LG KP500 Çalışan Messenger Programı

Sponsorlu Bağlantılar

DERGRD

Üye
    Konu Sahibi
LG KP500 Çalışan Messenger Programı
LG KP500 İÇİN messenger programı lazım hangisi çalışıyo acil yardım

• Beğen
Tepkiler: bvt, Brçet, kavram06 ve 2 diğerleri

erbasgoktug

erbasgoktug

Üye
Bana lg kp500 oyunları temaları lazım.. bugun aldım telefonu cok karizma

M3L!H

M3L!H

Üye
Bana lg kp500 oyunları temaları lazım.. bugun aldım telefonu cok karizma

Öncelikle KP500 [Cookie] tema desteklemez. Oyunlara gelince de zaten neredeyse her java oyunları destekler... Yalnız dokunmatik üzerinden değil kendi navigasyon {dokunmatik yön tuşları} olarak destekler...

mertarda255

Üye
kardesim konu açmış sen yardım edeceğine ÇOK karizma die cevp vermşsn yardımm!!!

Brçet

Brçet

Üye
bnde messenger arıyorum telefona bana bi adres veriyolar giriyorum ama açılmıyo :s nasıl indirebilrm ya :S:S bu arada oyun istiyosan bende çok var CSI den shrek e kadar ....

yay46

Üye
ajsdfkasşiaksdfiasfiasfaiskdasfa

riccardo

Üye
yaww oyunu bana gönderebilirmisin kardeş.. bende oyun arıyorum lg cookie icin.. ve program arıyorm..

xxmhmtxx00

Üye
ç...

genc_76

Üye
calısıyor lg ıcın var

FuRKaN-D

Üye
Öncelikle KP500 [Cookie] tema desteklemez. Oyunlara gelince de zaten neredeyse her java oyunları destekler... Yalnız dokunmatik üzerinden değil kendi navigasyon {dokunmatik yön tuşları} olarak destekler...

Lütfen gerekli incelemeleri yapmadan karar vermiyelim verdiğim sitede tema yapılımı ve sensörlü oyun yapma mevcut fakat ingilizce oldugu için anlamamanız doğal google translate kullanın sayfayı türkçeye çevirip rahatlıla anlıyabilirsiniz

murattt68

Üye
kp500 de calısan msn arıyom yardım cı olursanız sevınırım

murattt68

Üye
teşekürler

slloemm

Üye
acaba bu msn ye girince kontör gidiyor mu arkadaşlar

aksarayli7

Üye
a gir kardesim ordan sec begen al telefonuna bende de lg kp500 cookie var :)

theand_10

Üye
bilader ceviri verseydin türkceye

prsephone

Üye
calısıyor lg ıcın var
Maalesef olmuo ..
Açılıo ama girmio (kp500)
Lg cookie kullanıcılarına ebuddy u tavsiye ederim hem kullanışlı hem çok rahat ve kolaydır ..
:bigstar::bigstar::bigstar::bigstar:

yelizzzzzz

Üye
prsephone, ebuddy i kullandınmı?bnmde telim lg cookie o yüzden soruyorum kaç kont. felan qidiyo bilqilendirirsen sewinirim

djdolix

Üye

HAKLISIN KARDEŞİM BENDEDE VAR ve gerçekten ŞEKİL teledon (h):yuru

kaptan3w

Üye
bi de bu siteyi denyin benim telde kp500 burdan indiriyorum

--------------- Ekleme ---------------

ewet telefon çok güzel ve kullanışlı

kazancı61

Üye
ya arkadaşlar ben bi türlü temeyı degiştiremiyorum ne yaptımsa olmadı :S sizden yardım istiyorum arkadaşlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt