Lg kp 500 cookie bi kaç soru bide program isteği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1darktemplar1

Üye
    Konu Sahibi
Lg kp 500 cookie bi kaç soru bide program isteği
öncelikle slmlar benm kp 500'üm var ama ilk defa lg kullanıormda o yüzden fazla bi bilgim yok benm sorum şu lg kp 500 'de videoları hangi formatta çalıştırabilirm bide videoların formatını değiştirmek için bi program verebilirseniz sevinirim birde bir kaç temaya ihtiyacım var :D zahmet olmassa yardım edebilcekler yardım ederse sevnrm

alialp9502

alialp9502

Üye
bende de lg kp500 cookie var telefon mp4 ve 3gp destekliyor gerisini bilmiyorum eğer film vb. videoları mp4 formatına dönüştürerek atmak istersen onunda programı var istersen programın ismini veririm

1darktemplar1

Üye
    Konu Sahibi
iyi olur

cakaratar

Üye
bnde de lg kp 500 war da bn temasını sewmedim nasıl farklı bi tema atabilirim

sedato42

Üye
istersen videolarını mp4(ipod) a da çevirebilirsin çünkü bazı mp4 ler lgkp500 de çalışmayabiliyor.ayrıca 3gp de o kadar tercih edilmez heralde.sana tavsiyem prism video converterın mp4(ipod) dönüştürücü olanını kullanman hem videolar daha kaliteli.yalnız hepsinde mp4(ipod) a çevirmiyor.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben lg kp500 telefonuma tema yükledim ama şimdi de eski haline çeviremiyorum yardımm!!

nakres_38

nakres_38

Üye
arkadaşlar ben nakres_38 lg kp 500 kp 501 kp 502 kp 503 kp 505 aklınıza ne gelirse..

telefonu çöken.. theme yüklerken bozulan.. telefonu hiç çalışmayan..

internete girince telefonu reset atanlar..

ya ne bileyim aklınıza ıvır zıwır ne gelirse. böyle arızaları ben yapıyorum ..

şunu da belirteyim..

mesela bi kp 500'üzün var.. buna ben kp 501..yada kp 502 yada kp 503 yada kp 505 entegre edebilirim..
:) komik ve ilginç gelebilir.. ewet bunu ben yapıyorum.. kp 500'ünüzü kp 505 e çevirebilirim. nasıl sa hepsinin dış görünümü aynı..

şunu da belirteyim. böyle yapıp telefoncuya kp 500'ü 505 die yutturabilirsiniz.. y5 model üstü olduğu için yüksek paraya gider ;)

[email protected]

sanson

Üye
ya telefona tus kilidi şifresi koycaam yapamıyorum yardımcı olurmsnz ltfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt