LG HOME UI İÇİN TEMALAR (S5 TEMASI BİLE VAR)

Sponsorlu Bağlantılar

kralhox1903

kralhox1903

Üye
Hocam bir yardım ederseniz lg l5 e612 kullanıyorum ama olmuyo isterseniz screenshot atim

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
paylaşım için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2393093
Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
lordword

lordword

Üye
Selamun Aleykum kardesim bende discovery 16 gb varda ben bu temalarin her hangi birini kullamadim yardimci olursan Allah razi olsun derim olmasanda. Allah razi olsun derim :)

kralhox1903

kralhox1903

Üye
sorun nedir temalar bolumu mu yok oyle bir durum var ise onceden bir arkadasta da oldu cozumu bulamadik
Temalar yok ama ana ekran var temayi kurup ana ekrana gidince orada cikmiyor ayrica paket cozumleme hatasi veriyor zaten kuramiyorum zip signer la denedim fakat yine olmadi

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Temalar yok ama ana ekran var temayi kurup ana ekrana gidince orada cikmiyor ayrica paket cozumleme hatasi veriyor zaten kuramiyorum zip signer la denedim fakat yine olmadi
bu sorunu yasayan bir arkadas daha vardi ona bir cozum bulamadim herhalde lg l5 te desteklenmiyor temalar

frkanyldz

frkanyldz

Üye
bu sorunu yasayan bir arkadas daha vardi ona bir cozum bulamadim herhalde lg l5 te desteklenmiyor temalar
ewet o sorunu yaşayan arkadaş benim bu sorun yüzünden teli cm11nightly yapmayı düşünüyorum cyanogenmod da çok güzel bi tema motoru var önerirmisiniz...

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ewet o sorunu yaşayan arkadaş benim bu sorun yüzünden teli cm11nightly yapmayı düşünüyorum cyanogenmod da çok güzel bi tema motoru var önerirmisiniz...
tabiki oneririm bende bugunlerde cyanogenmod kullanmayi dusunuyorum.Gerçekten güzel bir rom hatta 4.4.3 sürümü bazi telefonlara verilmis cm 11 de bu da bir artisi.

frkanyldz

frkanyldz

Üye
Yeni temalar yokmu

by_constantine

by_constantine

Üye
nexus 4 e uyarmı bu program ?

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
nexus 4 e uyarmı bu program ?
hayir bu lg nin kendi laucherinin temalari sadece lg home launcherla birlikte çalışır isterseniz xda yi araştırın belki nexus 4 e portlanmis lg home launcher bulabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: by_constantine
snacker

snacker

Üye
guzel olmus paylasim icin tesekurler kardes ise yarar

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2393093
frkanyldz

frkanyldz

Üye
tabiki oneririm bende bugunlerde cyanogenmod kullanmayi dusunuyorum.Gerçekten güzel bir rom hatta 4.4.3 sürümü bazi telefonlara verilmis cm 11 de bu da bir artisi.
Cyanogenmod yaptinmi telefonunu...!

frkanyldz

frkanyldz

Üye
evet birkaç ay cm 11 kullandim şimdi g2 romdayım
G2 rom mu senin telefon neydii.. Bide bi sorum daha olacak ben 450 tlye lg optimus 4xhd 475 tlye gm discovery bide 500 tl ye lg nexus 4 buldum discovery ile nexus 4 ün garantisi daha devam ediyor yaklasik olarak 6 ay kadar daha garantileri var 4xhd nin garantisi bitmis durumda sence hangisini almaliyim...

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
G2 rom mu senin telefon neydii.. Bide bi sorum daha olacak ben 450 tlye lg optimus 4xhd 475 tlye gm discovery bide 500 tl ye lg nexus 4 buldum discovery ile nexus 4 ün garantisi daha devam ediyor yaklasik olarak 6 ay kadar daha garantileri var 4xhd nin garantisi bitmis durumda sence hangisini almaliyim...
optimus 4x alma tavsiye etmem cunku sarji 2.5 saat gidiyor ve çok ısınıyor onun yerine nexus 4 al yada discovery

frkanyldz

frkanyldz

Üye
optimus 4x alma tavsiye etmem cunku sarji 2.5 saat gidiyor ve çok ısınıyor onun yerine nexus 4 al yada discovery
Bişi daha sorucam lg telefonlari cyanogenmod dan orjinal lg romuna nasi geriçevire bilecegimi anlatabilirmisin burdan yada facebook tan rica etsem...

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bişi daha sorucam lg telefonlari cyanogenmod dan orjinal lg romuna nasi geriçevire bilecegimi anlatabilirmisin burdan yada facebook tan rica etsem...
facebooktan gönderdim nasıl yapacağını

Üst Alt