---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----

Son facebook guncellemesinden sonra her girmeye calistigimda kullanici adi ve şifresini istiyor. Önceden bir kere girdiğinde cikis diyene kadar şifre istemiyordu. Baskalarinda da ayni durum var mi acaba?

Ocean258

Üye
Son facebook guncellemesinden sonra her girmeye calistigimda kullanici adi ve şifresini istiyor. Önceden bir kere girdiğinde cikis diyene kadar şifre istemiyordu. Baskalarinda da ayni durum var mi acaba?

Çok ilginç öyle bir şey olmamalı bence o uygulamayı komple kaldırıp yeniden kurun

Konu Sahibi
Ben senin için şimdi kurdum facebook ama öyle bir durum ile maalesef ki karşılaşmadım çıkıyorum giriyorum aynen devam.

Hemen kaldirip kuruyorum sonucu paylasirim iyi aksamlar

Tepkiler: technoshark
düzeldi dostum teşekkür ederim. şimdi kapanma yapmıyor

Tepkiler: technoshark
    Konu Sahibi
İyi sorunun çözülmesine sevindim

telefonla alakalı şikayeti olan var mı?

slm arkadaşlar bende 1 hafta oldu nexus4 aldım benide ekleyin
benim ilk akıllı telefonum pek anlamıyorum sırf akıllı telefon almak için alanlara kızardım sonunda bende onların arasına katıldım ) telefondan memnunum ama zaten pek anlamıyorum artık yavas yavas ögrencez zeytinburnunda ufak bi bakkal işletiyorum buraya yakın biri varsa tanışmak isterim telefon hakkında detaylı bilgi alırım neler yapılırı faln filan bide merak ettigim flash player yok heralde bunda ee internetteki vidoların cogu flash istiyor naapcaz bilen varmı?

Konu Sahibi

Hayırlı olsun Aramıza hoş geldiniz...

google play'den flash player dosyasını yükleyebilirsiniz. ve daha sonrasında videolarınızı izlersiniz.. Ayrıca telefon hakkında sormak istediklerinizi illa size yakın birisi olması şart değil Uzakta olan insanlarda sizlere buradan yardımcı olabilirler forum bunun için

Herhangi bir durum hakkında bilgi almak için konunun altına yazmanız yeterli olacaktır..

iyi Günler.

merhaba arkadaşlar bende lg nexsus kullanıcısıyım alalı hemen hemen 1 ay oldu 4,2,2 kullanıyorum

Ocean258

Üye
forumda 24 kişi olmuş Nexus 4 kullananların sayısı bir benim olmadı Nexus 4 'üm

Konu Sahibi
Aynen sayımız git gide çoğalıyor Bir de şimdi Optimus G kullanıcılar klübü açayım diyorum Nede olsa yakında onunda kullanıcı sayısı artar.. Dün satışa girmiş bu arada.

KayraBey

Üye
Böyle bir konuyu telefona sahip birisinin açması daha uygun olmaz mı?

ben 1 aydır kullanıyorum fazlasıyla memnunum çok hızlı asla pişman etmez iyi ki almışım diyorum.

MrFinito

Üye
Telefonda 45dereceyi gören var mı? Telefonumu iade edeyim hedefimde N4 var

boretto

Üye
merhabalar ben de nexus 4 aldım, sorunsuz kullanıyorum ve 45 dereceleri daha görmedim