LG Mobile Etkinliği 1 Mayıs’ta!

Sponsorlu Bağlantılar

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
LG Mobile Etkinliği 1 Mayıs’ta!

Görünen o ki LG, HTC One ve Samsung Galaxy S 4′ün çıkış planlarını sarsmak için hazırlık içerisinde. Söylenilenlere göre şirket bugün, 1 Mayıs’ta New York City’de yapacağı bir etkinlik için “Bu günü takviminizde kenara ayırın.” temalı, yeni bir şeyler göstereceğini kanıtlayan davetiyeler yolladı. Bu etkinlikte neler gösterileceğine dair bazı tahminlerimiz yok değil.

Bilindiği üzere LG, Samsung ve diğerleriyle rekabet edebilmek ve akıllı telefonların gelecek seviyesine ulaşabilmek için bir süredir oldukça hararetli çalışıyor ve yakın geçmişte çıkardığı cihazlar kesinlikle gelişme gösteriyor. LG Nexus 4 ve Optimus G harika cihazlardı ve görünene göre Optimus G Pro ile bu trendi devam ettirme peşindeler.
Güney Kore’li şirket 5.5 inçlik 1080p ekrana sahip, yeni ve geliştirilmiş telefonları LG Optimus G Pro’yu MWC’de göstermişti ve duyduklarımıza göre cihazın Amerikan operatörü AT&T’ye Mayıs başında ulaşması bekleniyor. Şirketin etkinlikte göstereceği tek cihazın bu olacağını kesin olarak bilmemiz mümkün değil; fakat etkinliğin en önemli parçasının bu cihaz olması yüksek ihtimal dahilinde. Bu arada yukarıda görebileceğiniz davetiye, etkinliğin aynı Galaxy S 4′te olduğu gibi Radio City Music Hall’da gerçekleştirilebileceği ihtimaline dikkat çekiyor.

Daha önce Android Community’nin kaynakları, Optimus G Pro’nun Birleşik Devletler’de 10 Mayıs civarında piyasaya sürüleceğini belirtmişti; ve hatta geçen ay cihaz AT&T 4G LTE’ye sahip bir şekilde Federal İletim Komisyonu incelemesinde bile ortaya çıkmıştı. Artık LG’nin planlarını görmek için tek yapmamız gereken 1 Mayıs’ı ve New York City’deki etkinliği beklemek.

enver_techno

enver_techno

Üye
Samsung'a ve HTC'ye darbe girişimi :D

• Beğen
Tepkiler: technoshark

muellif

Üye
LG bu gidişle samsungu sollayacak :)

ka_za

ka_za

Üye
Nasıl bir özellik koyacaklarda sollayacak bu önemli. yoksa kimse klasik bir Android Lg yi s4e yada hyc one tercih etmez

enver_techno

enver_techno

Üye
LG bi anda patlama yapacak, ben öyle tahmin ediyorum :) :oke:

skylinegti

skylinegti

Üye
lg türkiye pazarına önem vermediği sürece ne yaparsa yapsın bu pazarda samsung htc ve apple ın önüne geçemez...

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
zaten önüne geçmek olarak nitelendirme sen istersen, sadece bu yarışta bende varım demek istiyor.. yarışta olduğunu herkese duyurmak istiyor.. gerçekten farklı işlere imza atıyorlar, he seninde dediğin gibi ne tür bir özellik koyacak yenilik olarak ne kullanacak tabiki merak konusu olacak, ancak biliyorsun ki samsung ile aralarında bir husumet var ve devam ediyor. Sebebi ise belli samsung lg nin fikirini çalmış olması.

Demekki samsung'tan falan daha önce yapmayı düşündüğü işler olan bir firma, artık nasıl yenilikler gelecek bizlere onu bekleyerek göreceğiz.

skylinegti

skylinegti

Üye
zaten önüne geçmek olarak nitelendirme sen istersen, sadece bu yarışta bende varım demek istiyor.. yarışta olduğunu herkese duyurmak istiyor.. gerçekten farklı işlere imza atıyorlar, he seninde dediğin gibi ne tür bir özellik koyacak yenilik olarak ne kullanacak tabiki merak konusu olacak, ancak biliyorsun ki samsung ile aralarında bir husumet var ve devam ediyor. Sebebi ise belli samsung lg nin fikirini çalmış olması.Demekki samsung'tan falan daha önce yapmayı düşündüğü işler olan bir firma, artık nasıl yenilikler gelecek bizlere onu bekleyerek göreceğiz.
benim kastettiğim şu lg türkiye servis konusunda berbat herkes şikayetçi onu geçtim daha servis ağını hiçbir yere yayamamışlar sadace 2 yada 3 tane şehirde var birde müşteri hizmetleri diye bişey var ama kendilerinden bile haberleri yok işte ben bunu diyorum...

• Beğen
Tepkiler: enver_techno
Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Nasıl bir özellik koyacaklarda sollayacak bu önemli. yoksa kimse klasik bir Android Lg yi s4e yada hyc one tercih etmez

Senin düşüncen bu Nexus 4 e baksana yarım saatte tükendi.Samsung Android olmasa napacaktın.Sen mayıs Da Google I/O etkinliğinde senin S4 ve HTC One ı bile ezecek bir telefon çıkacak.Hemde Motoroladan.

ka_za

ka_za

Üye
Senin düşüncen bu Nexus 4 e baksana yarım saatte tükendi.Samsung Android olmasa napacaktın.Sen mayıs Da Google I/O etkinliğinde senin S4 ve HTC One ı bile ezecek bir telefon çıkacak.Hemde Motoroladan.

Ben zaten nexus kullanicisiyim samsung yada touchwiz fanı olsam s2 alırdım saf android olduğundan nexus aldim.
Nexus 4 ün bukadar satmasinin sebebi lg olması degil arkasinda google olmasıdır. Lg nin diğer modellerinde öyle bir şansı yok o yüzden ekstra birseyler yapmali

Ocean258

Ocean258

Üye
Tanıtılacak telefonun optimus g2 olduğu snapdragon 800 cpu ve adreno 330 gpu vs olacağı söyleniyor eğer bu şekilde bir telefon tanıtılır ve kısa zamanda tekno marketlerdeki yerini alırsa s4 one falan yalan olur piyasada.

skylinegti

skylinegti

Üye
Tanıtılacak telefonun optimus g2 olduğu snapdragon 800 cpu ve adreno 330 gpu vs olacağı söyleniyor eğer bu şekilde bir telefon tanıtılır ve kısa zamanda tekno marketlerdeki yerini alırsa s4 one falan yalan olur piyasada.
zaten şuan lg optimus g pro dünyanın en güçlü telefonu olarak lanse ediliyor...

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Özelliklere bakarmısın arkadaş yaa.. Evdeki pc den bile hızlı hale geldi cihazlar ciddi anlamda.. Dünyanın en güçlü telefonu olarak lanse ediliyor olması lg için iyi bir iş, bu işi başardıklarının göstergesi bence.

Üst Alt