telefonun içinden girince güncelleme kontrolü var ordan niye çıkmıyo.. madem 2,3,5 yayınlandı diyo herkes ordan neden olmuyor.. ben ikinci el aldım telefonu faturası yok garanti belgesi var ama imzalı değil garantiye girermi benimki acaba bilmiyorm.ve istanbulda nerde var servisleri acaba??
Arkadasim servis ve provider apk lari calismiyo netden buldum ben ama degistirirsen uygun olur 2.2.2 froyo kullananlar bluetooth du acarlarsa program sorunsuz calisiyo bilginize arkadaslar iyi eglenceler
Eyvallah kardeş ben zaten arşivliyorum bilgisayarıma güzel bulduğum programları yakın zamanda toplu olarak koyabilirim.. en çok yonlendiğim alan ise Office ve Gps yazılımları
HATA
LGP970 - Fm radyo uygulaması (com.lge.fmradio işlemi) beklenmedik biçimde durdu. Lütfen yeniden deneyin.
Şu LG'nin yapacağı işin. Cihazın içinde radyo donanımı var ama kullanamıyoruz ya. Bu nasıl bir mantıktır. Telefon özelliği olduğu halde arama yapamasaydık nasıl olurdu acaba???
Benim yaptığım yok yaa normalde lg nin radyo özelliği normalde var ama Türkiye ye giriş yaparken TRT bondrolü almadıklarından programını maalesef koyamıyorlar sonradan yüklemek zorunda kalıyorsun..