korenin oyunları bunlar hepseneye kadar türkiyeye girer ucuzlar ve alırım diye umuyorum
![]()
Doğru seneye şurada ne kaldı ki
Kaçırma kaçırma sakın 
korenin oyunları bunlar hepseneye kadar türkiyeye girer ucuzlar ve alırım diye umuyorum
![]()
Doğru seneye şurada ne kaldı ki
Kaçırma kaçırma sakın 
Galaxy nexus diye anladım ya da öyle gördüm .
Ama nexus 4 buna eminim . Arkasında google de yazıyordu .
Türkiye ye gelmemiş daha cihaz . 1650 spot ...
Güzeldi ...4.1.2 yazılım vardı .
Optimus g daha üstün duruyor netten araştirdim da ...
Arttırılabilir olmayışı evet birazcık insanlarda farklı izlenim bırakabilir. Ama seninde dediğin gibi içerisinde farklı bir bölümlememi var diye soru işareti oluşturuyor kafalarda.. Düşündümde acaba diğer hafıza kartı takılmayan cihazlarda işlem nasıl ?Optimus G için veya Nexus 4 için söylüyorum hafıza kartı olmadan nasıl olucak anlayamıyorum yani, rom değiştirsek tüm telefon hafızası wipelandığında müzikler resimler gitmez mi? Yoksa kendi içinde bölümleme şansımız var mı? 16gb'ın 4gb'ı sistem 12gb kişisel vs. gibisinden.
Arttırılabilir olmayışı evet birazcık insanlarda farklı izlenim bırakabilir. Ama seninde dediğin gibi içerisinde farklı bir bölümlememi var diye soru işareti oluşturuyor kafalarda.. Düşündümde acaba diğer hafıza kartı takılmayan cihazlarda işlem nasıl ?

ula 350 dolara 2 gb ram li snapdragon4 lü cihaz mı olurAma oyun performansı
Most wantedda kasıyor arkadaş
![]()

Bölümleme olması lazım diye düşünüyorum sonuçta çokta zor bir işlem değil
snapdragon işlemci hakkında fazla bilgim yok ama diğer işlemcilere kıyasla daha az ısındığını biliyorum. Telefonda en iyi işlemci şuan qualcommlar mı yoksa tegralar mı emin değilim![]()
A-15 gelene kadar