LG Nexus 4 Tekrar Üretilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ofpistan

ofpistan

Üye
    Konu Sahibi
LG Nexus 4 Tekrar Üretilir mi?
Arkadaşlar bu sitenin verdiği habere göre piyasada nexus 4 kalmamış ve lg bu konuda birşey söylememiş. Hedef listeme koymuştum alıcaktım bir nexus 4. Olucak iş mi LG :kotu:

technoshark

technoshark

Üye
bence tekrardan çıkar, üretimde sıkıntı olduğunu yada olacağını sanmıyorum ;) bence biracık ortamı kızıştırmak istiyorlar :D

Ocean258

Ocean258

Üye
ben inanmadım o habere üretilecek sayıyı google belirlemiyor mu ? Sırf haber olsun diye yazılmış yazı

quiet_young55

quiet_young55

Üye
Daha Türkiye var sırada üretmeme gibi bi şansları yok...:)

technoshark

technoshark

Üye
yani google yapıyor ama topu LG ye atıyor vay arkadaş (: Yakın tarihte çıkar piyasaya bana da hiç inandırıcı gelmedi açıkcası ;)

ofpistan

ofpistan

Üye
    Konu Sahibi
korenin oyunları bunlar hep :D seneye kadar türkiyeye girer ucuzlar ve alırım diye umuyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: Ocean258
technoshark

technoshark

Üye
korenin oyunları bunlar hep :D seneye kadar türkiyeye girer ucuzlar ve alırım diye umuyorum :ehe

Seneye kadar dediğinde bir an ne diyorsun diye düşündüm :D Doğru seneye şurada ne kaldı ki :) Kaçırma kaçırma sakın :D

- - - Eklendi - - -

Seneye kadar dediğinde bir an ne diyorsun diye düşündüm :D Doğru seneye şurada ne kaldı ki :) Kaçırma kaçırma sakın :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Şimdi doğubank dan geliyorum arkadaşlar
Nexus 4 ve optimus g yi araştırmaya gitmiştim...

Galaxy nexus 4 ün spot u var ... Türkiye ye gelmemiş daha garantilisi . Spot cihaza da 1650 istiyorlar ...
Gerçekten mükemmel bir cihaz ...

Optimus g henüz yok piyasada ...

Ocean258

Ocean258

Üye
Galaxy nexus 4 değil Lg Nexus 4 o ama çakmadır bence orjinal değildir oradaki

technoshark

technoshark

Üye
bende şaşırdım galaxy deyince.. LG Nexus 4 tür o Ali :) Ama çok para demişler yaw :S o kadar yüklü bir para hemde spot!! bence almak istiyorsan nexus4, beklemelisin ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Galaxy nexus diye anladım ya da öyle gördüm .
Ama nexus 4 buna eminim . Arkasında google de yazıyordu .
Türkiye ye gelmemiş daha cihaz . 1650 spot ...
Güzeldi ...4.1.2 yazılım vardı .
Optimus g daha üstün duruyor netten araştirdim da ...

technoshark

technoshark

Üye
Galaxy nexus diye anladım ya da öyle gördüm .
Ama nexus 4 buna eminim . Arkasında google de yazıyordu .
Türkiye ye gelmemiş daha cihaz . 1650 spot ...
Güzeldi ...4.1.2 yazılım vardı .
Optimus g daha üstün duruyor netten araştirdim da ...

O zaman G den vazgeç Ali ;) AL nexus.. Efeler gibi dolaş? Olmuyor mu

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ama özelliklerine baktım, g daha üstün duruyor ...

ofpistan

ofpistan

Üye
    Konu Sahibi
Optimus G için veya Nexus 4 için söylüyorum hafıza kartı olmadan nasıl olucak anlayamıyorum yani, rom değiştirsek tüm telefon hafızası wipelandığında müzikler resimler gitmez mi? Yoksa kendi içinde bölümleme şansımız var mı? 16gb'ın 4gb'ı sistem 12gb kişisel vs. gibisinden.

Türe

Türe

Üye
ula 350 dolara 2 gb ram li snapdragon4 lü cihaz mı olur :( Ama oyun performansı :kotu: Most wantedda kasıyor arkadaş |-)

technoshark

technoshark

Üye
Optimus G için veya Nexus 4 için söylüyorum hafıza kartı olmadan nasıl olucak anlayamıyorum yani, rom değiştirsek tüm telefon hafızası wipelandığında müzikler resimler gitmez mi? Yoksa kendi içinde bölümleme şansımız var mı? 16gb'ın 4gb'ı sistem 12gb kişisel vs. gibisinden.
Arttırılabilir olmayışı evet birazcık insanlarda farklı izlenim bırakabilir. Ama seninde dediğin gibi içerisinde farklı bir bölümlememi var diye soru işareti oluşturuyor kafalarda.. Düşündümde acaba diğer hafıza kartı takılmayan cihazlarda işlem nasıl ?

ofpistan

ofpistan

Üye
    Konu Sahibi
Arttırılabilir olmayışı evet birazcık insanlarda farklı izlenim bırakabilir. Ama seninde dediğin gibi içerisinde farklı bir bölümlememi var diye soru işareti oluşturuyor kafalarda.. Düşündümde acaba diğer hafıza kartı takılmayan cihazlarda işlem nasıl ?

Bölümleme olması lazım diye düşünüyorum sonuçta çokta zor bir işlem değil :hmmm

ula 350 dolara 2 gb ram li snapdragon4 lü cihaz mı olur :( Ama oyun performansı :kotu: Most wantedda kasıyor arkadaş |-)

snapdragon işlemci hakkında fazla bilgim yok ama diğer işlemcilere kıyasla daha az ısındığını biliyorum. Telefonda en iyi işlemci şuan qualcommlar mı yoksa tegralar mı emin değilim :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nexus 4 de çok hoş görünümlü bir telefon ..
Ama bir de lg optimus g yi görmek istiyorum ...

Türe

Türe

Üye
Bölümleme olması lazım diye düşünüyorum sonuçta çokta zor bir işlem değil :hmmm

snapdragon işlemci hakkında fazla bilgim yok ama diğer işlemcilere kıyasla daha az ısındığını biliyorum. Telefonda en iyi işlemci şuan qualcommlar mı yoksa tegralar mı emin değilim :ehe

Piyasadaki en iyi işlemci şu an :) A-15 gelene kadar :D

Ocean258

Ocean258

Üye
İşlemci olayında da bir sürü söylenti var piyasada bakalım hangileri doğru çıkacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt