Yedek parça olarak satilik lg p970 optimus black

Sponsorlu Bağlantılar

aliefe1907

Üye
    Konu Sahibi
Yedek parça olarak satilik lg p970 optimus black
Selam arkadaşlar.. elimde LG P970 var, 1 hafta öncesine kadar rahat kullanıyordum ama dokunmatik ekranında sorun olduğu için şuan kullanamıyorum,ekran orjinal ekranı değil,telefon açılıyor ama dokunmatik ekran yanıt vermiyor,,, estetik olarak 10 üzerinden 4 eder.. dış kasa kullanılamaz diyebilirim çünkü power tuşu kırık,parçasını bant ile tutturduğum ve G tuşunu ayarladığım için sorun olmuyordu... şuan için kullanılamayacak parça olarak DIŞ KASA-DOKUNMATİK EKRAN-KULAKLIK SOKETİ sayılabilir....... kamera-iç lcd ekran-sim kart yuvası-hafıza kartı yuvası ve anakart-kayıtlı imei sorun yok.... kafamda bir fiyat belirlemedim, başka bir yere de satılık olarak ilan vermedim, uzun süredir bu foruma üye olduğum için öncelik olarak burda LG kullanıcısı dostların ihtiyacı olabilir diyerek burdan satışa çıkardım.... ilgilenen arkadaşlar varsa burdan yazabilirler.makul ve mantıklı fiyat teklifleri ile gelirseniz iyi olur... istanbul içi (BÜYÜK ÇEKMECE'de oturuyorum) elden teslim olabilir, il dışı kapıda ödeme ile gönderebilirim
 


the_duzceli

Üye
bende de aynı telefon var ve bana usb-şarj giriş scartnın anakarttaki soketi lazım parça olarak satılmıyor fiyat olarak ne düşünüyorsun.
 

babafre23

Üye
s.a.ustam bende de bu lg p970 den var benim de arizali bu telefonun parcalarina ihtiyacim var sarj soketi yollari falan saglamsa telefonu veya sadece anakarti almak isterim acil ihtiyacim var.
 
kaqan18

kaqan18

Üye
benimde ayni parca ihtiyacim var satan varsa irtibata gecelim
 

Benzer Konular



Üst Alt