lg kt 520 için pc suit

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egelisesji

Üye
    Konu Sahibi
lg kt 520 için pc suit
selam arkadaşlar elimde bp kampanyasından almış olduğum lg kt 520 var fakat içinde pc suit cd'si çıkmadı.bende internetten buldum bitane indirdim üstüne gidip bide usb kablosu aldım fakat indirdiğim pc suite bi türlü tel bağlanmıo sanırım pc suit doğru değil elinizde kt 520 ye ait veya kulanabileceğini bildiğiniz bi program varsa eklermisiniz.teşekkürler

msn:[email protected]

:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

• Beğen
Tepkiler: asifaruk ve afdi

afdi

Üye
fgfgff

06Nurettin

Üye
bende LG kt770 inkini bulmadım eğer bulursanıbu telefonun yüklerseniz çok memnun kalırım..

spaaa

Üye
arkadaş eğer windows 7 kullanıyorsan olmaz bende lg gu230 kullanıyorum pc suitesini buldum ama windows xp içinmiş. ben de windows 7 kullanıyorum. bu yüzden bendede çalışmıyor. bende windows 7 uyumlu lg pc suite arıyorum banada yardımcı olun :bye2:

battalgazi16

battalgazi16

Üye
sağol emeğine sağlık

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
arkadaş eğer windows 7 kullanıyorsan olmaz bende lg gu230 kullanıyorum pc suitesini buldum ama windows xp içinmiş. ben de windows 7 kullanıyorum. bu yüzden bendede çalışmıyor. bende windows 7 uyumlu lg pc suite arıyorum banada yardımcı olun :bye2:

Ne Alaka Bende Kp500 Suitesi Var Windows7-Pardus-Linux-Vista-Xp Herşeyde Açtı Sizde Sorun Var Yada Cd De Yada Yüklüyemiyorsunuz |-) Cevap Yazarken Düşünerek Yazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt