mert stock ta mc4 oynuyorumda pa da fps kaybı varmıdır kursamLed yanar zaten bildirim gelince. Onun dışında rengini falan değiştirmek istersen root gerektirir.
Çizilmez herhalde ben bir kaç ay öyle kullanmıştım ama rahatsız oldum. Çizilecek korkusuyla spigen neo hybrid almıştım.

mert stock ta mc4 oynuyorumda pa da fps kaybı varmıdır kursam![]()
İnşallah çizilmez kiliflar kotu duruyor o yüzden istemiyorum birde alirken kalin olmaliki kamera ile biraktigim yerin temasi kesmeliLed yanar zaten bildirim gelince. Onun dışında rengini falan değiştirmek istersen root gerektirir.
Çizilmez inşallah kiliflar pek güzel değiller o yüzden istemiyorum
Çizilmez herhalde ben bir kaç ay öyle kullanmıştım ama rahatsız oldum. Çizilecek korkusuyla spigen neo hybrid almıştım.
Çizilip çizilmeyeceğine tam karar verebisem çogu kişi darbe almadıktan bilerek sürtmedikten sonra çizilmez diyor ama bilmiyorum işteGoogledan bakıver, kötü değil bayağı hoş bence ama kalınlaştırıyor doğal olarak. =P
Kamera camı safir diyolar acaba ne kadar doğru bir fikriniz var mı ?Kolay kolay Çizilmez ama belli de olmaz kısmet![]()

Offline apk olmassa sadece online mı oynayabiliyorum ?Offline apk vardır herhalde googledan araştırıp yükleyebilirsin.
Safir mi bilmiyorum. Bildiğime göre kesin bir kaynak yok. Yine yanlış bilmiyorsam G2 nin kamerasının dış yüzü o koruyucu yer safirden olsa gerek. İki cihazda aynı lensi kullanıyor. Çoğu elemanları aynı ama o dıştaki koruyucu bölge safirden midir bilemiyorum. Aynı oladabilir olmayadabilir sonuçta safir daha pahalı ama her halukarda basit bir şey değildir. Dediğim gibi kolay kolay çizilmez ama belli de olmaz.![]()