Lg KP500 Cookie Yardımmmmm?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cort-x5

Üye
    Konu Sahibi
Lg KP500 Cookie Yardımmmmm?
Ya arkadaşlar tamam herkes konuyu açmış felan ama kesin bir cevap yok yeni bir lg cookiem var . aldım güzel telefon amenna fakat mesele şu ki bu telefonda bulunan hareket sensörünü direk oyuna yansıtabiliyor muyuz bu telefon için bu telefona uyabilecek hareket sensörlü oyunlar var mı varsa nerden nasıl bulurum bilen varsa lütfen yardım etsin kaç gündür uğraşıyorum onu at bunu sil olmuyor telefonun içinde gelen m-toy oyunları var ya dokunmatik veya hareket sensörü ile beraber. o oyunlar gibi bulunamaz mı biri bir el atsın pis bir şekilde merak ediyorum..:vur

asdefr

Üye
yaaaa ben resim müzik dosyalarını taşıyamıyorum.dosyayı hedef klasöre taşımaya çalışınca izinli değil diyor. yardımmmmmmmmmmm

prsephone

Üye
yaaaa ben resim müzik dosyalarını taşıyamıyorum.dosyayı hedef klasöre taşımaya çalışınca izinli değil diyor. yardımmmmmmmmmmm
Resetle ..

--------------- Ekleme ---------------

Ya arkadaşlar tamam herkes konuyu açmış felan ama kesin bir cevap yok yeni bir lg cookiem var . aldım güzel telefon amenna fakat mesele şu ki bu telefonda bulunan hareket sensörünü direk oyuna yansıtabiliyor muyuz bu telefon için bu telefona uyabilecek hareket sensörlü oyunlar var mı varsa nerden nasıl bulurum bilen varsa lütfen yardım etsin kaç gündür uğraşıyorum onu at bunu sil olmuyor telefonun içinde gelen m-toy oyunları var ya dokunmatik veya hareket sensörü ile beraber. o oyunlar gibi bulunamaz mı biri bir el atsın pis bir şekilde merak ediyorum..:vur
Bende kp500 kullanıyorum ama şimdi sen oyun mu arıyosun yoksa oyunlardan yana dertlimisin .. ? :hmmm

alialp9502

alialp9502

Üye
bende kp500 kullanıyorum bende bu oyunlardan istiyorum telefonun içinde sadece kendi oyunları sensörlü

>(07_EMRE_07)<

Üye
kardes tlf netınden gamefolt oyunları var ordan ucretlı baskada bılmıyorum..

mutlucan96

mutlucan96

Üye
Bendee!

sertajapon

Üye
aslında lg cookienin yanında bir cd var onu bilgisayarınıza takın tools u tıklayın ve swf uzantılı bir dosya çıkıyor onun dönüştürme programı olduğunu tahmin ediyorum açtım ama yükleyemedim isterseniz birde siz deneyin:aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt