LG optimus 3D şebeke sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ogunzafer

Üye
    Konu Sahibi
LG optimus 3D şebeke sorunu
Arkadaşlar telefonun imei görünüyor yani var ancak şebeke gelmiyor bikere gelmişti geri gitti şuan orjinal ics yüklü emergency moda giremiyorum telefonun orjinal recoverysnede giremiyorum bikaç yerde okudum 21e versiyonunu yüklemem gerekiyo ancak yüklemeye çalışırken usb not connected falan diyo yani emergency modda bağlamam gerek galiba nasıl düzeltebilirim ?

miyelin

Üye
Arkadaşlar telefonun imei görünüyor yani var ancak şebeke gelmiyor bikere gelmişti geri gitti şuan orjinal ics yüklü emergency moda giremiyorum telefonun orjinal recoverysnede giremiyorum bikaç yerde okudum 21e versiyonunu yüklemem gerekiyo ancak yüklemeye çalışırken usb not connected falan diyo yani emergency modda bağlamam gerek galiba nasıl düzeltebilirim ?
kardeş bende ics yükledim şebeke değil imei de gitti ama senin şuan downgrade yapman lazım anlaşılan. benim tele yapamadım garantiye göderdim, bakalım hayırlısı. wipe to cashe ve wipe to portition dedikleri işlemleri yapcaksın, nasıl yapıldığını bilen arkadaşlar varsa yazsa iyi olur çünki bende yapamadım. smart flash tool la 2.3 ü geri atma çünkü tel açılmaz olur. benimki açılmaz olmuştu. sonra tekrar ics yi yükledim öyle açıldı. İmei aynı mı diye baktın mı? imei değiştiyse de ağda kayıtlı değilse yine çekmez. şarja taktığında batarya sağlam mı ?
başka hata veriyor mu?
demigod crash : kernel has been occured gibi ve ya
demigod crash modem crash has been occured gibi hatalar veriyor mu. Avrupa romu yüklediysen fm service hatası veriyor mu?

ogunzafer

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş şimdi şöyle imei zaten farklı yani kapanmştı yeni imei attırmıştk şimdiki romda şebeke yok imei görünüyo ama ağda kayıtlı değil falanda demiyo bu başka bi ülkenin romu telefoncu öyle yüklemş avusturalya vodafonemu ne öyle bişey bunların basebandı türk operatörleri desteklemeyebiliyomuş sorunun ondan olduğunu düşünüyorum v21e yükleyince düzeliyomuş galiba neyapcam bilmiyorum

ogunzafer

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşm 21e versiyonunu yükledm açılmadı dediğin gibi tekrar 30a yükledm elimde cihazın 10a dan 30a ya kadar tüm orjinal romları mevcut ancak diğer 10 veya 20 leri yüklesem nolur bilmiyorum yükleyen arkadaş varsa bi yorum yapsn ona göre yüklicem

miyelin

Üye
nasıl yapcaz bilmiyorum ama downgrade yapcaz. 2.3 e dönüp oradanda lg spprt toll a güncelleyeceksin.bi yol daha varmış kardeş;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üst Alt