arsenie3434
Üye
Aslında sana yazmıştım ben, mevcut erişim noktasını sil yukarıdaki tarif ettiğim şekilde yeniden oluştur.
Aveada 0.facebook.com ile giriş yapmak için erişim noktası Avea İnternet değil “ avea wap” ile yapılandırılmış olmalı,
bunun için ,
Erişim Noktası Adları menüsündeyken menü tuşuna basıyoruz ve Yeni APN seçiyoruz.
İsim: Avea WAP
APN: wap
Proxy: 213.161.151.201
Bağlantı Noktası: 8080
Kullanıcı Adı: wap
Şifre: wap
Kimlik Doğrulama Türü: Yok
şeklinde ayarlarımızı girdikten sonra menü tuşuna basıp kaydedip çıkıyoruz. Ve yeni oluşturduğumuz erişim noktasının seçili olduğunda emin olduktan sonra 0.facebook.com ile giriş yapabilirsiniz.
peki hoca v10c rom una nasıl root yapıcaz sölnenlerin hpsinidenememe rağmen olmadı arka plan da gereksiz bi çok pog çalışıyor yada root yapmadan bunları tamamiyle kapaya bilicğimiz bi çözümmü varmı acaba..?.Kullandıgım romların hiç bir tanesinde rastlamadıgım ancak google marketten farklı camera uygulamalarını denıyebılırsın.
peki hoca v10c rom una nasıl root yapıcaz sölnenlerin hpsinidenememe rağmen olmadı arka plan da gereksiz bi çok pog çalışıyor yada root yapmadan bunları tamamiyle kapaya bilicğimiz bi çözümmü varmı acaba..?.
kardeşim bunuda denedim zaten ağırlık verdğim root işlemi buydu ama her seferinde başarısız uyarısı aldım bi kaç yabancı siteye baktım yeni alınan cihazlarda olduğunu gödüm artı benim cihaz yurt dışı cihazı yani garantili değil acaba ondan olaiblirmi artı rootlarken sd kartı çıkarıyormuıyuz acaba..?Telefondaki yazılımınız v10c veya üstü ise:
Dosyayı indirelim ve arşivden çıkartalım:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşleme başlamadan USB sürücülerinin kurulu olduğundan, ayrıca telefonun ayarlar > uygulamalar bölümünden güvenilmeyen kaynaklar ve hata ayıklamanın etkin olduğundan emin olalım.
Cihazı bilgisayara bağlayıp SuperOnceClick 2.1.1 programını çalıştırın. Exploit: Auto modundayken(zaten böyle açılıyor) Shell Root tuşuna basın. 4. adımda program yanıt vermemeye başlayacak. Görevi sonlandırın.
Aynı programı tekrar açın. Exploit ayarını psneuter olarak değiştirip Shell Root'a basın. Cihazınızın root olduğuna dair onay alacaksınız. Ama olmadı. SuperOnceClick 2.1.1 programını kapatmadan SRP programını çalıştırın. Komut satırı birşeyler yapıp cihazınızı resetleyecek. Şimdi Root hakları kazandınız.
Soruna cevap olmuştur umarım ?
saol kardeşiim ilgin için halletiim sonun da ne kadar gereksiz uygulama varsa siildim şimdi sıra geldi vermiş olduğun yeni rom u yüklemeye onuda haledersem süper olucakHayır root işlemini yaparkan sd kart falan çıkartmıyoruz, bahsettiğim uygulama sonucuna root özelliğini kazanmış olması lazım.. ama sanırım bir yerde yalnış yapıyorsun.. team varsa uzaktan yardım sayesinde yardımcı olmak isterim.
şarj sıkıntısından başka problem yok onun dışında bu fiyata süper telefon .. turkcell uygulamaaları sorun değil lg sitesinden yeni yazılımı yükleyin turkcellden eser kalmıyor bugün o işi hallettim... tek sorun şarj... arkaplanda çalışan uygualmar yüzünden kendikendine şarj yiyor alet... belki 2.3 gingerbrand düzeltir.. ne zaman çıkacak bilmyiorum...
merhaba arkadaşlar çarşamba günü Vatan dan ben de optimus black aldım. Fakat şu anda önemli bir sorun yaşıyorum. telefonu kullandığım ilk günlerde hiç bir sorun yaşamazken dün geceden itibaren arama yapmaya kalktığımda "hiçbir ağa bağlı değil" tarzında bir uyarı veriyor ve arama yapamıyorum. aynı şekilde beni arayanlarda bana ulaşamıyorlar. Tüm bunlar olup biterken de ekranda operatörüm hala çeker vaziyette duruyor. Telefonu kapatıp açtığımda sorun düzeliyor fakat bir süre sonra gene aynı şey oluyor. aranızda hiç buna benzer bi durumla karşılaşanlar oldu mu? telefonu perşembe cuma ve cumartesi günleri sorunsuz kullandım ama bu dediğim durum cumartesi gecesi başladı. acaba ben mi yanlış bişeyler yaptım, yoksa cihazda mı bi sorun var? Sizin de fikirlerinizi alabilirsem çok sevinirim.
merhaba arkadaşım, bence şebekenle alakalı problem olmuş olabilir, çünkü bende aradığımda karşı tarafı sürekli meşgul gösteriyor, ama aslında karşı taraf meşgul değil... normal telefondan arıyorum yine meşgul... iki gün bu sorun olmuştu ama şuanda normal belkide ondanda olabilir.. kapatıp açmanla alakası yoktur bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?