Lg Optimus Black P970 V20B sorun..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

optiq

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus Black P970 V20B sorun..
V20a varken tuş sesı yoktu V20b ye geçtim telefona tuş sesı geldı mesaj yazarken klık klık ses cıkıyor seslı konumdayken sessızde yok ama ayarınıda bır turlu bulamadım dokunsal gerıbıldırım falan kapattım ama yınede o ses gıtmıyor bilen varsa yardıme edebılırmı..?

seymen16

seymen16

Üye
Ayarlar dil ve klavye ayarları lg klavye ayarlarında sesli geri bildirim var onu kapat sorun çözülür.

• Beğen
Tepkiler: technoshark ve optiq

optiq

Üye
    Konu Sahibi
Çok tesekkurler bulamadım gitti. sayende buldum sağol :)

technoshark

technoshark

Üye
Ilk baslarda nerden bulacagım dıye dusunmustum epey bır zaman :)

seymen16

seymen16

Üye
Rica ederim:)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
LG optimus black p970 her türlü oyun,programı acıyormu beyler ayrica tavsiye edermisiniz?

technoshark

technoshark

Üye
LG optimus black p970 her türlü oyun,programı acıyormu beyler ayrica tavsiye edermisiniz?

Her türlü derken ? 3D oyun falan açmıyor yalnışlık olmasında.. sadece HD oyunları açıyor, sorun çıkartmadan. Bazı oyunlarda ise wifi yada internet bağlantısını kapatmanızda yarar oluyor yoksa oyunların kasılmasına neden oluyor, program vahabından neleri kastettiğini anlamadığım için birşey diyemiyorum ama photoshop falan kullanıyorum ben :) marketten indirdiğim uygulamalarda sorun çıkmıyor, tavsiye ederim ben şahsen neden etmiyeyim ki, uygun fiyata alabileceğin en iyi smartphonelerden ;)

yedicin

Üye
LG optimus black p970 tuş kilidi şifremi unuttum yarcı olurmsunuzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt