Konu Açılma kuralları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Konu Açılma kuralları
İki günde toplam iki konum silindi, adminle görüşmemde copy paste yasak olduğu için silindiği söylendi, konuyu buraya tekrar yazmayacaktım ancak özellikle yeni üyelerin de konu hakkında yetkililerce bilgilendirilmesi açısından yazıyorum.

Gördüğüm kadarıyla forumlarda paylaşımı yapılan konular mutlaka bir siteden alınıyor ve paylaşılıyor, yani kimse kafasından haber, resim veya başka bir şey üretmiyor. Peki ne yapalım da paylaşımımız kopyala yapıştır olmasın? Özellikle haber bölümünde bir haber verirken kafadan yazamayacağımıza göre haber ajansını kaynak göstermek neden copy paste olsun? Mesela yeni bir telefon çıkmış, resmini ve bilgileri paylaşıyorsunuz, bu da kopyala yapıştır sayılır, bu mantıkla hareket edersek hiç bir paylaşım yapılamaz. Yıllardır forumlardayım, ilk defa böyle bir şeyle burada karşılaştım, ayrıca forum kurallarında bunu yasaklayan bir cümleye (gözümden kaçmadıysa) rastlamadım.

Mesela resimler paylaşıyorum, mutlaka biryerlerden alıyorum, böyle olmazsa hiçkimse hiçbirşeyi paylaşamaz.Konu hakkında gerekli açıklama yapılırsa herkes ona göre hareket eder.
 
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90


Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Değerli arkadaşım silinen konularınız yerel sitelerden direk kopya haberler, yazarlarının emek vererek zaman harcadıkları öyle kafadan atma yazılar olmadığı için yazıyı olduğu gibi siteye eklemenizden dolayı silinir. Bizler yerel site olmayan yabancı sitelerden translate yaapılmadan çeviri şeklinde olan konuları asla silmiyoruz. Yerel sitelerden elde edilen forumda bulunmayan haberleri ise titizlikle incelemek zorundayız. Kendinizi o yazıları yazan kişilerin yerine koyarsanız bu kadar uzun şekilde izahata gerek olmazdı.


Konu da yeri gelmişken belirteyim yerel site haberleri, makaleleri ve her türlü yazıları olduğu gibi paylaşmak yasak.

Saygılarımla
 
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Ozan
Cevap
0
Görüntüleme
582
Ozan
Cevap
20
Görüntüleme
1K
AIS
EroL
Cevap
6
Görüntüleme
30
Praetor


Üst Alt