LG Nexus 4 Teknosa'da Satış'ta.. / Müjdemi isterim !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
LG Nexus 4 Teknosa'da Satış'ta.. / Müjdemi isterim !!!
@DiaBLoS (: Alii teknosa'da satışa çıkmış senin telefon 1400 TL ye.. Stokta 'da var..

Hayırlı olsun arkadaşlar..

Eee Fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz ? Uygun mu sizce ?​

DiaBLoS

Admin
Adamsinnnnn adammmmmm ...
Yarin bakmaya gidiyorum . Fiyatta uygun.

Tepkiler: technoshark
nexus 4'ü 4 gözle bekleyenlere iyi bir haber olmuş. fiyatı da fena değil.

Yok artık Şaka bir yana Türkiyeye geldiği iyi oldu ama fiyat biraz yüksek gibi bence 1.200-1.000 arasında olmalıydı neyse iş bulduğumda alırım...

Ocean258

Üye
Geldiği gibi gitti oldu yav nedir bu telefonu bekleyenlerin yaptığı böyle stokları yok etmişler

geçmiş olsun stoklarda kalmamış

Tepkiler: technoshark

ofpistan

Üye
bu fiyata teknosa satıyorsa rahat 100-200 lira ucuza başka bir yerde satar mesela hepsiburada

Konu Sahibi
Tekrardan bitmiş herhalde ben listede ürünü göremedim ama L9'a kampanya yapmışlar.

DiaBLoS

Admin
Bu nasil is yahu .
Stoklarla sayili mal mi girer koca Teknosaya ...

DiaBLoS

Admin
Haci su an var gozukuyor sanki baksana sana zahmet .

ofpistan

Üye
Optimus G ile Nexus 4 arasındaki karşılaştırmaya daha yeni baktım netten, iç donanım konusunda hiç bir fark yok gözüküyor. Dış donanımda Nexus'un tuşları yok ama kablosuz şarj özelliği var. Yani iki model arasındaki temel fark bu sanırım.

Ocean258

Üye
Nexus 4 ayın 26 sında teknosa magazalarında techirde olacakmış gene yok etmezlerse yakından bakarız telefona en azından

Konu Sahibi
Nexus 4 ayın 26 sında teknosa magazalarında techirde olacakmış gene yok etmezlerse yakından bakarız telefona en azından

Sanmıyorum ki bakmaya fırsat bulalım, hafta sonu olması bir avantaj kısmet, nasip deyip gideceğim teknosa'ya

DiaBLoS

Admin
Nexus 4 cihazi var mi peki şu anda ?

Konu Sahibi
Bu hafta sonu tekrar dan teknosa'ya gelecekmiş Ali.. Ama biz yetişirmiyiz görebilirmiyiz bir şey diyemiyorum Fakat turkcell ön satışa açmış ürünü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...