Lg ks360 ???

Sponsorlu Bağlantılar

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
normal bısı 3gp cekmesı

kurtbey78

kurtbey78

Üye
nası normal ya mp4 çekmesi lazım yukarda video çekim mp4 yazıyor arkdaşlaR...

chatlaq_izmitli

chatlaq_izmitli

Üye
kardeş bana yardımcı olun bu tel beni deli etcek ya 3gp çekiyor mp4 falan değil...

Arkadasım mp4 nasıl oluyor onu anlatim...
mp4 resimlerinle müzik çalabilen video slayttır
En kral telefon bıle mp4 diye video çekmez yani mp4 u kendin yapıcan :) :kop:tabi bu video kesip yapabilirsin mp4 cekim değildir Yapılır...

Bnde lg ks360 var 5320 de kendi resimlerimle yaptıgım butun videoları acıyor sorunda yok yani

--------------- Ekleme ---------------

Ben sana bide şunu sölim Nokia mp4 cekmeyi başaran bitelefon yapamadı

Dunyada kimse hiç bir firmada yapamaz gibi

kurtbey78

kurtbey78

Üye
bende n72de var o mp4 çekiyor nası mp4 çeken yok.he bide vodafone messenger desteklio die aldım lg ks360ı herşey iyi güzelde msne girdiğimde tel arama ve msjlara kapanıo msnden çıktıktan sonra teli kapattıp açarsam düzeliyor bıktım ya yeni telefon gönderdiler ondada aynı sorun acep nedendir ya önerdikleri dier telefonları alcam onlarda vodafone msn desteklemio:S

junuz

Üye
arkadasım 3 gp yı cok sıkıntı yapıyorsun. telefon varsın 3gp ceksın,sende onu pc ye aktarıp 3gp den mp4 e çevir.Çok zor bişi değil. Benım eskı telefonum LG KP 320 vardı oda cekıyordu mp4. ıcad edılmedı dııye bısey yok.

kurtbey78

kurtbey78

Üye
özelliklerinde bana mp4 sunuluo denmese sorun yapmam zaten.sen yoğurt alıp için peynir çıksa evde yapılıo nede olsa mı diosun hem yukardaki eleman hala cvp yazmadı hangi yyda yaşıo o çocuk telefonlar divx bile çekmeye başladı en kral tel bile mp4 çekmez yazdı ya:ehe:d:

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
mp4 calıstırıyor sound ların ıcıne atınca

serdar_0015

Üye
ARKADAŞLAR BEN BU TELEFONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUMDA ÖĞRENDİĞİM KADARIYLA BAZI SORUNLARI VARMIŞ
1)TELEFON ÇOK YAVAŞMIŞ
2)JAVA OYUNU YÜKLEDİĞİNDE TELEFON EKRANI YAN DÖNMÜYORMUŞ :s :s
3)MESAJ YAZARKEN KLAVYEDE ''Ö-K-L-M'' TUŞLARI YÖN TUŞU OLDUĞU İÇİN HARFLERİN YERLERİ FALAN DEĞİŞİYORMUŞ
4)TELEFON HATA VERDİĞİNDE HEMEN KAPANIYORMUŞ
BUNLARIN HEPSİ DOĞRUMU YHAAA :S

yılmaz0005

Üye
Arkadaslar güzel kibar hoş bi tel ben alalı 2 gün oldu dısından pahalı cazibeli bi tipi var ama içi boşş ve o paraya göre normal abiler ya içinin boş alması ama şimdi benim gözümm nokia nın bi telefonu var aynı bunun tipinde 1500 tl allah izin verirse bunu eskiteyim onu alacagım :) bu telefonda bir eksikte wi-fi ahh o olsa varya süper olurdu lg kendini geliştirememiş daha :)

ozllem

Üye
arkadaşlar ben alalı 3-4 gün oldu fakat pişmanım asla tavsiye etmiyorum çok yavaş daha önce sorduğumda klavyeyide dokunmatik kullanabilrisiniz demişlerdi ama hikaye sadece pin girerken bide numara çevirip ararken dokunmatik menüde falan yok çok pasif bi tlf android sistemi falan dediler aradım LG servisini bu tlf işletim sistemi izin vermiyormuş yani oda hikaye asla ama asla tavsiye etmiyorum ben çok pişmanım:ağlarım:

BizOne

Üye
telefonu alalı 4-5 saat oldu,hala elimde.Ben dürst söyleyim 175tl ye aldım. bu fiyata ancak qwerty bir telefon çin malı alınır.

-Önceki telefonum n70 emin olun KS360 daha hızlı.
-Sms yazmak gerçekten eğlenceli.
-internette dolaşmak çok keyifli,ancak pc kullanıcısı oldugumdan pek tatmin edici değil mobil internet.(her telefon için)
-Yavaşlıgı dediğim gibi makul bir ölçüde.
-kamera 2.mp böyle bir telefon için fazla bile.
-müzik olayına gelince cep telefonu alıyorsunuz mp3 çalar değil.Sonucta herşey amacına yönelik üretilmeli .Telefonda müzik olayı mantıklı gelmiyor bana.

almayı düşünenler.Verilen paranın değerinin bana göre çok üstünde bir telefon.
youtubeda organe yazılımı yükleyen bir çok video gördüm.Araştırıyorum buldugumda hepnizle paylaşacagım telefonlarımız daha eğlenceli bir hal alacak.

kejman2424

Üye
Merhaba... benim telefon LG KS360 ben pc den telefona mp3 aktarımı yapmak istiyorum bu aktarımı bluetooth ile yapmaya çalısıyorum ancak %4 e gelince kesiliyor sanırım telefon hafızasına kayıt ediyor ancak telefon hafızasında yeterli boyut var ki zaten ufak bi resim dosyasınıda almıyor bunun nedeni nedir? Bİrde aktarım yerini telefondan hafıza kartına nasıl çevirebilirim? Yardımlarınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER...

BizOne

Üye
Merhaba... benim telefon LG KS360 ben pc den telefona mp3 aktarımı yapmak istiyorum bu aktarımı bluetooth ile yapmaya çalısıyorum ancak %4 e gelince kesiliyor sanırım telefon hafızasına kayıt ediyor ancak telefon hafızasında yeterli boyut var ki zaten ufak bi resim dosyasınıda almıyor bunun nedeni nedir? Bİrde aktarım yerini telefondan hafıza kartına nasıl çevirebilirim? Yardımlarınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER...

ben biraz araştırdım ancak sorununa çözüm bulamadım.Ancak alternatif olarak kendi uyguladıgım çözümü önermemim bir faydası olabilir.Card reader ile hafıza kartına aktarım yapıp kullanman istegine farklı yoldan çözüm getirebilir.Ben bu şekilde yapıyorum bir sorun olmuyor

muhammedfurkan

Üye
kardeş çoooooooooooooooooooook teşekkürler bu bilgiyi paylaştığın için sağğğğğğğğğğğğğoooooooooooooooooollllllllllllllll

Mc_1507

Üye
Bende kullaniyorm gayet iyi memnunum yani ozelliklede msj konsunda

FiErKeMaL

FiErKeMaL

Üye
Benim telefonum :) 1 yıldır var neredeyse. Süper telefon, alacaksan kaçırma derim. Klavyesi Q olduğu için rahat mesaj gönderiyorsun. LG'nin sitesinde gördüm, yakında dokunmatik olacakmış. 2012'de ama :D. Programı indirip dokunmatik yapabileceğiz. Valla oyun moyun herşey süper oluyor. Kendi kararın.

enescebeci

enescebeci

Üye
arkadas ben 1.5 yıldır kullanıyorum 1 yıllık alcaksan iyi sonrasında sıkılıyosun ben degistircem mesela..

--------------- Ekleme ---------------

ben aldım ac kapa ac kapa gzl olmuyo

mburak12345

Üye
orange firmware işini ilk yapan benimdir sattım ks360 ı kp500 aldım en son ks360 ıma ks365 yazılımı atmıştım 16gb sd kart desteği dışında bi fark yok orange güzeldir ama ingilizce ve kastırır telefonu mesela windows live messenger özelliği geliyor orange da ama kullanılamıyor hata veriyor boşuna ugraşmayın sadece hayal kırıklığına uğrarsınız iphone teması bile yaptım hiçbişeye benzemiyor... kp500 alın daha iyi

GothLies

GothLies

Üye
mburak12345 sn nye bzi kandırıyorsun bi cep forum sitesnde gordum sen lg orange'I öve öve bitirememssn smd niye boyle konusuyorsun?

murat 1297

Üye
ben kullanıorum güzel telefon

Takipçi Satın Al

Üst Alt