Rootluysa telefonun olması gerek ama şunu belirteyim çok fazla şarj yerLg telefonlarda bulan bu özelliği sağlayan bir program varmı acaba
Rootluysa telefonun olması gerek ama şunu belirteyim çok fazla şarj yer![]()
Çok sağolun sanırım yapmamak mantıklı olurvar benim abim kullanıyor ama sadece kapatırken işe yarıyor arj yememesi için mantıklı olan da bu zaten

denıyım bı ama acılması ıcın olsa daha ıı olurdıGmd gestures işe oluyo ama sadece kapanma

Tuh ya güzel olurduBen kullanmıyorum tel i kasıyo

deniyicm sağolSen yinede dene belki sende kasmas teşefon telefondan telefona değişir
Çok güzel bi uygulama

Şimdi benim hangi programları yüklemem gerekAuto screen on açar. Telf üst kısmına iki dokunuş a ayarladım. Ayarlarda başka seçenekte vardı ama unuttum. Zaten türkçe olduğundan ayarları kolay ama alışman 2 hafta sürer. Sonrası rahattır.
Greenify çalışan programları uyutup kapatır
Her iki program, (özellikle birincisi) cidden iyi bir ayar ve kullanan kişi için alışma süreci gerektirir.
Bir yıldır kullanırım.Kasma yoktur.Root istemez, ücretsiz dir.Her ikisini kullandığım için telf düğmelerinin yerini unuttum.
google playda bulursun

Auto screen on indirdim ama dokunarak acılmıyo anlayamadm"Auto screen on" u yüklemen gerekir.İstediğin bu.Yani cep telefononu dokunmatik olarak açar.
"Greenify" ise tavsiyemdir.Cihazını dokunmatik uykuya alır.Programlarıda kill task yaparak.

Auto screen on indirdim ama dokunarak acılmıyo anlayamadm![]()

Deniyim bi çok sağolun uğraştırıyorum sizideLinkteki saatli ekran koruyucuyu kullanabilirsin.
Çift tıklama ile ekran açılıyor saat renginide siyah yaparsan ekran tam kapalı gibi görünür
Clock Screensaver v1.1 (Android Ekran Koruyucu Yüzer Saat) - MaxiCep

Uygulamada sorun yaşarsan, yazarsın yardımcı olurum.Deniyim bi çok sağolun uğraştırıyorum sizide![]()
Sağol çalıştıUygulamada sorun yaşarsan, yazarsın yardımcı olurum.
Tuhaf işlerle uğraşıyorsunuz.Kurulumu yaptıktan sonra MUTLAKA ayarlayacaksın.Auto screen on indirdim ama dokunarak acılmıyo anlayamadm![]()