LG optimus 3D ALDİM COK DEHSET BİŞEY BUNLARİN 3D OYUNLARİ PARALİ ACABA BURAYA UCRETSİNİ KOYABİLENLG

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samed453

Üye
    Konu Sahibi
LG optimus 3D ALDİM COK DEHSET BİŞEY BUNLARİN 3D OYUNLARİ PARALİ ACABA BURAYA UCRETSİNİ KOYABİLENLG
LG optimus 3D ALDİM COK DEHSET BİŞEY BUNLARİN 3D OYUNLARİ PARALİ ACABA BURAYA UCRETSİNİ KOYABİLEN OLURMU GAMELOFT TAKİ YANLİZ HD DEMİYORUM 3D OLUCAKK

ayasin

Üye
Kardeş konuyla alakası yok kusuruma bakma ama sence LG Optimus 3D mi yoksa Samsung Galaxy SII mi? Bir türlü karar veremedim. Yani bazı özellikler açısından Samsung Galaxy SII daha iyi ancak 3D için LG Optimus 3D almak değer mi?

viranufuk

viranufuk

Üye
LG optimus 3D ALDİM COK DEHSET BİŞEY BUNLARİN 3D OYUNLARİ PARALİ ACABA BURAYA UCRETSİNİ KOYABİLEN OLURMU GAMELOFT TAKİ YANLİZ HD DEMİYORUM 3D OLUCAKK
hocam onun satışı başladımı ki yanılmıyorsm bşlamadı yurt dışındanmı getirttin

samed453

Üye
    Konu Sahibi
dogubanktan aldim kardeşim kapiş kapiş satiyolar 950 dolar oyunlarinida ben buldum alaha sukur paylaşicam kardesim ben butun mobil cep telofonlarini kullandim lg optimus 3d mutlaka almanizi tavsiye ediyorum pişman olmicaksini sakin htc evo 3d bulaşmayin problemli cihazdir tamam hani lg marka olarak kötü olabilir ama lg yurddişinda htc evo 3d daha pahali LG büyük oran puan aldi yurd dişinda htc samsung iphone solladii facebook adresimi eklerseniz her türlü yardimda bulunurum her hangi bir telofonla ilgili root rom ayarlari vesarye gibi kaçak market ittiyaciniz olan herşey hakkinda yardimci olurummm

blacktalon

blacktalon

Üye
onda 3d oyun nasıl olur ki :D gerçekçi mi yoksa aynı mı olur

ayasin

Üye
Gözlüksüz de oluyorsa... Ağzım sulandı be! Ama hala kararsızım, çünkü aradığım bir kaç özellik yok. Ben biraz daha beklemeliyim en iyisi.

MBrkA

MBrkA

Üye
Dün gittiğim 3d harry filminden sonra güzel bir telefon olsa gerek diyorum.3D'ye bayılıyorum.

belferkay

Üye
aman sinemalardaki 3D teknolojisi ile telefonlardaki gözlüksüz 3D yi karıştırmayalım. sonra hayal kırıklığına uğramayın :D

MBrkA

MBrkA

Üye
aman sinemalardaki 3D teknolojisi ile telefonlardaki gözlüksüz 3D yi karıştırmayalım. sonra hayal kırıklığına uğramayın :D

Öyle 3D değilmi :ağlarım:
Bi tane laptop yapmışlar o sinemadaki 3Dden var hem de gözlüksüz.

McCeNe

Üye
hayırlı olsun cihazın. lg smartphone konusunda mükemmel işler yapmaya başladı ve devamı da gelecektir. hem kalite hem de fiyatı konusun da rakiplerinden bir adım öndeler bence.

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
Biraz anlatsana benim 3Dli telefonum olmadı abi :):) Memnun musun oyun sorunu dışında ?? Ben haftalardır Optimus 3D'yi sorup duruyorum da :)

technoshark

technoshark

Üye
ücretsiz oyunları bakımından bir bilgim yok! yalnız google marketi mevcut değilmi orada uygulama ve oyunlar mevcuttur diye düşünüyorum..

bunun yanı sıra ciddi anlamda üründen bize bahsedermisin ? kelimeler kifayetsiz mi kalıyor ? o kadarmı güzel yani.. 3D kayıt felan yaptın mı ? nasıl birşeydir ? HDMİ çıkışından Görüntüyü tv ye atıp izleme şansın oldumu ?

Masha

Masha

Üye
Evet gerçekten Optimus 3D süper bi olay resimlerine falan baktım videosuna baktım eğer Optimus Black ı almasaydım onu alırdım 3D oyun falan süper ben diyim izlediğim kadarıyla hem kalite hem tasarım görüntü kalitesi mükemmel ;) tavsiye ederim içinde 3 tane oyun yüklü olarak geliyormuş 12 tanede oyun bedavaymış uygulamalar hakkındada bir bilgim yok şimdilik

polat1455

polat1455

Üye
şu benim sitem orada var

technoshark

technoshark

Üye
Vermiş olduğun linkte optimus Pad için oyunlarmı mevcut arkadaşım ?

fireman87

fireman87

Üye
Optimus 3D ile LG yeni bi soluk getirdi hayata bence, türkiyeye gelsede bi test etsek.

technoshark

technoshark

Üye
Açıkcası optimus Blackle beraber yükselişe geçti açıkcası.. sonrasındada bu yükselişini devam ettirmesi mantıklı bir olaydı... en kısa zamanda optimus black için android2.2 den 2.3 e geçiş gelsede bizde rahatlasak .

fireman87

fireman87

Üye
P503 2.3'e geçti zaten, sıra blackte .

samed453

Üye
    Konu Sahibi
güzlüksüz 3d görüntü saliyor inanin ben 3d oyun oynarken sanki adam telofon cikiyo youtube 3d film serediyosun ayni sinamadaki gibi merak etmeyin gercekten adamlar yapmiş helal olsun ben cok memnun kaldimmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt