Lg ks360 ???

Sponsorlu Bağlantılar

hedefifenlisesi

Üye
    Konu Sahibi
Lg ks360 ???
LG'nin KS360 telefonunu almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz ? Bu telefonun 3G'li bir alternatifini bulabilir miyim ?
Fiyatı:369 TL

ayse_123

Üye
ben kullandım 2-3 ay pek memnun kalmadım bi kere şu an türkiyede olmadığı için hiç bir bağlantısını bulamıyorsunuz mesela ben yaklaşık 5aydır kullanamıyorum satamıyorumda çünkü hiç bi yerde yok. ayrıca cok yawaş bi telfon müzikleri güzel çalmıyo. dokunmatik ekran falan da değil sadece pin kodunu yazarken dokunmatik oluyor:bilmm bi de msj geldiğinde telefn kendi kendine kapanıp tekrar acılıyo:s klawye şekline olduğu içinde her yerde rahat kullanılmıyor. sadece görüntüsü çok hoç bi telefon o kadar |-)

slowman76

slowman76

Üye
Bende 2 gündür kullanıyorum.. Gayette memnunum mesaj ve msn olayı süper ve Hemen hemen bütün java ları destekliyo...Kullanmadığım Pro kalmadı diyebilirim...Sadece biraz yavaş :(

Oldimarra

Üye
ya arkadaşlar bi türlü anlamadım gitsin KS360 aldık kız arkadaşımla beraber onun msj laşma stili baloncuk şeklinde onunla msj laşmalarım sıra bi şekilde gözüküyor yanında resmi felan var bende ise standart tipik mesajlaşma şekli çok kurcaladım bulamadım nasıl nerden yapıcağımı bilen varsa bi yardın etsinnn

junuz

Üye
oldımarra bendede var aynı telefon mesajlardayken seceneklere gır ayrılmıs gorunum e tıkla baloncuk seklınde cıkıyor ;)

ececuuu

ececuuu

Üye
arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum... ama hakkında merak ettiğim birkaç şey var :
1-telefonun mesaj yazma kalitesi nasıl?
2-mesela bluetooth la herhangi bişey atıyoruz ilk olarak telefona kaydedip ondan sonra kendimiz hafıza kartına mı taşıyoruz yoksa direk kendisi de hafıza kartına kayıt edebiliyormu ?
sorularım acayip gelebilir çünkü önceki telefonum LG KG390 dı ve haytımda kullandığım en kötü telefondu diyebilirim...
sizin hoşunuza gitmeyen özlellikleri varmı :D ?

Ahmetbolat

Ahmetbolat

Üye
ben kullandım 2-3 ay pek memnun kalmadım bi kere şu an türkiyede olmadığı için hiç bir bağlantısını bulamıyorsunuz mesela ben yaklaşık 5aydır kullanamıyorum satamıyorumda çünkü hiç bi yerde yok. ayrıca cok yawaş bi telfon müzikleri güzel çalmıyo. dokunmatik ekran falan da değil sadece pin kodunu yazarken dokunmatik oluyor:bilmm bi de msj geldiğinde telefn kendi kendine kapanıp tekrar acılıyo:s klawye şekline olduğu içinde her yerde rahat kullanılmıyor. sadece görüntüsü çok hoç bi telefon o kadar |-)
katılıyorum aynen

ececuuu

ececuuu

Üye
aLma diyosunuz yani :D ?

GothLies

GothLies

Üye
Ben Lg Ks360ı alalı 1 ay oldu.Çok memnunum çok güzel bir telefon.Her yönüyle oldukça güzel fakat arkadasların da dedigi gibi biraz yavas...:( Yani biraz geç algılıyor telefona çok yüklenirsen de kendi kendine açılp kapanıyor..Tek sorunu bu ama onun dısında gerek görsel acıdan gerek özellik acısından cok hos ve kullanımı kolay bi telefon.Bana sorarsan ben al derim.Ama yinede secim sana kalmıs:)))))

