Arkadaşlar fransız romu kurdum ama ;
1)Lg Notifications'dan tuşa bastığım zaman mavi yanmasını nasıl sağlayabilirim?
2)Radyoyu uçak modunda dinlemek için ne yapabilirim?
merhabalar, ben fransa v30b android 4.0.4 romunu kullanıyorum. Ama real racing2, hot pursuit, most wanted ve Nova 3 gibi oyunlarda introdan sonra veya direk girişte atıyor. Bunun bir çözümü varmıdır?
merhabalar, ben fransa v30b android 4.0.4 romunu kullanıyorum. Ama real racing2, hot pursuit, most wanted ve Nova 3 gibi oyunlarda introdan sonra veya direk girişte atıyor. Bunun bir çözümü varmıdır?
dead space te var oda 0 kasma yani daha ne diyim birtek modern combat 4 ü yükledim açılmadı onunda sd dosyasının nereye atılacağını oyunu paylaşan arkadaş hariç herkes başka başka yerlere atmış birtürlü doğru yeri tutturamadım yoksa optimus blackte oda kasmasız oynanıyor

Arkadaşlar fransız romu kurdum ama ;
1)Lg Notifications'dan tuşa bastığım zaman mavi yanmasını nasıl sağlayabilirim?
2)Radyoyu uçak modunda dinlemek için ne yapabilirim?

Lg mavi ledleri kaldırmış kanımca ics de mavi ledler çalışmıyor radyo konusunda bi bilgim yok ama neden uçak modunda dinliyosun anlamadım![]()

Lg Mobile Update Tool'da Optimus Black kaldırırmış neden...
ben update tool a sorgulattığımda hala güncelleme yok diyo deli olacağım ya
tahminlerime göre ya optimus black için güncelleme yükleniyor ya da artık güncelleme vermeyecekleri için listeden kaldırıyorlar

Güncellemeleri gelecek ama artık telefon üzerinden yüklenebiliyor olacak![]()
ICS gelirse kendisini günceller ama bu durumda biraz zor...
Bu kadar beklentiye cevap olarak ?Kesinlikle katılıyorum sana ICS gelirse olur, ancak belki ICS gelmeden JB gelirBu kadar beklentiye cevap olarak ?
Hafıza kartımdan istediğim bir ses dosyasını bildirim yada zil sesi yapmak için Es File explorer'ı kullanıyorum ben, ses dosyasını seçtiğinde dosya isminin sağında çan simgesine tıkladığında böyle bir menü çıkıyor,
Buradan zil sesi, alarm tonu veya bildirim sesi olarak ayarlayabilirsin.![]()
Tşk. ama bu soruma cevap olmadı. Bu işlem sadece tek bir sesi atıyor. Diğerleri yine listede görünmüyor. Ayrıca gruplara ses atama işlemini yapmıyor. marketten DW Contact isimli bir program indirdim. Bu program gruplara zil sesi atayabiliyor. Lakin yine önceden sesi seçip zil sesi olarak ata dememeiz gerekiyor, zil sesleri listesinde görünmesi için.
En basit bir telefonda bile zil sesleri kısmında Diğer.. seçeneği varken androidde olmaması çok güzel(!)
Android'in güzelliği bu herhalde. En ufak işlere bile program yüklemek gerekiyor.....