Gökhan_F9
Üye
Xperia Neo'yu biliyorum, ekranı çok cansız. CPU-GPU ve Chipset'i daha iyi ama ekranı vasat.
Neo tasarım olarakta Optimus Black'in gerisinde ayrıca. Optimus'tan daha kalın, daha ağır , ekranı küçük..
----------Eklendi @ 00:48:59 ---------- Yazıldı @ 00:47:22 ----------
F/P telefonu değil midir ? Yok artık..
Bizim milletin huyudur, çok para verdiğini en iyisi sanar. 1500 lira telefonun(N9( fiyatı ama kime sorsan o fiyatı haketmediğini söyler.
Bu konulara bu sekilde bakarsan her telefon kendine has özelliklerde kraldır.
Xperia neo'nun ekran çözünürlügüde daha yüksek.Black nova'dır ekranı iyidir,n8'in kamerası,x6'nın hoparlörü,evo 3d'nin video kaydı vs uzar gider.
Öncelikle neyi tartısman gerekli onu bilmen lazım.İlk olarak donanımların aynı oldugunu vurguladın ben Neo örnegini verince ekrana sardın isi.
Peki tamam N9'daki tasarımı,ses sistemini,malzeme kalitesini,nfc destegini,usb on the go destegini,fisek gibi hızlı resim isleme özelligini,carll zeiss mercegi,amoled ekranı(ki bana göre daha iyidir novadan) optimus black'de bulabilirmisin.
Evet ekran görüntüsü ve aydınlatma olarak vasat, güneş altında sorun yaşatacağını düşünüyorum güneş altına çıkarma fırsatım olmadı.Samsung'un Super Clear LCD'si bile daha iyidir.
Her telefonun ekranı vasat demiyorum ki, getir Galaxy S'i Süper Amoled renk şöleni yaşatsın.1200 liradan satılıyor hala ama.. Fiyatınıda hakediyor.
arkadaşım iyimisin verdiğin cevaba bak ben ideos x5 kullanıyorum hani şu fiyat performans kralı olandan... bilmem bilirmisin... ama gidip galaxy sL lerle 3d lerle kıyaslamıyorum ne milletinden bahsediyrsun sen..
evet black 1000 tl lik fiyatıyla hiçte f/p telefonu değildir derken ondan daha iyi rakipleride vardır e doğal olarak o fiyata daha iyi rakipleri varken tam olarak f/p telefonuda sayılmaz...
Tasarım görecelidir, ben Optimus Black'in inceliğini ve hafifliğini beğeniyorum ve tasarımı daha iyi diyebilirim, sizde kendinizce N9'un tasarımını beğenebilirsiniz. Nova Ekran 700 nit'lik aydınlatma gücü var, güneş altında Amoled falan tanımaz ama telefona yandan baktığınızda görüntü kayıpları meydana gelir. O da kişiye bağlı denebilir.
N9'un artılarını daha çok Multimedya altında toplarız, Optimus ise Oyun ve Uygulama konusunda öne çıkar..
Ben hala N9'un 1500 lirayı hakettiğini düşünmüyorum.
galaxy s 1200 lira derken??
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sizce 1500 lirayı haketmemesi optimus tan kötü olduğu anlamına mı geliyor
Paralel ithalat ürünleri..
----------Eklendi @ 00:59:54 ---------- Yazıldı @ 00:59:15 ----------
Optimus'u deli gibi ezer anlamınada gelmiyor, deli gibi ezdiğini iddia edenler var..
Tasarım görecelidir, ben Optimus Black'in inceliğini ve hafifliğini beğeniyorum ve tasarımı daha iyi diyebilirim, sizde kendinizce N9'un tasarımını beğenebilirsiniz. Nova Ekran 700 nit'lik aydınlatma gücü var, güneş altında Amoled falan tanımaz ama telefona yandan baktığınızda görüntü kayıpları meydana gelir. O da kişiye bağlı denebilir.
N9'un artılarını daha çok Multimedya altında toplarız, Optimus ise Oyun ve Uygulama konusunda öne çıkar..
Ben hala N9'un 1500 lirayı hakettiğini düşünmüyorum.
Paralel ithalat ürünleri..
----------Eklendi @ 00:59:54 ---------- Yazıldı @ 00:59:15 ----------
Optimus'u deli gibi ezer anlamınada gelmiyor, deli gibi ezdiğini iddia edenler var..
sana katılıyorum fakat lg optımus black ıle n9 arasında ucurum yok n9 bir iki adım daha ustun bır telefon fakat aradakı muhtemel fıyat farkınıda gözetmemek lazım.mesela bazıları n8 ile htc sensation ile kıyaslaması gibi yanlış arada cok fıyat farkı var.N9'da android emulatörü var.
Yani çok güvenilen android uygulamalarını zaten çalıstırabilecek.
Sayfalar dolusu yazılar yazdık hala multimedya agırlıklı diyosun.Ya ben anlamıyorum multimedyadan ya da sen.
Tepeden tırnaga kadar N9 ezip geçiyor o dedigin telefonu ve ben yakınlarda HTC sensation vs N9 | Galaxy S2 vs N9 videoları beklerken böyle bi konu beni baslarda çok güldürdü.
Ayrıca N9'un fiyatı hakkında kesin bi açıklama yok diye biliyorum.1300'e kadar ederi olan bir telefon.
bu optimusu kendi c7imle bile karşılaştırabilirim n9 nereye ya uçmuşsunuz
----------Eklendi @ 08:47:11 ---------- Yazıldı @ 08:41:19 ----------
ayrıca sar değerlerini de unutmamak gerekir
N9=1.16
Lg Optimus Black=1.27
senin oyun ve uygulama yok dediğin meego cihazını ben barındırıyorum hocam bence bu kadar emin olma daha piyasaya çıkmamış olan bi cihazın deposunda 1000 e yakın pro var ki hadi 500 yaramaz desek diğer geri kalan 500 inanılmaz faydalı bide düşünsene bu cihaz piyasaya çııktı ve 5 ayını doldurdu eyvah eyvah prog beğenemicez kim ne derse desin meego her türlü black tan üstün artı benim tlf n950 ekranı amoled dahi değil n9 un ekranı kusursuz olduğu halde ben kendi tlf ekranını bile lg ekranından daha ii fiyebilirim iddam şu aylarca x2 kulandım ne lg nede android daha çok çalışmalı hemde fazlasıyla laf olsun diye yorum yapılmaz gerçekleri paylaşalım ki konu sadece konu olarak kalmasın..Ben düşünüyorum, buyrun bana gülebilirsiniz
N9 oyun, uygulama ve destek konusunda sıkıntısı olan bir telefon, intel'in bile MeeGo'yu bıraktığı yönünde haberler çıkmışken N9 almanın hata olduğunu düşünüyorum. N9'da 1 gb ram var, ama 1 gb ram için oyun ve uygulama var mı ki ?
Optimus Black'in güneş altı okunabilir ekranı, inceliği , tasarımı N9'dan öte.. Android 2.3 güncellemesini alınca cihazın hiç bir eksiği kalmayacak.
aynen suan 2.2 froyo ama yakında guncellemesı gelıcekmıs Optımus One'a gelmıs bununda bugun yarın cıkaroptimus black froyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?