LG Optimus Black Sorunları ve Çözümleri Hakkında ! Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Sorunlarınız Çözüldümü ?

• Evet

Kullanılan: 7 30.4%
  • Hayır

Kullanılan: 16 69.6%

• Kullanılan toplam oy
    23

smrx

Üye
v20D için radyo prog. arıyorum. android 2.3 yüklü radyo olması lazım ama yok.

quiet_young55

quiet_young55

Üye
Hata düzeldi ama güzelim programlar uçtu...:(

tilev

Üye
Arkadaşlar forumda lg optimus black hakkında sorunu olan arkadaşlar bu başlık altında, özellikle etiketleme işlemi yaparak belirtirlerse sorunlarını elimden geldiğince hepsine cevap vermeye çalışacağım..

Arkadaşlar Burada yazılanlar olursada okumadan soru sormamanızı tavsiye ederim, çünkü tekrar tekrar aynı şeyleri yazmıyalım.. Ana konu olsun ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Etiketleme işlemini : Konuyu beğenirseniz dahi muhakkak oraya yönleneceğimdir.. güncell olarak sorunlarınıza çare bulmaya çalışacağım... Bilginiz olsun...

İyi günler.
Ben bir türlü navigasyonu yapamadım netten bulduklarım yüklüyorum koumu bulamıyor acık havada ve evdede bulamıyor nasıl yapıcam.

ofpistan

ofpistan

Üye
Ben bir türlü navigasyonu yapamadım netten bulduklarım yüklüyorum koumu bulamıyor acık havada ve evdede bulamıyor nasıl yapıcam.

Birader playstore da malesef google maps yok bir süre onun yerine yandex mapsi yükleyip navigasyon özelliğini kullandım fakat google maps kadar iyi değildi, daha sonra zip halinde google maps bulup recovery ile yükledim telefonuma şuan gayet güzel çalışıyor. (Not: genelde evde sıkıntı yapıyor navigasyon, açık hava denemen daha iyi olur)

• Beğen
Tepkiler: alaStar
bluemai

bluemai

Üye
Arkadaşlar cm10 yükledim lakin görüntülü 3g ile görüşme yapamıyorum bilgisi olan varsa. Teşekkürler

alaStar

alaStar

Üye
Arkadaşlar cm10 yükledim lakin görüntülü 3g ile görüşme yapamıyorum bilgisi olan varsa. Teşekkürler

Kardeş bu tür custom romlarda görüntülü görüşmenin çalıştığı pek nadir görülür çünkü bu romlar daha çok performans üzerine yapılırlar :oke:

bluemai

bluemai

Üye
Teşekkürler kardeşim.. ;-)

• Beğen
enver_techno

enver_techno

Üye
Arkadaşlar P970'e ICS (Ice Cream Sandwich) yükleniyor mu ? Yeni aldım da içinde 2.2.2 sürümü var. Bunu 4.0.4 yapmak mümkün mü ? Fakat LG'nin kendi updater'i ile olması gerek. Modifiye edilmiş yazılım istemiyorum. Teşekkürler.

alaStar

alaStar

Üye
Arkadaşlar P970'e ICS (Ice Cream Sandwich) yükleniyor mu ? Yeni aldım da içinde 2.2.2 sürümü var. Bunu 4.0.4 yapmak mümkün mü ? Fakat LG'nin kendi updater'i ile olması gerek. Modifiye edilmiş yazılım istemiyorum. Teşekkürler.

İcs çıktı fakat daha update e verilmedi yakın zamanda verilecektir.telefonunuz için update te 2.3.4 v20d güncellemesi mevcut

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar dün akşam işten çıkmadan önce güzel bir güncelleme yaptım :) Ve sonrasında telefonumu kullanmaya başladım.. O kadar güzel oldu ki bunu sizlere anlatamam.. Optimus Black kullanıcılarının şiddetle versiyon değiştirmesini tavsiye ediyorum.. Güncelleme Türkiye versiyonu olmamasına rağmen son derece uyumlu.. Optimus 4X HD de tattığım zevki şuan kendi telefonumda tadıyorum..

Chese diyerek fotoğrafımı çekmesinden tutun, quickmemo özelliği ve sonrasında kameranın dokunarak odaklamasını sağlaması son derece muazzam olmuş..

Dediklerimi dikkate almanızı diliyorum.. Tek bir eksi yanı var, mesaj geldiğinde falan ekran ışıkları malesef yanmıyor yada herhangi bir çağrı sonrasında... Lakin bir uygulama sayesinde bunu da aktif edebiliyorsunuz. Uygulama Google Markette mevcuttur. Uygulamanın adı : LG notifications dur :) Sevgiler Saygılar İyi Günler (:

• Beğen
ofpistan

ofpistan

Üye
Harika görünüyor hemen cm10'u yedekleyip denemek istiyorum :D

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ofpistan

darkfable

Üye
Daha önce soruldumu bilmiyorum ama telefonun zil sesi seviyesi az geldi bana... Arttırmanın bir yolu var mı?

acati

acati

Üye
Ararayan gruplarına nasıl ses atayabiliriz?
Bir de sd karttaki melodilerim neden herhangi alarm ses atama ekranında gösterilmiyor??

ofpistan

ofpistan

Üye
Ararayan gruplarına nasıl ses atayabiliriz?
Bir de sd karttaki melodilerim neden herhangi alarm ses atama ekranında gösterilmiyor??

Hafıza kartımdan istediğim bir ses dosyasını bildirim yada zil sesi yapmak için Es File explorer'ı kullanıyorum ben, ses dosyasını seçtiğinde dosya isminin sağında çan simgesine tıkladığında böyle bir menü çıkıyor,

Buradan zil sesi, alarm tonu veya bildirim sesi olarak ayarlayabilirsin. :oke:

quiet_young55

quiet_young55

Üye

Merhaba arkadaşlar dün akşam işten çıkmadan önce güzel bir güncelleme yaptım :) Ve sonrasında telefonumu kullanmaya başladım.. O kadar güzel oldu ki bunu sizlere anlatamam.. Optimus Black kullanıcılarının şiddetle versiyon değiştirmesini tavsiye ediyorum.. Güncelleme Türkiye versiyonu olmamasına rağmen son derece uyumlu.. Optimus 4X HD de tattığım zevki şuan kendi telefonumda tadıyorum..

Chese diyerek fotoğrafımı çekmesinden tutun, quickmemo özelliği ve sonrasında kameranın dokunarak odaklamasını sağlaması son derece muazzam olmuş..

Dediklerimi dikkate almanızı diliyorum.. Tek bir eksi yanı var, mesaj geldiğinde falan ekran ışıkları malesef yanmıyor yada herhangi bir çağrı sonrasında... Lakin bir uygulama sayesinde bunu da aktif edebiliyorsunuz. Uygulama Google Markette mevcuttur. Uygulamanın adı : LG notifications dur :) Sevgiler Saygılar İyi Günler (:

Arkadaş nasıl bir anlatmadır bu ya iştahım kabardı valla frans romunu yükletircenmi illaki...:)

Üst Alt