun yaşamadım, ama farklı bir şarj taktığımda aynı sizin bahsettiğiniz olayı bende yaşamıştım..

umtklc

umtklc

Üye
5 dk önce tekrar taktım simdi bi sorun olmadı. iki haftadan beri ilk defa sorun olmadı ama tekrar baslayabilecegini dusunuyorum. biraz sans isi sanırım.Musteri hizmetlerini aradm ve koskoca lg'nin türkiye de sadece istanbul,izmir ve ankara da yetkili servisi oldugunu söyledi. sanırım kendiliginden düzelmesini bekleycm. yardımcı olabilecek yok gibi?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
5 dk önce tekrar taktım simdi bi sorun olmadı. iki haftadan beri ilk defa sorun olmadı ama tekrar baslayabilecegini dusunuyorum. biraz sans isi sanırım.Musteri hizmetlerini aradm ve koskoca lg'nin türkiye de sadece istanbul,izmir ve ankara da yetkili servisi oldugunu söyledi. sanırım kendiliginden düzelmesini bekleycm. yardımcı olabilecek yok gibi?

Olmadı kendine bir tane orjinal şarj alarak dene bakalım, sen telefonu nereden almıştın ?

beck4us

Üye
Hocam öncelikle bu şarj aletinde takılıyken klavyenin abuk subuk şeyler yapma sıkıntısı benimde başıma geldi halada yapıyor bende çözüm bulamadım bu konuya bir ikincisi dokunmatik ekranım basmıyordu burada da dile getirmiştim bunu dün bir telefoncuya götürdüm adam eline aldı açtı telefonu ve dokunmatik bastı şu anda hala da basmakta kullanıyorum acaba dokunmatik ekran mı bozuk yoksa yazılımsal bir problemi mi var? bana yardımcı olursanız mutlu olurum kesin sorunu bulursam ona göre tamir ettirmek istiyorum telefonumu?

Üst Alt