1. Cihazın Root'lu mu? Rootlu değilse GingerBreak v.1.2.apk yı indirip kur cihazını rootla.
(Usb hata ayıklama modu açık olucak.)
2. Windows 7 de KDZ_FW_UPD_EN programını ve Enabler programını kesinlikle direk açmıyorsun, üstüne sağ tıklayarak
yönetici olarak açıcaksın.
3. x64 (64bit) sistemin varsa, KDZ_FW_UPD_EN içindeki
mfc42.dll geçici olarak silicek yada başka bir yere taşıyacaksın. Yoksa programda hata alırsın. Windows xp de silmene gerek yok.
4. Telefonuna temiz bir format çek.
(Format atarsan root gider, tekrardan gingerbreak ile root yapmalısın.)
5. Aynı usb girişinden deneme, farklı usb girişlerinden dene ve işlemi yaparken sadece telefon usb kablosu takılı kalsın.
(Yazıcı, kamera, ıvır zıvır vs. sök.)
6. Lg ye ait bütün program ve driverları silip reset at ve yeniden kurulumlarını yap.
Bunları bir dene bakalım sonuç ne olucak. Konuyu açan kişi benim ve sorunu ilk defa görüyorum.. Sayfa birdeki işlemleri güzelce okuyarak tek tek sırası ile yapmalısın.
Not: LG nin sitesinden software updater programı ile update yapınca turkcell reklamları siliniyor ve radyo geliyordu.
Selam,
Telefonumu 10b Euro sürümünden 10c Turkey sürümüne yükselttim, Telefonum rotluydu update işlemi yaparken.
Şimdi telefona rom atmaya çalıştığımda " MOD UpTestEX MFC Application Çalışmayı Durdurdu." hatası ile karşılaşıyorum
Hem w7 32 bitte dened,m hemde xp de durum aynı.
Varmı bu durumdan nasıl kurtuşacağıma dair fikri olan ?
(Amaç radyoya kavuşmak , sonradan yüklenen radyo programı malesef düzgün çalışmıyor kitlenip kalıyor, pili çıkarmadan da tel düzelmiyor.)
Teşekkürler.