LG HOME UI İÇİN TEMALAR (S5 TEMASI BİLE VAR)

Sponsorlu Bağlantılar

frkanyldz

frkanyldz

Üye
çağrısı_72 ewet ya fotolari yapamadim sanırım çünkü fotoğraf eklemeyi bilmiyorum siteye önce screen shot. ile çektim fotolari link falan istedi bende faceye attım ordanda linki kopyalayıp grafik linki yazan yere attım...ama olmamış bu günde 'xda dewelopers dan benim tel için home diye bir uygulama indirdim telin kendi ana ekran. uygulamasını root explorer ile kaldırıp yerine kurdum ama clismadi home uygulaması durdu dedi e ana ekranıda kaldırdık zaten oda yoktu tel için pc suiteden mecburen galaxy launcher indirip kurmak zorunda kaldım da ole açıldı yani suan telin kendi arayüzü yok bende pc suite yada başka biyolla tele eski orjinal rolünü geri yükleyip yeniden rotluycam yarın...çağrısı_72 ewet ya fotolari yapamadim sanırım çünkü fotoğraf eklemeyi bilmiyorum siteye önce screen shot. ile çektim fotolari link falan istedi bende faceye attım ordanda linki kopyalayıp grafik linki yazan yere attım...ama olmamış bu günde 'xda dewelopers dan benim tel için home diye bir uygulama indirdim telin kendi ana ekran. uygulamasını root explorer ile kaldırıp yerine kurdum ama clismadi home uygulaması durdu dedi e ana ekranıda kaldırdık zaten oda yoktu tel için pc suiteden mecburen galaxy launcher indirip kurmak zorunda kaldım da ole açıldı yani suan telin kendi arayüzü yok bende pc suite yada başka biyolla tele eski orjinal rolünü geri yükleyip yeniden rotluycam yarın...çağrısı_72 sonra senin dediklerini yaparım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için..cagrii_72 vallha bu lg g3 temasini kullanamayi cok istiyom ama benim tel e olmuyoya canimi cok sikti bU konu ya yardim edin...

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
çağrısı_72 ewet ya fotolari yapamadim sanırım çünkü fotoğraf eklemeyi bilmiyorum siteye önce screen shot. ile çektim fotolari link falan istedi bende faceye attım ordanda linki kopyalayıp grafik linki yazan yere attım...ama olmamış bu günde 'xda dewelopers dan benim tel için home diye bir uygulama indirdim telin kendi ana ekran. uygulamasını root explorer ile kaldırıp yerine kurdum ama clismadi home uygulaması durdu dedi e ana ekranıda kaldırdık zaten oda yoktu tel için pc suiteden mecburen galaxy launcher indirip kurmak zorunda kaldım da ole açıldı yani suan telin kendi arayüzü yok bende pc suite yada başka biyolla tele eski orjinal rolünü geri yükleyip yeniden rotluycam yarın...çağrısı_72 ewet ya fotolari yapamadim sanırım çünkü fotoğraf eklemeyi bilmiyorum siteye önce screen shot. ile çektim fotolari link falan istedi bende faceye attım ordanda linki kopyalayıp grafik linki yazan yere attım...ama olmamış bu günde 'xda dewelopers dan benim tel için home diye bir uygulama indirdim telin kendi ana ekran. uygulamasını root explorer ile kaldırıp yerine kurdum ama clismadi home uygulaması durdu dedi e ana ekranıda kaldırdık zaten oda yoktu tel için pc suiteden mecburen galaxy launcher indirip kurmak zorunda kaldım da ole açıldı yani suan telin kendi arayüzü yok bende pc suite yada başka biyolla tele eski orjinal rolünü geri yükleyip yeniden rotluycam yarın...çağrısı_72 sonra senin dediklerini yaparım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için..cagrii_72 vallha bu lg g3 temasini kullanamayi cok istiyom ama benim tel e olmuyoya canimi cok sikti bU konu ya yardim edin...
internetten L5 icin orjinal rom nasil yuklenir diye arastir orjinal romu yukle romu yukledikten sonra telefonundaki hersey silinir ama orjinal launcher gelir sorunun cozulur

dawstr

Üye
cm romlara uyar mı bunlar _?

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
çağrısı_72 ewet ya fotolari yapamadim sanırım çünkü fotoğraf eklemeyi bilmiyorum siteye önce screen shot. ile çektim fotolari link falan istedi bende faceye attım ordanda linki kopyalayıp grafik linki yazan yere attım...ama olmamış bu günde 'xda dewelopers dan benim tel için home diye bir uygulama indirdim telin kendi ana ekran. uygulamasını root explorer ile kaldırıp yerine kurdum ama clismadi home uygulaması durdu dedi e ana ekranıda kaldırdık zaten oda yoktu tel için pc suiteden mecburen galaxy launcher indirip kurmak zorunda kaldım da ole açıldı yani suan telin kendi arayüzü yok bende pc suite yada başka biyolla tele eski orjinal rolünü geri yükleyip yeniden rotluycam yarın...çağrısı_72 ewet ya fotolari yapamadim sanırım çünkü fotoğraf eklemeyi bilmiyorum siteye önce screen shot. ile çektim fotolari link falan istedi bende faceye attım ordanda linki kopyalayıp grafik linki yazan yere attım...ama olmamış bu günde 'xda dewelopers dan benim tel için home diye bir uygulama indirdim telin kendi ana ekran. uygulamasını root explorer ile kaldırıp yerine kurdum ama clismadi home uygulaması durdu dedi e ana ekranıda kaldırdık zaten oda yoktu tel için pc suiteden mecburen galaxy launcher indirip kurmak zorunda kaldım da ole açıldı yani suan telin kendi arayüzü yok bende pc suite yada başka biyolla tele eski orjinal rolünü geri yükleyip yeniden rotluycam yarın...çağrısı_72 sonra senin dediklerini yaparım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için..
Rica ederim
cm romlara uyar mı bunlar _?
hayır sadece lg home uı yani lgnin orjinal romunun launcherında çalışır araştırsanız cm romları için buna benzer temalar bulursunuz

frkanyldz

frkanyldz

Üye
internetten L5 icin orjinal rom nasil yuklenir diye arastir orjinal romu yukle romu yukledikten sonra telefonundaki hersey silinir ama orjinal launcher gelir sorunun cozulur
Biraz arastirdim telin download moda girmesi gerek ama bi türlü yapamadık

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
benim telefonumda boyle yapılıyor : telefonu kapat ses kısma tusuna basılı tutarak pcye tak(kabloyu usb ye baglı tut sonra telefona tak) olmazsa bataryayı çek sonra tak taktıgın anda ses kısma tusuna basılı tutup kabloyu tak belki olur
ses kısma , acma tusuna ve tus kilidi (power) tusuna basılı tut kabloyu tak (kabloyu takarken tusları bırakmaman lazım yine olmazsa pili çıkar sonra takarken aynı seyleri dene )

Son düzenleme:
alaStar

alaStar

Üye
:tşk:

frkanyldz

frkanyldz

Üye
benim telefonumda boyle yapılıyor : telefonu kapat ses kısma tusuna basılı tutarak pcye tak(kabloyu usb ye baglı tut sonra telefona tak) olmazsa bataryayı çek sonra tak taktıgın anda ses kısma tusuna basılı tutup kabloyu tak belki olur
ses kısma , acma tusuna ve tus kilidi (power) tusuna basılı tut kabloyu tak (kabloyu takarken tusları bırakmaman lazım yine olmazsa pili çıkar sonra takarken aynı seyleri dene )
Bu lg home ui temalarini bi kuramdim gitti ya bide benimki lg telefonu olacak...

Son düzenleme:

misafirimim

Üye
DEVAMINI MERAKLA BEKLİYORUZ

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Yenilerinide indrdim emegine saglik

OFFCENT

OFFCENT

Üye
teşekkür ederim :D