v20D için radyo prog. arıyorum. android 2.3 yüklü radyo olması lazım ama yok.

Hata düzeldi ama güzelim programlar uçtu...![]()

Ben bir türlü navigasyonu yapamadım netten bulduklarım yüklüyorum koumu bulamıyor acık havada ve evdede bulamıyor nasıl yapıcam.Arkadaşlar forumda lg optimus black hakkında sorunu olan arkadaşlar bu başlık altında, özellikle etiketleme işlemi yaparak belirtirlerse sorunlarını elimden geldiğince hepsine cevap vermeye çalışacağım..
Arkadaşlar Burada yazılanlar olursada okumadan soru sormamanızı tavsiye ederim, çünkü tekrar tekrar aynı şeyleri yazmıyalım.. Ana konu olsun
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Etiketleme işlemini : Konuyu beğenirseniz dahi muhakkak oraya yönleneceğimdir.. güncell olarak sorunlarınıza çare bulmaya çalışacağım... Bilginiz olsun...
İyi günler.
Ben bir türlü navigasyonu yapamadım netten bulduklarım yüklüyorum koumu bulamıyor acık havada ve evdede bulamıyor nasıl yapıcam.
Arkadaşlar cm10 yükledim lakin görüntülü 3g ile görüşme yapamıyorum bilgisi olan varsa. Teşekkürler

Arkadaşlar P970'e ICS (Ice Cream Sandwich) yükleniyor mu ? Yeni aldım da içinde 2.2.2 sürümü var. Bunu 4.0.4 yapmak mümkün mü ? Fakat LG'nin kendi updater'i ile olması gerek. Modifiye edilmiş yazılım istemiyorum. Teşekkürler.
Ve sonrasında telefonumu kullanmaya başladım.. O kadar güzel oldu ki bunu sizlere anlatamam.. Optimus Black kullanıcılarının şiddetle versiyon değiştirmesini tavsiye ediyorum.. Güncelleme Türkiye versiyonu olmamasına rağmen son derece uyumlu.. Optimus 4X HD de tattığım zevki şuan kendi telefonumda tadıyorum..
Sevgiler Saygılar İyi Günler (:Harika görünüyor hemen cm10'u yedekleyip denemek istiyorum![]()
Teşekkür ederim. Yükledim.
İcs çıktı fakat daha update e verilmedi yakın zamanda verilecektir.telefonunuz için update te 2.3.4 v20d güncellemesi mevcut
Rica ederim hayırlı olsun güle güle kullan
Teşekkür ederim. Yükledim.
Daha önce zil sesi seviyesini sorun eden kimseye rastlamadım ayarlarda ses kısmından arttırabilirsiniz daha fazla arttırılacağını sanmıyorumDaha önce soruldumu bilmiyorum ama telefonun zil sesi seviyesi az geldi bana... Arttırmanın bir yolu var mı?
Ararayan gruplarına nasıl ses atayabiliriz?
Bir de sd karttaki melodilerim neden herhangi alarm ses atama ekranında gösterilmiyor??

Merhaba arkadaşlar dün akşam işten çıkmadan önce güzel bir güncelleme yaptımVe sonrasında telefonumu kullanmaya başladım.. O kadar güzel oldu ki bunu sizlere anlatamam.. Optimus Black kullanıcılarının şiddetle versiyon değiştirmesini tavsiye ediyorum.. Güncelleme Türkiye versiyonu olmamasına rağmen son derece uyumlu.. Optimus 4X HD de tattığım zevki şuan kendi telefonumda tadıyorum..
Chese diyerek fotoğrafımı çekmesinden tutun, quickmemo özelliği ve sonrasında kameranın dokunarak odaklamasını sağlaması son derece muazzam olmuş..
Dediklerimi dikkate almanızı diliyorum.. Tek bir eksi yanı var, mesaj geldiğinde falan ekran ışıkları malesef yanmıyor yada herhangi bir çağrı sonrasında... Lakin bir uygulama sayesinde bunu da aktif edebiliyorsunuz. Uygulama Google Markette mevcuttur. Uygulamanın adı : LG notifications durSevgiler Saygılar İyi Günler (: