sorun nedir temalar bolumu mu yok oyle bir durum var ise onceden bir arkadasta da oldu cozumu bulamadikHocam bir yardım ederseniz lg l5 e612 kullanıyorum ama olmuyo isterseniz screenshot atim
Temalar yok ama ana ekran var temayi kurup ana ekrana gidince orada cikmiyor ayrica paket cozumleme hatasi veriyor zaten kuramiyorum zip signer la denedim fakat yine olmadisorun nedir temalar bolumu mu yok oyle bir durum var ise onceden bir arkadasta da oldu cozumu bulamadik
bu sorunu yasayan bir arkadas daha vardi ona bir cozum bulamadim herhalde lg l5 te desteklenmiyor temalarTemalar yok ama ana ekran var temayi kurup ana ekrana gidince orada cikmiyor ayrica paket cozumleme hatasi veriyor zaten kuramiyorum zip signer la denedim fakat yine olmadi
ewet o sorunu yaşayan arkadaş benim bu sorun yüzünden teli cm11nightly yapmayı düşünüyorum cyanogenmod da çok güzel bi tema motoru var önerirmisiniz...bu sorunu yasayan bir arkadas daha vardi ona bir cozum bulamadim herhalde lg l5 te desteklenmiyor temalar
tabiki oneririm bende bugunlerde cyanogenmod kullanmayi dusunuyorum.Gerçekten güzel bir rom hatta 4.4.3 sürümü bazi telefonlara verilmis cm 11 de bu da bir artisi.ewet o sorunu yaşayan arkadaş benim bu sorun yüzünden teli cm11nightly yapmayı düşünüyorum cyanogenmod da çok güzel bi tema motoru var önerirmisiniz...
Araştırıyorum yeni temalar çıktıkça yükleyeceğimYeni temalar yokmu
hayir bu lg nin kendi laucherinin temalari sadece lg home launcherla birlikte çalışır isterseniz xda yi araştırın belki nexus 4 e portlanmis lg home launcher bulabilirsiniznexus 4 e uyarmı bu program ?
Cyanogenmod yaptinmi telefonunu...!tabiki oneririm bende bugunlerde cyanogenmod kullanmayi dusunuyorum.Gerçekten güzel bir rom hatta 4.4.3 sürümü bazi telefonlara verilmis cm 11 de bu da bir artisi.
evet birkaç ay cm 11 kullandim şimdi g2 romdayımCyanogenmod yaptinmi telefonunu...!
G2 rom mu senin telefon neydii.. Bide bi sorum daha olacak ben 450 tlye lg optimus 4xhd 475 tlye gm discovery bide 500 tl ye lg nexus 4 buldum discovery ile nexus 4 ün garantisi daha devam ediyor yaklasik olarak 6 ay kadar daha garantileri var 4xhd nin garantisi bitmis durumda sence hangisini almaliyim...evet birkaç ay cm 11 kullandim şimdi g2 romdayım
optimus 4x alma tavsiye etmem cunku sarji 2.5 saat gidiyor ve çok ısınıyor onun yerine nexus 4 al yada discoveryG2 rom mu senin telefon neydii.. Bide bi sorum daha olacak ben 450 tlye lg optimus 4xhd 475 tlye gm discovery bide 500 tl ye lg nexus 4 buldum discovery ile nexus 4 ün garantisi daha devam ediyor yaklasik olarak 6 ay kadar daha garantileri var 4xhd nin garantisi bitmis durumda sence hangisini almaliyim...
Bişi daha sorucam lg telefonlari cyanogenmod dan orjinal lg romuna nasi geriçevire bilecegimi anlatabilirmisin burdan yada facebook tan rica etsem...optimus 4x alma tavsiye etmem cunku sarji 2.5 saat gidiyor ve çok ısınıyor onun yerine nexus 4 al yada discovery
facebooktan gönderdim nasıl yapacağınıBişi daha sorucam lg telefonlari cyanogenmod dan orjinal lg romuna nasi geriçevire bilecegimi anlatabilirmisin burdan yada facebook tan rica etsem...
teşekkürler... sanada zahmet verdim kusrabakmafacebooktan gönderdim nasıl yapacağını