lg ks360 cep telefonu klavye sorunu??????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

soulldemon35

Üye
    Konu Sahibi
lg ks360 cep telefonu klavye sorunu??????
öncelikle herkese selamlar. ben yaklaşık 1,5 ay önce lg ks360 marka cep telefonu aldım. 2 kere servise verdim ve hala serviste. neyse soruma gelirsek. benim sorunum lg ks 360 la msj yazarken K-L-J-O tuşları imlec haline dönüşüyor ve msjın sonuna atıyor harfleri. örnek olarak hızlı bir şekilde kalem yazarsam alemk şeklinde yazılıyor. yani her zaman k harfini sona alıyor ve uzun bir msj yazdığımda msjın sonunda bir sürü kkkkkkkk harfi birikiyor. Servis bunun bi arıza olmadığını bana yavaş msj yazmam gerektiğini sölüyor. bende acaba her lg ks360 telefonda bu sorun var mı yoksa sadece bana özel bi sorun mu onu öğrenmek istiyorum. kullanan arkadaşların cvplarını bekliyorum şimdiden herkese teşekkür...:allalla::allalla::allalla:

--------------- Ekleme ---------------

ya kimsede yokmu bu telefon?? bi Allah ın kulu cvp versin.
 


zalimrd

Üye
Evet ben hızlı mesaj yazmak için aldım bunu fakat yavaş yazmazsan o oluyor çok pişman oldum çoooook aynı sorunu yaşıyorum bu sorun genelde space yani boşluk tuşunu bastıktan sonra hemen o kombinasyonları kullanırsan gerçekleşior yani hızlı yaz ama sapceye bastıktan sonra yavaşla çok berbat birşey pffffffffffff :s

bu sorunu yaşayan veya yaşamayanlar yazsın lutfennn
 

zalimrd

Üye
yokmu bizden başka bu sorunu yaşayan arkadaş ?
 

junuz

Üye
bende var ks 360.
o dedıgınız sorun bendede var ama o kadar buyutulecek kadar sıkıntı yasatmıyor bana.
cok hızlı yazıyorum hemde asırı hızlı ara sıra benımde l ye basınca falan ımlec gorevı gorerek sona atıyor ama ara sıra yapıyor bunu sorun olmuyor yanı. hemen sılıp devam edebılıyorum el alıskanlıgı oldu zaten. alıstım dıyebılırım :)
ama yavaslık bakımından evet bazen asırı yavas olabılıyor ama yınede ben sevıyorum telefonumu kımsede yok o nedenle farklılık guzeldırr :)
 

soulldemon35

Üye
    Konu Sahibi
ahh ahh bir daha nokia veya samsung tan başka telefon alırsam Allah beni bildiği gibi yapsın. Ben hayatımda böyle iğrenç bi telefon görmedim ya saç baş yolduruyor bana anlatamam aldıgım güne lanet ediyorum yemin ederim. Herşeyi arıza bu telefonun bence yani telefonu tam geliştirmeden hatalarını göre göre piyasaya sürmüşler bunun başka bi nedeni yok ve şimdi ise bu telefonun hiç bir sorunuyla ilgilenmiyorlar dediğim gibi çünkü onlarda biliyor eksikliklerini. acayip sinirleniyorum zaten kırcam ben bu telefonu elimde patlamış olcak telefoncuya veriyorum adam 70 liraya alırım diyor. daha alalı 3 ay oldu. sonuç olarak kardeşlerim Lg nin telefonlarından uzak durun.
 

liMonsterr

Üye
aynı sorunu ben de yaşıyorum yalnız değilsiniz alışmak biraz zaman alıyor
 

muhammedfurkan

Üye
yavaş yaz telefonun özelliği o
 
GothLies

GothLies

Üye
aynennnnn çıldırıyorum!:off: :nono: :sopa: :vur :ah
 

ozllem

Üye
aynen bende yaşıyorum o sorunu
 
sekinardi

sekinardi

Üye
iyi söylediniz almam bunu ben bela olur bana :D
 

isobaryus

Üye
vay arkadaş bende bi tek bende var sanıyodum merak etme arkadaş lg tam oturtamamış cep telefonu işini yani klavyeli telefonundan yinede bu kadar az sorun çıkmasına ben hayret ediyorum ama icabında güzel telefon sadece lc olması ona eksi değer katmış ;)
 
technoshark

technoshark

Üye
Bence Lg le alakalı yok ürün tam ayarlanmamışta neden piyasaya sürmüş gibi bir durum söz konusu değildir.. böyle büyük bir firma öyle ufacık hatayı görmezden gelerek piyasaya sürmez.. şahsen lg benim firmam olsa ben sürmezdim :D

neyse senin sorununa gelinec çok hızlı klavye kullandıgın ap açık ortada :) yanlız kardeşim bu bilgisayar değil telefon o kadar hızlı yazma sende :D
 
buket2

buket2

Üye
ilk defa öyle bir sorun duydum ben ya... ilginç gerçekten!?
 
technoblue

technoblue

Üye
lg kullanan arkadaşlarım var hiçbirinde bu şekil bi sıkıntıya denk gelmedim. ya senin yazmanda bi problem vardır yada t9 misali ayarlar felan vardır. bence detaylı bi kontrol et.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt