İstek Lg Konu Başlıkları

Sponsorlu Bağlantılar

iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
Lg Konu Başlıkları
arkadaşlar LG telefonum ve buna takibende lg ile ilgili herşeyi bilmem gerekiyo ama bi sorun var LG sayfasında bir karışıklık var nasılmı mesela lg ile ilgili herşey sade LG konu başlığı altında toplanmış ama ayrıntılı olsa mesela L5 konuları ayrı L3' nki ayrı olsa ne güzel olur değil mi site admini ozan beye söledim beni buraya yönlendirdi eğer tepkiler göre karar veririz diyoruz eğer sizinde LG ye ilginiz alakanız veya bir LG telefonunuz varsa konuyu destekleyin...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
her telefon modeli için ayrı bölüm saçma ama ön ekler konulur ve bu ön eke tıklayınca sadece o ön eke sahip konular görünürse güzel olur

iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
her telefon modeli için ayrı bölüm saçma ama ön ekler konulur ve bu ön eke tıklayınca sadece o ön eke sahip konular görünürse güzel olur
ben onu söylümeye çalışıyorum ama biraz farklı anlama geldi galiba yazım...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Yazını güncelle pek açık olmamış :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bahsettiğiniz bölüm Lg nin ilk üretilen cihazları için açılmıştı zamanında.
Yeni nesil telefonlar içinse Android OS Bölümü aktif olarak kullanılmaktadır. Cihazınız için Rom arıyor veya Rom konusu açmak isterseniz Android Rom bölümünde LG E 612 Optimus L5 başlığını kullanabilirsiniz, Yazılım desteğe ihtiyacınız varsa Android Yazılım desteği, Güncel Haberler veya gelişmeler hakkında konuşmak isterseniz Android Genel'e, konu açabilir ve Cihaz donanım sorunu için Android Cihaz destek bölümlerini kullanabilirsiniz.
Android işletim sistemli yeni nesil cihazlar için Genel olarak Androis Os bölümü kullanılmakta, Lg forum ise kısmen kullanıldığı için alternatiflere gerek olmayacığını düşünüyorum.

iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben istiyorum ki lg e 612 L5 veya lg nin herhangi bi telefonu bi konu başlığı altında toplansın yani kolay bulunması için mesela LG=> LG E 612 L5 GİBİ

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
LG E612 Optimus L5 kullanıcılar kulübü başlığında konu açabilirsiniz, böylelikle tek çatı aldında bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
LG E612 Optimus L5 kullanıcılar kulübü başlığında konu açabilirsiniz, böylelikle tek çatı aldında bilgi alış verişi yapabilirsiniz.
admin ozan buraya yazmamı söledi sende başka konuya yaz diyorsun bi karar verin artık nereye yazıyım bilemedim

Invoke

Invoke

Üye
admin ozan buraya yazmamı söledi sende başka konuya yaz diyorsun bi karar verin artık nereye yazıyım bilemedim

Öyle demiyor. "L5 kullanıcıları kulübü diye konu açabilirsiniz." diyor... LG bölümü altında... G2 kullanıcıları kulübü var mesela onun gibi...
Ki bu daha mantıklı bence, yoksa bir sürü telefon modeli var hepsi için ayrı bölüm açmak bu sefer gereksiz kalabalık olmaz mı? :)

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
iblah60

iblah60

Üye
    Konu Sahibi
külüb veya konu başlığı farketmiyo ben telefonum için iki saat bir şey aramayımda hemen buluyum farketmez

Üst Alt