frkanyldz
Üye
çağrısı_72 ewet ya fotolari yapamadim sanırım çünkü fotoğraf eklemeyi bilmiyorum siteye önce screen shot. ile çektim fotolari link falan istedi bende faceye attım ordanda linki kopyalayıp grafik linki yazan yere attım...ama olmamış bu günde 'xda dewelopers dan benim tel için home diye bir uygulama indirdim telin kendi ana ekran. uygulamasını root explorer ile kaldırıp yerine kurdum ama clismadi home uygulaması durdu dedi e ana ekranıda kaldırdık zaten oda yoktu tel için pc suiteden mecburen galaxy launcher indirip kurmak zorunda kaldım da ole açıldı yani suan telin kendi arayüzü yok bende pc suite yada başka biyolla tele eski orjinal rolünü geri yükleyip yeniden rotluycam yarın...çağrısı_72 ewet ya fotolari yapamadim sanırım çünkü fotoğraf eklemeyi bilmiyorum siteye önce screen shot. ile çektim fotolari link falan istedi bende faceye attım ordanda linki kopyalayıp grafik linki yazan yere attım...ama olmamış bu günde 'xda dewelopers dan benim tel için home diye bir uygulama indirdim telin kendi ana ekran. uygulamasını root explorer ile kaldırıp yerine kurdum ama clismadi home uygulaması durdu dedi e ana ekranıda kaldırdık zaten oda yoktu tel için pc suiteden mecburen galaxy launcher indirip kurmak zorunda kaldım da ole açıldı yani suan telin kendi arayüzü yok bende pc suite yada başka biyolla tele eski orjinal rolünü geri yükleyip yeniden rotluycam yarın...çağrısı_72 sonra senin dediklerini yaparım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için..cagrii_72 vallha bu lg g3 temasini kullanamayi cok istiyom ama benim tel e olmuyoya canimi cok sikti bU konu ya yardim edin...