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum... ama hakkında merak ettiğim birkaç şey var :
1-telefonun mesaj yazma kalitesi nasıl?
2-mesela bluetooth la herhangi bişey atıyoruz ilk olarak telefona kaydedip ondan sonra kendimiz hafıza kartına mı taşıyoruz yoksa direk kendisi de hafıza kartına kayıt edebiliyormu ?
sorularım acayip gelebilir çünkü önceki telefonum LG KG390 dı ve haytımda kullandığım en kötü telefondu diyebilirim...
sizin hoşunuza gitmeyen özlellikleri varmı :D ?
1-Telefonun mesaj yazma kalitesini sormussun.Bu telefonun belki de en iyi ozelligi diyebilirim:)Yani eger mesaj manyagıysan tam sana gore bi telefon:)
2-Onu kendin ayarlayabiliyorsun sanırım:)
3-Tek kötü ozelligi biraz yavas olması ama insanı cıldırtan bir yavaslıgı yok:evet::ehe:yuru

soulldemon35

Üye
valla arkadaşlar yaklaşık olarak 2 aydır bende kullanıyorum ama pişmanım aldığıma görüntüsü hoş klavye olayı falan güzel ama çok çok çok yavaş ya deli edio beni. ve en büyük sıkıntıda msjlar eksik geldiğinde tüm mesajları karıştırıo 2 gün önce gelen msj tekrardan eksik gelen msjla karışıp geliyor neden böle yapıo anlamıorumda dorusu. daha sonra şarzı çok az dayanıyor. mp3 dinlerken kulaklıkla ses çok az yani ben iyi olarak bi görüntüsünü söleyebilirim gerisi çok berbat keşke almasaydım.

k3mall

Üye
kardeş yaramaz yaa tema yok oyun yok oyun konusunda yardımcı olursanı bn oyun yukleyemedım

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
alakası yok benım ks360 war oyun ve programlar dolu tema olayı ıse yapılıyor fakat telefona zarar werme durumu war o yuzden kımse yemez :d oyun ve programlar ıcın [email protected] ekleyın konusalım

doruk-37

Üye
Arkdşlar bna bu telefonla uyumlu oyun program tema vs. şeyleri bulmamda yardımcı olurmusunz? İnternete giremiyorum bide girebilen yardımcı olabilecek olan varmı ? Şimdiden çok teşekkür ettim...!

fethi_001

Üye
arkadaş 3 hafdadır kullanıyorum hollandadan getirmiş babam ingilizce ama androıd yazlımlı menüsü buradakılerle degişik cok harika bi telefon buradakıler fazla iyi degil

ben size ikisinde özelliklerini veriyim yani türkiye ve hollanda ks360 ın özellikleri

türkiyedeki:
-gsm 850 900 1800 1900
-qwerty kalvye türkçe deil türkçe karakterler yok
-2.0 mg pixel kamera (foto 1600 1200 formatında)(video 640 320 formatında ve mp4 olarak çekim yağıyor)
-java middlet 2.0 mevcut (other klasörüne jar uzantılı dosyayı atıyorsunuz oradan yükle seçeneği ile yükleniyor ama yavaş)
-bluetooth v.2.1 gayet yeterli hızda (fakat gelen dostyayı tel hafızasuna kaydediyor)
-3d görüntü ve ses mevcut (fotoları 3d gösterimi war)
-ekran boyutu 2.4 inç 240 320(sensör war klavye acılınca 90 derece yatay olarak dönüyor)
-extra olarak gprs edge usb baglantısı mp3çalr radyo war
-wi fi gps flaş 3g mecut değil

hollan da cihazı su an bunu kullanıyorum harika b icahaz
-yine qwerty klavye türkçe karakter yok
-yazılımı adroıd v 2.2 ingilizce
-cihaz tam dokunmatik durumda (türkiyedeki ks360 larda pın ve aramada dokunmatık özelliği mevcut)
-wi-fi war rss okuyucu mobil flash desteği war(halıyle menüsü türkiyedekilerinden cok farklı tek kötü yanı türkçe olmaması)
-internet video izlenebiliyor
-ekran 2.4 inç 240 320 boyutunda
-kamera aynı 2.0(fotoda 1600 1200 video da 640 320)
-bluetoth2.0 war türkiyedekiler 2.1 yani daha iyi
-orjinalinde opera mini yüklü
-pc de yaptıklarımı tel dede yapabiliyorum
-sadece java run isteyen sitelere girildiğinde oyun oynanmıyor ama face youtube gibi sitelerde video izlenebiliyor
-telefon tamamen ingilizce ve tirkçeye çevrilmiyor çevrilse bile androıd yazılımı değişiyor

doruk kardeş tarayıcıyadan gogle gir opera mini yaz kendi sitesini bul gir (cn.opera.com/dowload/lgks360_tribe)tarayıcıya gir oardan adres gires werdiğim sitenin ismini yaz jad uzantılı olanı tıkla ac de bekle yüklesin.net falan rahat ve hızlı gezinmene yarıyor bi de siteleri oldugu gibi acıyo yani moıbil olarak deil tamamen pc deki gibi

tabi yazılım ks360 özel oldugu için uygulamayı actıgında kalvyeyi acarsan uyguluma 90 derce dönüyor

cihaz için aspalt 4 ; sonic hedge; prince of persia ; sky tryler ; mid night pool ; gibi orjinal oyunlar buldum yatay oynanabilen onunda sitesini hatırlarsam payşaşırım

hancock0638

Üye
fethi_001 bizim aynı telefondan bahsettiğimize emin misin android ini bilemem ama bu telefon dünyanın her yerinde wi fi ve 3g olmadan çıkıyor bu telefona benzeyen başka telefon var herhalde sen onu diyorsun çünkü bu telefon dünyanın her yerinde işletim sistemi hariç aynı

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
android ısletım sıstemlı cıkmadı + lg nın kendı sıtesınde bole bır tel yok

czhmtdgn

Üye
ya arkadaşlar ben yarın almayı düşünüyorum bu telefonu vodafondan,ama yorumlara bakınca korktum yani bu kadar yaklaşmışken almaya:D., bana biri cebin ne gibi durumlarda yavaşladığını anlatabilirmi,veya telefon baştan mı yavaş yani,nedir,kapsamlı bi açıklama lütfenn....

fethi_001

Üye
arkadaş 3g yok zaten sadece wi-fi war

yalnız menü tamamen degişik ama tam lg ks360 pro etna die geçiyor

berkinho bide nl sitesine gir yani hollanda sitesine

herşey her yerde aynı deildir. ama dediğim gibi cihaz oyun veya uygulama yüklerken yavaş 4 -5 dakka beklemek zorundasın ama internet ve mesaj olayı çok süper ayrıac müzik çaları gayet kaliteli sesi süper çıkıyor ama fazla yüksek deil

tel sadece java olayı yavaş ha bide foto larda 3d die bi olay war onu seçersen açması biraz yavaş geri kalanlar gayet iyi msn falan rahat gayet te hızlı

nokia nın 6280 modeli , sony ericsson w910i,benq siemens e81,samsung u700,nokia n72, sony k750 i gibi teller de mevcut ama en sewdiğim ks360 n72 de süper ama ks360 tarzı vve şiklığıyla onu geçiyor

berkinho sana birkaç tel weriyim türkiyede bul
htc tri sumer touch
sony ericsson tribal connect t800
benq siemens qwert el 91
alcatel w3000 3g (japon malı)
siemens sgh sx t66(sx 1 2 üstü burda hiç bi yerde yok)(almanya romanya da war)
jugie dell q77 (japon malı daha ben yeni duydum)(babam aracılıgıyla)
china cl1000 (çin malı çok ucuzmuş ama süper özellikleri war sadece çinde warmış)
lg kp 730 cookie (bu datürkiye de)
gördüğün daha bunların adını bile duymamışındır her telefon üreticisi ülkelere farklı modeller gönderiyor satılan model benzerlerini aynı yere gönderiyor mesela kp 730 cookie ilk çıkdığında 1.870 lita civarındaymış türkiyede hiç kimse lg ye bukadar para vermez adamlar bunu biliyor ve göndermiyor anlaycağın boşuna masraf etmiyorlar

GothLies

GothLies

Üye
evet ya aynı sorun bende de var mesajlar çok fazla olduğu zaman telefon kafayı yiyo ve tüm mesajlar birbirine giriyo xD ama olsun ya bn ynede sewiyorum fena sayılmaz =)

kurtbey78

kurtbey78

Üye
kardeş bana yardımcı olun bu tel beni deli etcek ya 3gp çekiyor mp4 falan değil...

Takipçi Satın Al

Üst Alt