LG Nexus 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
    Konu Sahibi
LG Nexus 4
Arkadaşlar Nexus 4 ile bilmediklerinizi bu konu altında sorabilirsiniz

misafirimim

Üye
hocam nexus 4 ün ekran parlaklığı bana çok yetersiz geldi Şuanda kullandığım cihazım lg 4x iki ürünün ekran yapıları aynı olmasına rağmen nexus un parlaklığı 4x in yarı palaklığına ancak erişiyor Acaba bu durum benim incelediğim cihazdan mı kaynaklı yoksa genel olarak mı böyle

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Cihaz İlk geldiğinde parlaklık yarıda geliyor.Ayarlardan Düzette bak.

frknhis

Üye
arkadaşlar bende de nexus 4 var.20 gündur kullaniyorum.ekran parlakligi ile ilgili hicbir sorun yok iciniz rahat olabilir.ben s3 ve iphone 5 ilede yanyana koyup karsilastirdim.ekran kalitesi s3 ten katlarca daha iyi.iphone 5 ile de bana ayni geldi.bi sıkinti yok yani temiz telefon tavsiye edilir

• Beğen
Tepkiler: Ulubeyli64
hasanistan

hasanistan

Üye
arkadaşlar nexus 4 te kullanılan ve boş ram ın nerede gezdiğini söyleyebilir misiniz örnek : 733mb kullanılıyor 377 mb boş
???

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Nexus 4 de 2 GB RAM VAR SANA GERİYE 1399 RAM KALIYOR BENDE BÖYLE YAZIYOR.Antutu benchmark indir telefonuna orda yazıyor...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bende de nexus 4 var.20 gündur kullaniyorum.ekran parlakligi ile ilgili hicbir sorun yok iciniz rahat olabilir.ben s3 ve iphone 5 ilede yanyana koyup karsilastirdim.ekran kalitesi s3 ten katlarca daha iyi.iphone 5 ile de bana ayni geldi.bi sıkinti yok yani temiz telefon tavsiye edilir
Kardeş bende 21 Ocakda aldım.Sen hangi uygulamaları yükledin ve kaç gb olanını aldın birde Nerden aldın

- - - Eklendi - - -

frknhis de dediği gibi Ekran parlaklığı iyi bana göre çok iyi Ram da sıkıntı yok bu ram olduğu sürece 2016-2017 senelerine bile kaldıramayacağı uygulama olmaz.İphonel ile aynı değildir.S3 E FARK ATAR.Note 2 ile aynı sayılır.Güncelleme konusunda kafanızı takmayın Google 2009 dan beri 15 tane çıkardı.Bunların hepside Nexus cihazlarına geldi(Nexus s veya Htc nin Nexusu).Oyundada mükemmel ötesi derecede iyi oynadığım oyunlar N.o.v.a 2-3,Gta 3 ve vice city,tample run,Dead trigter,Tample run 2,Asphalt 7 ama oynadığım oyunları siliyorum.Zaten bazı kişiler oyunları bitirdiğinde bi daha zor oynarlar ve ya canı istemez .Bu yüzden hafıza sorunu olmaz.Olursada Bulut teknolojisini kullanırlar.Kamera ne çok iyi ne çok kötü orta dercededir. Ses bence iyi.Ekran boyutu ii benim cebime sığıyor.Ama note 2 sığmıyor :) . işlemci s4 kullanıyor.Yani ne yaparsanız yapın telefon kasmıyor.Telefon operatörsüz geliyor(Bunu bende anlamadım ama sitelerde iyi bir özellik olduğundan bahsediliyor.En önemlisi ise eğer telefonu düşürürsem diye korkuyorsanız bir tane koruma kabı alın eğer düşerse 1. de bir şey olmazsa 2. de telefonu arka tarafı(camı) mefta olur.40-50 TL vereceğinize verin 20 TL Orjinal sağlam bir kap alın benden demesi :). Son olarak Türkcellden almanızı tavsiye ederim eğer turkcell hattınız varsa 250 MB internet hakkı veriyorlar.Peşin/Taksitli aldığınızda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt