bi de msj geldiğinde telefn kendi kendine kapanıp tekrar acılıyo
klawye şekline olduğu içinde her yerde rahat kullanılmıyor. sadece görüntüsü çok hoç bi telefon o kadar 
?katılıyorum aynenben kullandım 2-3 ay pek memnun kalmadım bi kere şu an türkiyede olmadığı için hiç bir bağlantısını bulamıyorsunuz mesela ben yaklaşık 5aydır kullanamıyorum satamıyorumda çünkü hiç bi yerde yok. ayrıca cok yawaş bi telfon müzikleri güzel çalmıyo. dokunmatik ekran falan da değil sadece pin kodunu yazarken dokunmatik oluyorbi de msj geldiğinde telefn kendi kendine kapanıp tekrar acılıyo
klawye şekline olduğu içinde her yerde rahat kullanılmıyor. sadece görüntüsü çok hoç bi telefon o kadar
![]()
Yani biraz geç algılıyor telefona çok yüklenirsen de kendi kendine açılp kapanıyor..Tek sorunu bu ama onun dısında gerek görsel acıdan gerek özellik acısından cok hos ve kullanımı kolay bi telefon.Bana sorarsan ben al derim.Ama yinede secim sana kalmıs
))))1-Telefonun mesaj yazma kalitesini sormussun.Bu telefonun belki de en iyi ozelligi diyebilirimarkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum... ama hakkında merak ettiğim birkaç şey var :
1-telefonun mesaj yazma kalitesi nasıl?
2-mesela bluetooth la herhangi bişey atıyoruz ilk olarak telefona kaydedip ondan sonra kendimiz hafıza kartına mı taşıyoruz yoksa direk kendisi de hafıza kartına kayıt edebiliyormu ?
sorularım acayip gelebilir çünkü önceki telefonum LG KG390 dı ve haytımda kullandığım en kötü telefondu diyebilirim...
sizin hoşunuza gitmeyen özlellikleri varmı?
Yani eger mesaj manyagıysan tam sana gore bi telefon