Öneri Lg gibi ekrana dokunarak kilit açma

Sponsorlu Bağlantılar

mrgoxel

mrgoxel

Üye
bootloader açık telefonda, uyumlu karnel ile (telefona ve double tap to wake işlemine), Google Play’den ‘’Device Control(Root)'' uygulamasını indirip ‘Features’ menüsünden ‘Knock On’ sekmesini aktif etmemiz yeterli olacaktır.

Edit: Bu dediğim işlem bataryaya etki etmez, telefona herhangi bir olumsuzluk çıkarmaz. Uzun süre tarafımca Xperia Z'de kullanılmıştır.

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Tuhaf işlerle uğraşıyorsunuz.Kurulumu yaptıktan sonra MUTLAKA ayarlayacaksın.
Sallayıncamı açılsın
Dokununcamı açılsın
Sonra ben çift dokunuş a ayarladım.Ekrana değil, ekranın üst bölgesindeki alana dokunacaksın. Orada yaklaşım (proximity) dedektörü var.Senin dokunuşunu algılar ve tlf nu açar.
Hep hazır işi seviyorsunuz.
ne alakası var ben 1 hafta oldu daha androide geceli sence doğal degılmı sormam bırakta öğrenelim.
bootloader açık telefonda, uyumlu karnel ile (telefona ve double tap to wake işlemine), Google Play’den ‘’Device Control(Root)'' uygulamasını indirip ‘Features’ menüsünden ‘Knock On’ sekmesini aktif etmemiz yeterli olacaktır.

Edit: Bu dediğim işlem bataryaya etki etmez, telefona herhangi bir olumsuzluk çıkarmaz. Uzun süre tarafımca Xperia Z'de kullanılmıştır.
çok sağol kardeşim deniyicem :)

uzman47

uzman47

Üye

Dostum benim telefon rootlu s3 blekota note 4 rom 4.4.4 kitkat yuklu boeffla kernel yuklu bu dedigin knock on ozelligini nasil aktif ederim.cift tiklama acip kapamayi?

uzman47

uzman47

Üye

Kardes benim telefon s3 rootlu tam olarak ne yapmaliyim knok on icin hem kapama bem uyandirma nasil yapacagiz kernelde yuklu boeffla...

Üst Alt