Öneri Lg gibi ekrana dokunarak kilit açma

Sponsorlu Bağlantılar

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Lg gibi ekrana dokunarak kilit açma
Lg telefonlarda bulan bu özelliği sağlayan bir program varmı acaba

Jus7ice

Jus7ice

Üye
var benim abim kullanıyor ama sadece kapatırken işe yarıyor arj yememesi için mantıklı olan da bu zaten

gameoSmAn

Üye
Gmd gestures işe oluyo ama sadece kapanma

gameoSmAn

Üye
Ben kullanmıyorum tel i kasıyo

gameoSmAn

Üye
Sen yinede dene belki sende kasmas teşefon telefondan telefona değişir

Çok güzel bi uygulama

trontr

Üye
Auto screen on açar. Telf üst kısmına iki dokunuş a ayarladım. Ayarlarda başka seçenekte vardı ama unuttum. Zaten türkçe olduğundan ayarları kolay ama alışman 2 hafta sürer. Sonrası rahattır.

Greenify çalışan programları uyutup kapatır
Her iki program, (özellikle birincisi) cidden iyi bir ayar ve kullanan kişi için alışma süreci gerektirir.

Bir yıldır kullanırım.Kasma yoktur.Root istemez, ücretsiz dir.Her ikisini kullandığım için telf düğmelerinin yerini unuttum.:D

google playda bulursun

Son düzenleme:

gameoSmAn

Üye
Bende kullanmıştım iyi uygulama ama ismini hatırlamıyordum :)

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Auto screen on açar. Telf üst kısmına iki dokunuş a ayarladım. Ayarlarda başka seçenekte vardı ama unuttum. Zaten türkçe olduğundan ayarları kolay ama alışman 2 hafta sürer. Sonrası rahattır.

Greenify çalışan programları uyutup kapatır
Her iki program, (özellikle birincisi) cidden iyi bir ayar ve kullanan kişi için alışma süreci gerektirir.

Bir yıldır kullanırım.Kasma yoktur.Root istemez, ücretsiz dir.Her ikisini kullandığım için telf düğmelerinin yerini unuttum.:D

google playda bulursun
Şimdi benim hangi programları yüklemem gerek :D

trontr

Üye
"Auto screen on" u yüklemen gerekir.İstediğin bu.Yani cep telefononu dokunmatik olarak açar.

"Greenify" ise tavsiyemdir.Cihazını dokunmatik uykuya alır.Programlarıda kill task yaparak.

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
"Auto screen on" u yüklemen gerekir.İstediğin bu.Yani cep telefononu dokunmatik olarak açar.

"Greenify" ise tavsiyemdir.Cihazını dokunmatik uykuya alır.Programlarıda kill task yaparak.
Auto screen on indirdim ama dokunarak acılmıyo anlayamadm :)

trontr

Üye
Auto screen on indirdim ama dokunarak acılmıyo anlayamadm :)
Tuhaf işlerle uğraşıyorsunuz.Kurulumu yaptıktan sonra MUTLAKA ayarlayacaksın.
Sallayıncamı açılsın
Dokununcamı açılsın
Sonra ben çift dokunuş a ayarladım.Ekrana değil, ekranın üst bölgesindeki alana dokunacaksın. Orada yaklaşım (proximity) dedektörü var.Senin dokunuşunu algılar ve tlf nu açar.
Hep hazır işi seviyorsunuz.

Üst Alt