LG HOME UI İÇİN TEMALAR (S5 TEMASI BİLE VAR)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
LG HOME UI İÇİN TEMALAR (S5 TEMASI BİLE VAR)
Arkadaşlar bu pakette Lg telefonlarındaki home launcher için Xperia Z , S5 , S4 , Motorola Razr , Miui , G Flex , İos 7 temaları bulunuyor işinize yaraması dileğiyle :) :)

NOT: LG E612 L5 modelinde ana sayfasında temalar bölümü olmadığından bu temaları kursanız bile launcherda uygulayamazsınız.
NOT: Bu temalar sadece LG HOME LAUNCHER yüklü telefonlarda ve tabletlerde çalışır
LİNK 1:

SCREENSHOT 1:

Arkadaşlar yeni temalar buldum bunlar htc m8 , lg g3 ,xperia z2 , huawei p6 temalarıdır işinize yaraması dileğiyle :) :)

SCREENSHOT 2:

LİNK 2:
M8:
P6:
G3:
Z2:

Arkadaşlar g3 temasının yeni sürümünü , s5 natural temasını , motorola k900 temasını , kitkat aosp temasını paylaşıyorum inşallah beğenirsiniz :) :)

SCREENSHOTS 3:

LİNK 3:

Arkadaşlar bu temalar bir geliştiricinin yaptığı temalardır inşallah beğenirsiniz :) :) :)

SCREENSHOTS 4:

LİNK 4:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: nefretsiz, bejum3, soldierman ve 8 diğerleri

ahmith

ahmith

Üye
Paylaşım için çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2393093
AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
kardeş Allah senden razı olsun LG L5 II kullanıyorum temalar telefonun kendi tema bölümüne yüklendi sorunsuz olarak çok teşekkürler

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
beğendiyseniz ne mutlu bana :)
kardeş yeminle telefonu alalı 9 ay oldu 9 aydır bu temaları nasıl arttırabiliriz diye bakarken tesadüfen bu konuyu buldum S5 temasını kullanıyorum reklamsız sorunsuz :D

• Beğen
frkanyldz

frkanyldz

Üye
Bende lg l5 bu lg home ui kuramiyorum yardim edin....

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
frknyldz nasıl yani ? şu sıralamayı yapmadıysanız yapın :
1.dosyayi zipten cikarin
2.temaya tiklayip yükle deyin
3.sonra telefonun anasayfasından temalar bölümüne girin ve uygulayın temayı .

Son düzenleme:
frkanyldz

frkanyldz

Üye
cagril_72 lg l5 te ayarlar bölümünden ana ekran sekmesine giriorum ordada ana ekran lari seç diye bi seçenek var oraya giriorum ama suan kullanmis oldugum nova gibi secenekler cikio tema seçici olmamasindan kaynaklaniyo olabilirmicagril_72 pardon ayarlar bölümünden ana ekran sekmesi ordanda ana ekranlari seç dedim tema seçici diye bi başlık çıktı...ben lg home ui i burdaki linkten indirdin diger linkleride indirdim...zarchiverden downloade girdim lg home ui ya tikladim aç dedim karsıma bu sonradan indirdigim linklerden birine tikladim sonra lg home ui diye uygulama cikti yuledim .. uygulamayi aç dedim..karsima çincemidir korecemidir bi yazi cikti sonra bu yaziyi kapatip ana ekranlardan tema seçiciyi açtım lg home ui diye bi seçenek yoktu...lutfen yardim edin ...

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
zip dosyasini bilgisayardan indir klasore cikar sonra klasoru telefona kopyala istedigin temalari kur daha sonra ayarlardan tema bolumunden yada anasayfadan da tema secebilirsin

frkanyldz

frkanyldz

Üye
:agla2:cagrii_72 İşte benim telefonun ana ekranindayken sagdaki secenekler tusuna tiklayinca cikan pencerede tema diye bir secenek yok ve ayrlardn ana ekran secenegine tiklayinca ordada tema diye bivsecenek yok...yardim edin lütfen telefonuda dahayeni bu sebepten rotladim ama yine olmadi..benim telefon lg optimus l5 e610-e612(f)...yardim edin....

Son düzenleme:
venezual

venezual

Üye
Tesekkurler lg g pad 8.3 calisyor koaly gelsin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:agla2:cagrii_72 İşte benim telefonun ana ekranindayken sagdaki secenekler tusuna tiklayinca cikan pencerede tema diye bir secenek yok ve ayrlardn ana ekran secenegine tiklayinca ordada tema diye bivsecenek yok...yardim edin lütfen telefonuda dahayeni bu sebepten rotladim ama yine olmadi..benim telefon lg optimus l5 e610-e612(f)...yardim edin....
frkanyldz lg orjinal romunu tekrar kurarsan sorun kalmaz internetten biraz arastir optimus l5 nasil orjinal yada stock rom yükleniyor diye yazarsan google amcaya bulursun simdiden kolay gelsin

frkanyldz

frkanyldz

Üye
cagrii_72 Ben telefona herhangi bi rom kurmadim aldigim romu kullaniyorum..cagrii_72 sifirken aldigimda ustunde oln romcagrii_72 Bu uygulamanin lg tellerde calismamasi gibi bi durum olabilirmi...

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
cagrii_72 Ben telefona herhangi bi rom kurmadim aldigim romu kullaniyorum..cagrii_72 sifirken aldigimda ustunde oln romcagrii_72 Bu uygulamanin lg tellerde calismamasi gibi bi durum olabilirmi...
bu temalarin birkaç tanesini g2 forumundan buldum ama digerleri her lg telefonunda çalışır vaziyette bir de anasayfanin tema bolumunun screenshotunu paylassan iyi olur

Son düzenleme:
Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
212celal

212celal

Üye
Allah razı olsun

• Beğen
Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kontrol et istersen frkanyldz fotolar gozukmuyor
Allah razı olsun
teşekkürler
araştırdım biraz senin sorunun herhalde tema seçici uygulamasını kaldırmışsın çünkü internette senin telefonun için temalar çok ve o temaları kullanabiliyorlar istersen bilgisayarına vereceğim linki indir sonra kur bu program lg nin kendi programıdır telefonun driverini kurarsın sonrada lg pc suiteyi de indirip yeni stok rom yüklersin garanti de gitmez rahat olabilirsin
LİNK: Yeni temalar 3 mayısa kadar eklenecek sabrınız için teşekkürler.

Üst Alt