LG GM735 nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

baranas

Üye
    Konu Sahibi
LG GM735 nasıl
Arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorumda sizce alıyımmı alma derseniz max.700 liraya bu tel gibi bir tel önerimisiniz

Perfect!

Üye
bunu alabilirsin yada

BlackBerry Curve 8520
Samsung B7320 Omnia Pro
HTC Touch P3450

bunlara bak istersen

bidibidi12

bidibidi12

Üye
Samsung B7320 Omnia Pro gerçekden güzel telefon fakat LG de söylediğin modeli sorunsuz görünüyor.
burda önemli olan senin telefondan ne beklediğin.eğlenceli multimedia özellikleri olan bir telefon mu yoksa ciddi görünen bir iş telefonu mu??

Samsung B7320 Omnia Pro veya Lg gm 735 ikiside harika telefonlar bana sorarsan.

baranas

Üye
    Konu Sahibi
aslında ikiside olsun isterim

Perfect!

Üye
htc al

baranas

Üye
    Konu Sahibi
model söylersen 800 geçmicek şekilde

Perfect!

Üye
HTC Touch P3450

Tabi bi detaylı araştır bekletini karşılarmı bilmiyorum ayrıca yukarda diğer yazdığım modellere bak istersen

baranas

Üye
    Konu Sahibi
wifisinin olması lazım buna göre bir tel sölerseniz +şarj süreside en az 3 gün

brkblx

brkblx

Üye
şarz süresi en az 3 gün istiyosan LG ye bakma bence :))
ben o telefonu kullanıyorum birazda kurcalamayı seviyorum 2 günden fazla dayanmıyor..

vanila__sky

Üye
ben kullanıyorum o telefonu hiç memnun değilim arkadaşım tavsiye etmem

baranas

Üye
    Konu Sahibi
tavsiye edeceğin bir telefon varmı

baracko

Üye
gm735 wm6.1 kurtarmış fakat söylediğin fiyat çok yüksek butelefonu telekom bayinden taahhütle 26,90TL.x 24 ay taksitli alırsın gitti gidiyorda alıp satanlardan sıfırını 400 TL. alabilirsin. başta bana nefret getirdi fakat alışınca telefonu çözünce çok iyi özelliklerinden kolayca faydalanıyorsun. gps, 5mp çok iyi görüntü kamera, wifi ve birde skyfire web browser ile muhteşem oluyor.az para çok iş istiyorsan bunu al.

musadurkal

Üye
güncel telefonların hiçbiri 1 günden fazla dayanmaz zaten hali hazırda:) nitekim ben cihazı kullanıyorum..arayüzü çok kullanışlı..samsungun yanından geçemeyeceği pratiklikte.el yazısı tanıyabiliyor.pda oluşu zati süper esneklik veriyor.ben navigasyon ve binumum ihtiyaç duydugum bütün programları yukledim.sorunsuz çalışıyorlar.batarya süresi yogun kullanımda 1.5 gün dayanıyo.içersinden çıkan pc yazılı şimdiye kada rastladığım en pratik programı sunuyo.pc ye takıyosun
.hop karşına küçük bir pencere çıkıyor.araştır dieye bi tuş var .tıklayınca hop cihazın içindesin
.içersinden ofice 2 aylık deneme sürümü de çıkıyor.mesenger cihazın hazır donanımı halinde.lg kendi arayüzününü çok güzel yapmış.beş farklı masa üstü var.birinde hızlı arama birinde hızlı medya birinde widgets birinde de programları koyabiliyorsun.ana sayfada mesajlar çağrılar e-posta vede takvim kısayolları var
hotmail yahoo gmail postalarını tek tuşla kontrol edebiliyorsun.altkısımda sürgü halinde en yogun kullnacağın kısayollar var.sağa sola sürüklüyorsun.sağ alt köşede ayarlar için bir pencere açar tuşu var.dokununca hızlı şekilde yukarı doğru açılıyor.profili, ekran ,muzik vs tüm ayarlar tek tuşun altında ve heran ulaşabiliyosun:)ses kalitesi çok iyi bu arada...almak isteyenlere tavsiye.fazlasıyla değecek bir cihaz..uygun fiyata üstün özellikler.

kalplerinprensi

kalplerinprensi

Üye
lg gm 735 al ben 350 ye aldım herşeyiyle güzel yakında lg orjinal 6.5 rom yayılıyacakmış bazı arkadaşlar müş. hizmetlrinden ögrenmişler bu fiyata bu telefon kaçmaz ben sahibinden.*** dan aldım memnunum yok iphone yok htc onlardan eksikkalır bi tarafı yok bu fiyata bu özellikler +bir adet fazladan batarya kaçmaz derim :) benim görüşümle daha önce omnia kullanmıştım ona göre dokunmatik hassasiyet baya iyi ve ekranı güneşte görünüyor.......

harul

Üye
arkadaşlar hiç tavsiye etmem serviside iyi değil.

jkl3435

Üye
Bence hiçde fena bir telefon sayılmaz...lg gm 735 için pek olumsuz yorum bulamadım..bende memnunum...

sefaeyer

Üye
bende kullaniyorum bu cihazı dusuncelerim gayet olumlu yalniz lg arayuzunu pek begenmedim onun yerine spb mobile kullaniyorum ikisinide kullanabilirsiniz. Almak isteyenlere tavsiye ederim bu fiyata cok uygun

dry081

Üye
ben lg gm 735 i navigasyon için aldım bütün navi. programları çok iyi çalışıyor ama diğer her konuda beni sinir ettiğini söyleyebilirim çok fazla kasıntı yapıyor çok kötü bir yazılımı var..

MARTEXX

Üye
Arkadaşım lg gm735 var onun oyunları varmı

everes52

Üye
lg gm 735 nasıl ses yükseltilir