güncel telefonların hiçbiri 1 günden fazla dayanmaz zaten hali hazırda

nitekim ben cihazı kullanıyorum..arayüzü çok kullanışlı..samsungun yanından geçemeyeceği pratiklikte.el yazısı tanıyabiliyor.pda oluşu zati süper esneklik veriyor.ben navigasyon ve binumum ihtiyaç duydugum bütün programları yukledim.sorunsuz çalışıyorlar.batarya süresi yogun kullanımda 1.5 gün dayanıyo.içersinden çıkan pc yazılı şimdiye kada rastladığım en pratik programı sunuyo.pc ye takıyosun
.hop karşına küçük bir pencere çıkıyor.araştır dieye bi tuş var .tıklayınca hop cihazın içindesin
.içersinden ofice 2 aylık deneme sürümü de çıkıyor.mesenger cihazın hazır donanımı halinde.lg kendi arayüzününü çok güzel yapmış.beş farklı masa üstü var.birinde hızlı arama birinde hızlı medya birinde widgets birinde de programları koyabiliyorsun.ana sayfada mesajlar çağrılar e-posta vede takvim kısayolları var
hotmail yahoo gmail postalarını tek tuşla kontrol edebiliyorsun.altkısımda sürgü halinde en yogun kullnacağın kısayollar var.sağa sola sürüklüyorsun.sağ alt köşede ayarlar için bir pencere açar tuşu var.dokununca hızlı şekilde yukarı doğru açılıyor.profili, ekran ,muzik vs tüm ayarlar tek tuşun altında ve heran ulaşabiliyosun

ses kalitesi çok iyi bu arada...almak isteyenlere tavsiye.fazlasıyla değecek bir cihaz..uygun fiyata üstün özellikler.