Lg e730 rom atarken çöktü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teamsah1963

Üye
    Konu Sahibi
Lg e730 rom atarken çöktü
Mrb elimde lg e730 marka cihazım var ve buna miui rom atmak için işlem yaptım. bu işlem neticesin cihaz yükleme sonrasında açıldı fakat ekranda sadece mavi miui logosu vardı ve hiç açılmıyordu. bende bunun üzerinde kdz ile orjinal roma döndüm ve cihazım açıldı. cihazla görüşme yapabiliyor nete girebiliyorum ancak bi sıkıntı var ki o da şu: cihaz kendi kendine kapanıp açılıyor ve açıldığında bios ekranı gibi siyah bir ekran ve beyaz yazılar çıkıyor. çıkan yazının ana başlığı "Dem d Crash : Modem crash has been occured" ve devamında ingilizce olarak ekran görüntüsünün resmini alın şu mail adresine gönderin felan yazıyor devamında da bir sürü sayı ve harf grupları mevcut.
telefona tekrar rom atmak için recovery moda hiç bir şekilde girmiyor. ( kapattım pili çıkardım simi çıkardım ses kapama tuşu - geri tuşu - menü tuşuna basarak girmiyor bu şekilde sadece fabrika ayarlarına giriyor ancak sorun hallolmuyor.)
bunun üzerine cihazı tekrar rotlayıp aynı işlemi denedim olmadı. son olarak cihaza rom manager i yükleyerek sonuca varmaya çalıştım netice hüsran hiç bir şekilde recovery yapamıyorum.
lg pc suite de yükleme yapamıyor. cihazsız kaldım. bana yardım edebilecek biri var mı ?

Samet.25

bi garantiye götür miui launcherini yükleseydın keske romların ıcınede aynı launcherı gömüyolar zaten servise ver daha kötü olmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt