LG GB110 Genel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
max110

max110

Üye
    Konu Sahibi
LG GB110 Genel
yaklaşık 1 yıl oldu ve hala aynı telefonu kullanıyorum.Açıkcası fazla memnun değilim alırken benzinlikten aldım buda SD card'ın eksikliği anlamına geliyor.Bununla ilgili bi araştırma yaptım ve kullananların yarısı memnun değil ama ses kapatesi inanılmaz bellek kartsız müzik almıyor ama müzikler SD card oluncada müzşkler şnanılmaz çıkıyor kalabalık ortamlarda ses duyulmuyor.

Birde iyi yönleri var!

mesaj durumu çok iyi anında gidiyor 35 mesaj kapasitesi var.
2gb hafıza kart olma özelliği
hafif ve kullanışlı
nokia'lar da olduğu gibi yavaş DEĞİL
zoom ve smart camera
FM RADİO [kulaklıksız radyo açılıyor]
500 kadar kişi kaldırıyor
arka kapakta ki şık tasarım ilgi çekiyor
Güç tasarufu ve yüksek güvenlik ayarları ile bu telefon çok güzel ve değiştirmeyi düşünmüyorum!

--------------- Ekleme ---------------

bi yorum bile yok :(

crazyfactor

Üye
yaklaşık 1 yıl oldu ve hala aynı telefonu kullanıyorum.Açıkcası fazla memnun değilim alırken benzinlikten aldım buda SD card'ın eksikliği anlamına geliyor.Bununla ilgili bi araştırma yaptım ve kullananların yarısı memnun değil ama ses kapatesi inanılmaz bellek kartsız müzik almıyor ama müzikler SD card oluncada müzşkler şnanılmaz çıkıyor kalabalık ortamlarda ses duyulmuyor.

Birde iyi yönleri var!

mesaj durumu çok iyi anında gidiyor 35 mesaj kapasitesi var.
2gb hafıza kart olma özelliği
hafif ve kullanışlı
nokia'lar da olduğu gibi yavaş DEĞİL
zoom ve smart camera
FM RADİO [kulaklıksız radyo açılıyor]
500 kadar kişi kaldırıyor
arka kapakta ki şık tasarım ilgi çekiyor
Güç tasarufu ve yüksek güvenlik ayarları ile bu telefon çok güzel ve değiştirmeyi düşünmüyorum!

--------------- Ekleme ---------------

bi yorum bile yok :(
bende bazı yönlerinden memnun deilim ama çoğu özelliğinden memnunum da ben benzinlikten deilde kampanyalıydı telefoncudan 110 tl ye aldım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt